Artistik Cimnastik

ScarletTr

♥Artistik Cimnastik♥
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
410
347
53
Merhaba kızlar. Artistik Cimnastik'le ilgilenen var mı? Ben uzun zamandır bu işin içindeyim. Aranızda varsa buraya yazsın lütfen. :) Aynı zamanda çocuklarınızı artistik cimnastik kursuna göndermeyi düşünüyorsanız buraya yazabilirsiniz. Bilgilerim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. :)

cimnastik-kurslari-anka.jpg

reklam kokan hareketler
Ne diyorsunuz hanfendi? Reklamla ne alakası var? Siz artistik cimnastik dalını bir marka mı zannediyordunuz acaba ki?

Ben ilkokuldan beri artistik cimnastiğin içinde olan lisanslı bir sporcuyum ve şu anda antrenör yardımcılığı yapıyorum. Art niyetsiz bir şekilde kendi için veya çocuğu için cimnastik düşünenlere tecrübelerime dayanarak öneriler vereceğim. Ülkemizde bilindik bir cimnastik sponsoru veyahut takımı var mı sanıyorsunuz? Ben kendi çalıştığım yeri söylesem de bu reklam olmaz hanımefendi. Çünkü bilmenizi isterim ki ülkemizde -ne yazık ki- şubeleri bulunan bir artistik cimnastik markası ya da organizasyonu yok. Lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında -sırf içinizdeki iftira dürtüsünü hafifletmek adına- yorum yapmayınız.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Artistik Cimnastik'le ilgilenen var mı? Ben uzun zamandır bu işin içindeyim. Aranızda varsa buraya yazsın lütfen. :) Aynı zamanda çocuklarınızı artistik cimnastik kursuna göndermeyi düşünüyorsanız buraya yazabilirsiniz. Bilgilerim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. :)

cimnastik-kurslari-anka.jpg
Merhaba, teklifiniz halen geçerli mi? 4 yaşındaki kızım 1 yıl temel jimnastik eğitimi aldı, ama gönderdiğim klüp estetik jimnastikçi yetiştiriyor, artistik jimnastik yapabilmesi için hangi yaşta hangi eğitimi alarak devam etmeli, artistik jimnastikçi yetiştiren kulüpler hangileri, başka tavsiyeniz var mı, teşekkürler

Back
X