Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yasadıklarımı bilseydiniz karı lafı az bile gelmis derdiniz..onların yüzünden ben bebegimi kaybettim(ilk cocugumdu dogmadan öldü we su an cocugum olmuyo):gitme::gitme:,22 yasındayım ve bu yasımda sinir hastası oldum bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 1 gecem gecti bu derece kötü olaylar yasadım!Ayrıca daha bir cok hastalıklar gecirdim ve hala da hastayım.evlendim evleneli 3 senem zehir oldu bana gözyaşım olmadan 1 günüm gecmiyor...:gitme:
ayrıca eşimde o kadar masum degil.kaynatam beni dövmeye kadar yeltendi eşim sesini çıkarmadı.ayrıca kayınlarım we eltilerim sürekli beni eziyolar ve eşim buna sesini cıkarmıyor..yeter artıkkk!! daha ben bu durumda ne diyim o kadına?
ve sunu da belirteyim ailemden uzakta yasıyorum,şehir dısındalar.yuvamın bozulmasını istemedikleri için bişey yapamıyolar:gitme:
ne yuvası ya ortada yuva felan yokki koruyasın?
Eşin seni sevmiyor canım kusura bakma ama, eğer sevseydi sana bunları yaşatan bir ailenin yanında tutmazdı seni daha fazla. Hadi eşini geçtim ailen nasıl göz yumuyor bu yaşadıklarına?vallah canım seni ailen sokaktamı buldu bilmem ama benim kızıma bunları yapanı değil en ufak gözyaşına sebeb olanları ben paramparça ederim. Kim hasta oluyormuş kim hastanelikmiş oluyormuş ozaman belli olur.
Diger mesajlarina göz attim...üc bucuk yildir kaynananla beraber oturuyormsun....ne bekliyordunki arkadasim? Herseyin süt liman gideceginimi?
Burda neden bas bas bagiriyoruz....ne olursa olsun isterse iki göz oda bir yatak bir soba olsun ayri eve cikin diye....en iyi kaynanada olsa ayni evde oturdugun vakit sürekli sorun sürekli dert sürekli problem yasarsin....olmuyor iste...bunu anlayin artik.
Bence kaynanana hic kizma...kizcagin biri varsa oda esindir....üc seneden beri isteseydi simdi coktan kendi evinizde rahat ve huzurlu bir sekilde yasayabilirdiniz öyle degilmi?
Ayrica madem evi terk edecek kadar göze aldin bazi seyleri...sessiz sedasiz süt dökmüs kedi gibi yine oraya dönmek yerine, esine ayri ev tutmadan gelmiyorum diyecek kadarda cesur olsaydin keske....hic olmazsa belki evi terk edisin bir ise yarardi....:hulya:
Bir tasla iki kus hesabi.....![]()