G
GGGTTT
Ziyaretçi
- Konu Sahibi GGGTTT
-
Şükürler olsun ki çok sağlam dostlarım var..
He ben de kazık yedim dost sandığım kişilerden..
Önce karşımdakine kızdım..
Ama sonra düşündüm de ben seçememişim dostumu,tanıyamamışım onu..
Onun zaten amacı belliymiş,ben de o kadar saf olmasaymışım di mi?
Demem o ki; bence siz de biraz kendinize bakın.
Eğer bir hatanız olup da uzaklaştılarsa telafi edin.
%100 haklı olan siz iseniz,sallayın gitsin
hayır genel olarak çevreme ve iş hayatımdakilere baktığımda bütün dostlukların arkadaşların menfaat ve çıkar üzerine kurulduklarını düşünüyorum ve görüyorum. sağlam dostluklar kalmamış artık. özür dilemeyi bilen biriyim. ama diyorum yaa kocamın bile aynı evi paylaştığı dostu bana aşık olduğunu söyleyebiliyor. dost kazığına bakarmısın
bilemiyorum, belkide öyle. ama zaman insanları değiştiriyor en azından benim çevremdekiler öyle. dostluğundan çok çok emin olduğum arkadaşım çokk çokk çokk değişti. ben iyi bir ünv. girdm o giremedi. ben iyi bir işe sahip oldum, o 3 yıl evde oturdu , benim düzenli bir ilişkim oldu o çokk kazık yedik, ben evlendim o bekarr, şans hep senden yana banada depresyona girmek düşüyor lanet olsun diyip durdu. ne olduysa zaten ben ünv. girdikten sonra oldu tarzı değişti hareketleri değişti, ama biz çocukluk arkadşıyız dostuz dedim boşverdim, sonundada böyle oldu işte.
menfaat ve çıkar üzerine kurulu ilişkiler için dost tanımlaması yapamayız...
bir insanın yıllarca hayatınızda olması da o insanı dost yapmaya yetmez...
dostluğun tanımı gerçekten yok...
öncelikle bunu belirteyim...
kocanız kendine iyi dostlar seçememiş, görüyorum ki sizde öyle...
siz dost seçmeyei beceremediniz diye herkes böyledir diyemeyiz değil mi?
Ne kadar yukariya dogru basariniz artarsa, bir o kadar dostlariniz azalir.
Aci ama gercek.
umarım betty dediğin gibi olurben yukarıya doğru çıktıkça kaybolan kişi dostum değildir...
dost benim için çok başka tarifi çok zor bişey...
iki elim kanda olsa yanında olabilmek dostluk...
sende olanı çekinmeden düşünmeden önüne sunabilmektir...
yıllar değildir kişileri dost yapan...zaman değildir...
bir andır belki dostum dedirten, ve yine bir andır değilmiş dedirten de...
yanlış kişileri dost sanmış olabilirsiniz...normal...ama doğru olan bir yerede var...inanın...
umarım betty dediğin gibi olur
bilemiyorum, belkide öyle. ama zaman insanları değiştiriyor en azından benim çevremdekiler öyle. dostluğundan çok çok emin olduğum arkadaşım çokk çokk çokk değişti. ben iyi bir ünv. girdm o giremedi. ben iyi bir işe sahip oldum, o 3 yıl evde oturdu , benim düzenli bir ilişkim oldu o çokk kazık yedik, ben evlendim o bekarr, şans hep senden yana banada depresyona girmek düşüyor lanet olsun diyip durdu. ne olduysa zaten ben ünv. girdikten sonra oldu tarzı değişti hareketleri değişti, ama biz çocukluk arkadşıyız dostuz dedim boşverdim, sonundada böyle oldu işte.
evet helede iş yerindekilerin hepsi maskeli lady
İnsanız hepimiz var yanlışlarımız...
Dost eğer yanlış yaptıysan sevdiğine vicdanının sızısından uyuyamayandır...
Sanki eşini yada sevgilini üzmüşcesine aklına taktığındır...Ve dostu için dua etmektir....O bilmese hiç bilmeyecek olsa bile..
Belki sizinde dostum dediğiniz ama size göre aldatan da bu durumdadır.
Siz bir adım attınız mı hiç?Dostunuza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?