- 29 Aralık 2022
- 206
- 73
- 28
- 27
- Konu Sahibi aleynatlms
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hcgAlttaki lh mi?
Yarın verebilirimÜstteki test sahte. Olanı göstermez olmayanı gösterir cinsten. Diğeri doğru olabilir kan verin en net
Aşırı net ya o kadar net bi test varken üstteki fazla silik çok ilginç, bence de bi yarın kan verin inşallah istediğiniz gibidirHayır hcg
Umarım iki kere çatlatma tedavisi gördüm ikincisinde daha günüm gelmemişken test yaptım pozitifti ve değerim 195ti sonra kimyasal oldum umarım bu sefer en doğalından olmuşturAşırı net ya o kadar net bi test varken üstteki fazla silik çok ilginç, bence de bi yarın kan verin inşallah istediğiniz gibidir
1270.55Aşırı net ya o kadar net bi test varken üstteki fazla silik çok ilginç, bence de bi yarın kan verin inşallah istediğiniz gibidir
selamlar ben sizi çok çok önceden hatırlıyor gibiyim resiminiz yabancı gelmedi :)) maşAllah testleriniz çok net Sağlıkla ilerlesinSelamlarrrrr
Yine ben yine ben arkadaşlar
3 gün geciktim sadece merakımdan yapmak istedim erken testte direk böyle sonuç aldım testin pek güvenilir olmadığını biliyorum ama ancak sabah kan verebilirim sizce yalancı pozitif midir
Hayırlı uğurlu olsun1270.55![]()
Üstteki test sahte zamanında beni ve birçok arkadaşımı yakmışlığı var. Hamile olanı yok gösteriyor, olmayanı hamile gösteriyor nasıl başarıyor bilmiyorumSelamlarrrrr
Yine ben yine ben arkadaşlar
3 gün geciktim sadece merakımdan yapmak istedim erken testte direk böyle sonuç aldım testin pek güvenilir olmadığını biliyorum ama ancak sabah kan verebilirim sizce yalancı pozitif midir
Çok buralara gittim geldimselamlar ben sizi çok çok önceden hatırlıyor gibiyim resiminiz yabancı gelmedi :)) maşAllah testleriniz çok net Sağlıkla ilerlesin![]()
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun![]()
Alttaki teste güvenerek kan verdim bugün 1270e göre kıpkırmızı çıkarması lazımdı kaset testin de ama yanıltıyor işte insanıÜstteki test sahte zamanında beni ve birçok arkadaşımı yakmışlığı var. Hamile olanı yok gösteriyor, olmayanı hamile gösteriyor nasıl başarıyor bilmiyorum
Hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindimAlttaki teste güvenerek kan verdim bugün 1270e göre kıpkırmızı çıkarması lazımdı kaset testin de ama yanıltıyor işte insanı![]()