ARTIMED

aleynatlms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
206
73
28
27
Selamlarrrrr
Yine ben yine ben arkadaşlar
3 gün geciktim sadece merakımdan yapmak istedim erken testte direk böyle sonuç aldım testin pek güvenilir olmadığını biliyorum ama ancak sabah kan verebilirim sizce yalancı pozitif midir

Eklentiler

• IMG_4024.webp
    IMG_4024.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 145
Üstteki test sahte. Olanı göstermez olmayanı gösterir cinsten. Diğeri doğru olabilir kan verin en net

Aşırı net ya o kadar net bi test varken üstteki fazla silik çok ilginç, bence de bi yarın kan verin inşallah istediğiniz gibidir
Umarım iki kere çatlatma tedavisi gördüm ikincisinde daha günüm gelmemişken test yaptım pozitifti ve değerim 195ti sonra kimyasal oldum umarım bu sefer en doğalından olmuştur

Selamlarrrrr
3 gün geciktim sadece merakımdan yapmak istedim erken testte direk böyle sonuç aldım testin pek güvenilir olmadığını biliyorum ama ancak sabah kan verebilirim sizce yalancı pozitif midir
selamlar ben sizi çok çok önceden hatırlıyor gibiyim resiminiz yabancı gelmedi :)) maşAllah testleriniz çok net Sağlıkla ilerlesin ❤️

Selamlarrrrr
Üstteki test sahte zamanında beni ve birçok arkadaşımı yakmışlığı var. Hamile olanı yok gösteriyor, olmayanı hamile gösteriyor nasıl başarıyor bilmiyorum

Üstteki test sahte zamanında beni ve birçok arkadaşımı yakmışlığı var. Hamile olanı yok gösteriyor, olmayanı hamile gösteriyor nasıl başarıyor bilmiyorum
Alttaki teste güvenerek kan verdim bugün 1270e göre kıpkırmızı çıkarması lazımdı kaset testin de ama yanıltıyor işte insanı 😇

Back
X