Artk dayanamyorum

yaşadıkların gerçekten zor hemde çok zor ne demek ya kayınpederin gelini dövmeye kalkması eltinin kaynının ezmesi nasıl olur ,kocan neci senin bostan korkuluğu heralde
onlarla aynı evde yaşaman onların seni dövüp ezme hakkını vermez

sen üç yıldır kayınvalidenle yaşıyormuşsun.....bence eşin git dediyse karışmıyorsa kayınvalidene ne oluyor...

ben senin yerinde olsam gider kayınvalideme derdim....
anne eşim karışmıyor yoksa sanamı devretti bu görevi derdim.....

ben ayrı evdeyim ve evlenmeden açık açık söyledim kayınvalideme eşim sayesinde bir evde oturmam dedim....

şuan bazı günler öğlene kadar yatıyorum istediğim zaman evimi topluyorum evde bazen şort sütyen dolaşıyorum...

yani bu kayınvalidem olsada yada kayınpederim bu kadar rahat olamazdım.....

çok şükür olsunki ayrı evdeyimmmm

ailem yuvamın bozulmasını istemedikleri için birşey yapmıyorlar diyorsun ama anladığım kadar

ortada bir yuva falan yok.sizi dövmeye kalkan bir kayınpeder,baskıcı kayın ve eltiler,çekilmez bir

kayınvalide ve de bütün bunlara seyirci kalan bir koca.

hemen aileni ara ve sana sahip çıksınlar.eşinle anlaşmazlıkların bir tarafa,kayınpederinin yaptığı

affedilemez.

kızlar karı gercekten kaba bı tabır benımde hayatımda yoktur ama sunuda dusunmek lazım o an çok kızgın olabılır sınırle neler olmuokı dıymı

sizin aileniz de 'aman yuvası bozulmasın' die size destek olmamış.ailenizin arkanızda olmadığını bildikleri için de size eşiniz de, ailesi de istediği gibi davranabiliyor.çocuğunuzu kaybetmenize üzüldüm ama ya olsaydı şuan farklı sorunlarınız olacaktı belki de o evde bebeğinizi istediğiniz gibi bile büyütemeyecektiniz...umarım en kısa zamanda bu durumlardan kurtulursunuz...saygılar..

ya durumun gerçekten çok içler acısı.. vebal altında kalmak istemem ama bence hiç arkana bakmadan ailenin yanına git bırak onlar farkına varsın lar ne kaybettiklerinin. hiç değilse ailen canın ciğerin, seni kollayıp koruyacaklarından şüphen olmasın.. çocuğunu kaybetmene inanılmas üzüldüm. zawallı yawrucak!! ama şu da var eğer şimdi bebeğin olmuş olsaydı, onun babasız kalmaması için daha da mücade etmen, katlanman gerekicekti.. bence hiç durma derim.. Allahım yar ve yardımcın olsun canım..

canım ilk evlenmeye kalktıgımızda beni de ezmeye kalktılar. Eşimle baştan konuşma yapmıştım. Ben senin eşin olacaksam beni savunmayıda biliceksin dedim. Eger bunu sen yapmıyorsan ben zaten çocuk değilim kendimi çok iyi savunabilirim ama neticede senin ailen ve aramız kötü olsun istemem dedim. Bikaç olay oldu sineye çektim eşim ses etmedi.
Bigün yine haksız yere bana laf atmaya başalyınca tırnaklarmı çıkardım ve kaynanama karşılık verdim sözle. Eşim baktı olcak gibi değil ortalıgı durulttu. Ona sölediğim sözü tekrar hatırlattım. Ogün bugündür eşim beni ezdirmez. Ama tabi haksızsam bana kızar.

Senin durumun benden farklı ama canım ben onlarla birlikte yaşamıyorum ve 3 sene biraz uzun bir zaman ama hiçbişey içinde geç değil. Eşinle tekrar tekrar konuş bence. Severek evlendiyseniz seni çok iyi anlayacaktır.
Ona ailesinden bi beklentin olmadıgını söyle ama ezilmeyede dayanamadıgını söyle. Bunu tekrar tekrar yinele anlayana kadar.
Allah yardımcın olsun

benim yasadıklarımı bilseydiniz karı lafı az bile gelmis derdiniz..onların yüzünden ben bebegimi kaybettim(ilk cocugumdu dogmadan öldü we su an cocugum olmuyo):gitme::gitme:,22 yasındayım ve bu yasımda sinir hastası oldum bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 1 gecem gecti bu derece kötü olaylar yasadım!Ayrıca daha bir cok hastalıklar gecirdim ve hala da hastayım.evlendim evleneli 3 senem zehir oldu bana gözyaşım olmadan 1 günüm gecmiyor...:gitme:
ayrıca eşimde o kadar masum degil.kaynatam beni dövmeye kadar yeltendi eşim sesini çıkarmadı.ayrıca kayınlarım we eltilerim sürekli beni eziyolar ve eşim buna sesini cıkarmıyor..yeter artıkkk!! daha ben bu durumda ne diyim o kadına?
ve sunu da belirteyim ailemden uzakta yasıyorum,şehir dısındalar.yuvamın bozulmasını istemedikleri için bişey yapamıyolar:gitme:

ne yuvası ya ortada yuva felan yokki koruyasın?
Eşin seni sevmiyor canım kusura bakma ama, eğer sevseydi sana bunları yaşatan bir ailenin yanında tutmazdı seni daha fazla. Hadi eşini geçtim ailen nasıl göz yumuyor bu yaşadıklarına?vallah canım seni ailen sokaktamı buldu bilmem ama benim kızıma bunları yapanı değil en ufak gözyaşına sebeb olanları ben paramparça ederim. Kim hasta oluyormuş kim hastanelikmiş oluyormuş ozaman belli olur.

ah canım ya yaşına göre fazla çekmişsin bi kere eşinin suskunluğunu anlamış değilim ama eşin ya yanında olsun yada asla bi daha yanına yaklaşmasın gece sokulup gündüz el kızı olarak görmek olur mu?yaşın daha çok genç hayat böyle sürmez ailenden destek al ve restini çek.sakın bu hayatı çile ile doldurma lütfen kendin içinde yaşamayı öğren lütfen

ne yuvası ya ortada yuva felan yokki koruyasın?
Eşin seni sevmiyor canım kusura bakma ama, eğer sevseydi sana bunları yaşatan bir ailenin yanında tutmazdı seni daha fazla. Hadi eşini geçtim ailen nasıl göz yumuyor bu yaşadıklarına?vallah canım seni ailen sokaktamı buldu bilmem ama benim kızıma bunları yapanı değil en ufak gözyaşına sebeb olanları ben paramparça ederim. Kim hasta oluyormuş kim hastanelikmiş oluyormuş ozaman belli olur.

arkadaşlaaar eşime bu konudan bahsettim..bi arkadaşıma analttım o da "eşin seni sevmiyor vs. vs" böle seyler dedi.ne düşünüyosun" dedim..o da dedi kiiiii "olabilir haklı olabilir o onun görüşü,o öyle düşünebilir" dedii:gitme: yaani hiç kendini savunmadı "yok öyle bişey ben seni seviyorum" falan demediii :gitme::gitme::1no2: bende cok üzüldüm :çok üzgünüm:
sizce gercekten sevmiyor mu ? halbuki daha öncelerde cok sevdigini söylüyordu..

Canım benim ben23yıllık öğretmenim ve 20yıllık evliyim.bende her gittiğim yere izin alıp giderdim.şimdi almıyorum .karşıma çıkıp konuşmuyor artık ama arkamdan eltimle haber gönderip halabeni rahat bırakmıyor.ailemle bağlarımı koparttı.onlar bana gelemiyor ben de gidemiyorumbende dayanamıyorum ama ..............dayanmam için 4önemli yavru var

Diger mesajlarina göz attim...üc bucuk yildir kaynananla beraber oturuyormsun....ne bekliyordunki arkadasim? Herseyin süt liman gideceginimi?

Burda neden bas bas bagiriyoruz....ne olursa olsun isterse iki göz oda bir yatak bir soba olsun ayri eve cikin diye....en iyi kaynanada olsa ayni evde oturdugun vakit sürekli sorun sürekli dert sürekli problem yasarsin....olmuyor iste...bunu anlayin artik.:delphin:

Bence kaynanana hic kizma...kizcagin biri varsa oda esindir....üc seneden beri isteseydi simdi coktan kendi evinizde rahat ve huzurlu bir sekilde yasayabilirdiniz öyle degilmi? :kahve:

Ayrica madem evi terk edecek kadar göze aldin bazi seyleri...sessiz sedasiz süt dökmüs kedi gibi yine oraya dönmek yerine, esine ayri ev tutmadan gelmiyorum diyecek kadarda cesur olsaydin keske....hic olmazsa belki evi terk edisin bir ise yarardi....:hulya:

Bir tasla iki kus hesabi.....:kahve:

kesinlikle ktılıyorum :lepi::lepi:

istesende çıkamazsın maddi durumlar belli Türkiye'de o halde kayın validen ile konuşmalısın anlatmalısın artık sizinde bir aile olduğunuzu yuva ondan kuruluyor

yoksa halen annenin evinde yaşardın, o sanırım epey cahil o halde sen onunla tartışmadan konuşmalısın başka çare yok
:kahve:

Nezaket demiste arkadaslar kime karsi nezaket, saygi bekliyorsak saygi duymayida
bilmemiz gerekir, aksi halde ne ekersek onu biceriz...

Haklisiniz konu sahibi arkadasim kayinvalideniz terbiyesizlik yapmis:1closedeyes:

en iyiyim diyen kaynana kayın baba bile saçmalık yapar pööhhhkötükedihüso

gercekten cok üzüldüm cnmcimm..aklima eltimin cektikleri geldi..yazik gercekten yazikk..allah peygamber sabri versin sana:kızgın:

kayınvalıden kacyaşında bazı insanlar yaşlanınca böyle yapıyor diyecem bazıları kayınvalidelik böyle olur düşüncesinde bir yere giderken eşinize söyleyin onuda götürün bakalım böyle yapacak mı

k.valideninde eşnindeyaptıkları cok ayıp ama kızma ama ailende yuvan bozulmasın diye bu kadar olaya nasıl sessiz kalmışlar sen evlatları değilmisin bu aileye dert cekmeye çile cekmeye hergün gözyaşı dökmeye gelmedin ki eğer ailen bişey yapamıyorsan gülsüm sultan ablamın dediği gibi başka ev diye karsılarına cıkacaksın aksi taktirde daha cok üzülürsün canım

Back
X