• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artimed kaset test

Aye42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
9
0
1
27
Kızlar yıllardır test yaparım ama genellikle kuruma cizgizi gorururum letu kullanmıştım ve adet olmadım geçenlerde artimed kaset test yaptım sabah ilk idrarda hemen önce bir çizgi çıktı ve beş dakika içinde koyulasti gözle görülüyor sonra dayanamayip erken gebelik testi yaptım çıkmadı 🤔ablam veremedim moralim bozuldu ve bir daha test yapmadım yani ilk beş dakikada kuruma cizgizi olmaz değil mi yada yalancı pozitif görüntü kalitesi düşmüş

Eklentiler

• 1000079656.webp
    1000079656.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000079658.webp
    1000079658.webp
    8 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar yıllardır test yaparım ama genellikle kuruma cizgizi gorururum letu kullanmıştım ve adet olmadım geçenlerde artimed kaset test yaptım sabah ilk idrarda hemen önce bir çizgi çıktı ve beş dakika içinde koyulasti gözle görülüyor sonra dayanamayip erken gebelik testi yaptım çıkmadı 🤔ablam veremedim moralim bozuldu ve bir daha test yapmadım yani ilk beş dakikada kuruma cizgizi olmaz değil mi yada yalancı pozitif görüntü kalitesi düşmüş
Cnm artimed zaten yalanci veriyor tavsiyem bidaha alma erken gebelik daha guvenilir eger reglin gecmediyse

Ben bu testte iki kere yalancı pozitif gördüm. Maalesef güvenilir değil. Gününüz geçtiyse kan testi verin.

Regl olmadım 50 gün olacak letu kullanmistim gebelik yoksa adet olmam gerekiyordu

Aynı anda gebe olmayan arkadaşımada yaptırdım test 🤣 onda çıkmadı ama

Yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım bi Ümit işte insan heyecenlaniyor nasip artık ama ilk başıma geldi hayırlısı olsun

Back
X