Artk Dostlua inanmyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GGGTTT

Ziyaretçi
zaman geçtikçe, dostluğun varlığına inanmıyorum. çocukken birbirimizi koşulsuz sevdiğimiz sokakta beraber akşama kadar oyun oynadığımız birbirimize karşı hiçbir art niyet beslemediğimiz arkadaşlarımız nerde? neden büyüdükçe kişilerde değişti. neden dostluk bir ömür boyu devam etmiyor? bu bir tek benim başımamı geldi yoksa sizinde varmı böyle sıkıntılarınız? neden insanlar sadece menfaati uğruna dostluk kurar oldu?
15 yıllık çocukluk arkadaşım neden evimi eşimi, beni kıskanıp kendi kendine küstü gitti, çok çokk zengin olmasına rağmen bana iki milyar takıp gitti, sonrada hiçbir şey olmamış gibi yüzüme bakıyor, feda olsun ama neden insan bir açıklama yapmazkii..eski arkadaşlarımın hiçbiri aramazken iyi bir konuma geldiğim zaman beni arayıp sormaya başladılar, çevremden eksik olmuyorlar şimdi, iş istiyorlar benden.
eşimin 10 yıllık arkadaşı hayatta aklıma gelmez bana aşık olduğunu itiraf ediyor. bu ne biçim iştir. ne oldu bize kızlar? dostluğa ne oldu koşulsuz sevgiye ne oldu, hani ağlamak istediğimizde yaslanacağımız omuzlar?? kendimi çokk yalnız hissediyorum çok. şimdi tek dostum ve aşkım eşim.

Şükürler olsun ki çok sağlam dostlarım var..
He ben de kazık yedim dost sandığım kişilerden..
Önce karşımdakine kızdım..
Ama sonra düşündüm de ben seçememişim dostumu,tanıyamamışım onu..
Onun zaten amacı belliymiş,ben de o kadar saf olmasaymışım di mi?
Demem o ki; bence siz de biraz kendinize bakın.
Eğer bir hatanız olup da uzaklaştılarsa telafi edin.
%100 haklı olan siz iseniz,sallayın gitsin

hayır genel olarak çevreme ve iş hayatımdakilere baktığımda bütün dostlukların arkadaşların menfaat ve çıkar üzerine kurulduklarını düşünüyorum ve görüyorum. sağlam dostluklar kalmamış artık. özür dilemeyi bilen biriyim. ama diyorum yaa kocamın bile aynı evi paylaştığı dostu bana aşık olduğunu söyleyebiliyor. dost kazığına bakarmısın

İyi ya işte..
Görüşmezsiniz olur biter..
Aslında adamın itiraf etmesi iyi bile olmuş.
İçinde tutup da yanlış hareketleri olsaydı daha çok kafanız karışırdı,eşinizle aranız bozulurdu yok yere.
En azından uzak durmanız gerektiğini görmüş oldunuz.

evet. ama eşim adına üzüldüm. kendim içinde üzüldüm. aman yaa insanlar çokk değişti artık. kimseye güvenemiyorsun.

menfaat ve çıkar üzerine kurulu ilişkiler için dost tanımlaması yapamayız...
bir insanın yıllarca hayatınızda olması da o insanı dost yapmaya yetmez...
dostluğun tanımı gerçekten yok...
öncelikle bunu belirteyim...
kocanız kendine iyi dostlar seçememiş, görüyorum ki sizde öyle...
siz dost seçmeyei beceremediniz diye herkes böyledir diyemeyiz değil mi?

bilemiyorum, belkide öyle. ama zaman insanları değiştiriyor en azından benim çevremdekiler öyle. dostluğundan çok çok emin olduğum arkadaşım çokk çokk çokk değişti. ben iyi bir ünv. girdm o giremedi. ben iyi bir işe sahip oldum, o 3 yıl evde oturdu , benim düzenli bir ilişkim oldu o çokk kazık yedik, ben evlendim o bekarr, şans hep senden yana banada depresyona girmek düşüyor lanet olsun diyip durdu. ne olduysa zaten ben ünv. girdikten sonra oldu tarzı değişti hareketleri değişti, ama biz çocukluk arkadşıyız dostuz dedim boşverdim, sonundada böyle oldu işte.

Ne kadar yukariya dogru basariniz artarsa, bir o kadar dostlariniz azalir.
Aci ama gercek.

ben yukarıya doğru çıktıkça kaybolan kişi dostum değildir...
dost benim için çok başka tarifi çok zor bişey...
iki elim kanda olsa yanında olabilmek dostluk...
sende olanı çekinmeden düşünmeden önüne sunabilmektir...
yıllar değildir kişileri dost yapan...zaman değildir...
bir andır belki dostum dedirten, ve yine bir andır değilmiş dedirten de...
yanlış kişileri dost sanmış olabilirsiniz...normal...ama doğru olan bir yerede var...inanın...

umarım betty dediğin gibi olur

umarım betty dediğin gibi olur

ummayın inanın...
ama şu gerçek...insanların hayatları yalan...
oynadıklarına inanan insanlarla çevrili etraf...
maske dolu yüzlerle...
gerçek yüzlerini görebilmek aslında çok zor değil...şüphelerinin üzerine gitmek onları gözardı etmemek yeterli çoğu kez...
insanlar saydam aslında...dikkatle baktığın, ihmal etmediğin sürece...
hee bir de başkalarının fikirlerini değil önce kendi fikir ve önsezileirni dikkate aldığın sürece...

evet helede iş yerindekilerin hepsi maskeli lady

işte boşvermeyecektiniz daha o zamandan...
sizi aşağı çekmeye çalışan insanlardan uzak duracaktınız...
artık yapmazsınız bundan sonra yani...o insanı da hayatınızdan çıkartınız...
eyvahın bir yararı yok size...
benimde aynı bu şekilde davranan bir arkadaşım vardı...çıkaramadım bir türlü hayatımdan hep o dostluğun arkasına sığınıyordu çünkü... sonra aniden çıktı, bir şeyler vesile oldu falan... geçenlerde gelmiş bana soruyor neden böyle olduk? inan sebebi ne bilmiyorum , ölsen kahrolurum vs...
şimdi ne anlatayım ki ben bu insana... sen zaten baştan yanlıştın desem ben kendi yanlışlarıma sahip çıkarım demem...
aramızda zaten dostluk yoktu sen benden sadece alıyordun desem bile bile onu neden hayatımda tuttuğumu itiraf edeceğim, uzun iş...
alacakların bitince gittin desem kendini savunacak çekemem...
hee dedim sadece...
umarım anlamıştır...

Betiş'in her cümlesinin altına imzamı atmakla beraber bu insan ilişkilerine çok kafa yormamak gerektiğini düşünürüm..
Dost sandıklarımız gerçek yüzlerini gösterdiğinde canımız çok yanmasın diye..
Parçaları birleştirip kötüyü elde etmek bile kazanç olsun ki kimin doğru kimin yanlış olduğunu bilelim.
Uzaktan oynayanlara gerektiği zaman darbukayı biz çalalım di mi?:teytey:

ınsanız hepimiz var yanlışlarımız...
Dost eğer yanlış yaptıysan sevdiğine vicdanının sızısından uyuyamayandır...
Sanki eşini yada sevgilini üzmüşcesine aklına taktığındır...Ve dostu için dua etmektir....O bilmese hiç bilmeyecek olsa bile..

Belki sizinde dostum dediğiniz ama size göre aldatan da bu durumdadır.
Siz bir adım attınız mı hiç?Dostunuza?

evet helede iş yerindekilerin hepsi maskeli lady

bence siz genel olarak insanlara takılmışsınız aslında...
dostluk değil de arkadaş çevreniz soğutmuş sizi...bu çok normal...elene elene kalacaklar zaten...kural bu...
bir kalabalığın içinde varmış gibi olacaklar, ışıltılı sözler edecekler, bikaç insanın birleşimi muhteşem yaratıklar olarak gösterecekler kendilerini hatta...iyilik meleği belki de...
asıl onlara dikkat edeceksiniz...çünkü onlar asıl kolay güvenebilecekleriniz...ışıl ışıllar çünkü...
vayy be dedirtenler...halbuki çelişkilerini bağırıyorlar gözünüze sokuyorlar ama görmemeniz için tedbirlerini almışlar...kapılıp gitmek kolay, inanmak...
siz uyanık olacaksınız...hatta ayıktığınızı yüzlerine söylemeyeceksiniz...eğleneceksiniz hatta...
çünkü bu hayatta en çok eğlenilmeyi hakedenlerdir onlar...
en çok olmayanlar...ne kadar ben naraları atsalar da!!!
haa bişey daha...herkes bir gün mutlaka gerçeği çıkarır ortaya..üzülmemek için hazırlıklı olmak lazım...normal çünkü...

bakıyorumda benim hiç dostum yok bu dünyada......

tek dostum eşim.....

çok kazık yedim dost sandıklarımdan.......

şimdi tek söylediğim kelime.....

iyiki bana zarar vermeden lanet yüzlerini gösterdiler.....

kaçç kere..hep niye böyle oluyor biz dostuz dedim yok birşey sen şanslısın, ben şanssızım dedi. bu aralar çok başıma geldi böyle şeyler o yüzden taktım biraz galiba insan ilişkilerine.

dua etki eşin yanında!ya oda olmasaydı?...

her yasanılan acı yeni bir olgunluk kazandırır,büyütür seni daha bir pişmiş daha bir sımsıkı baglanırsın hayata bazen yasadıgımız olayları dezavantaj olarak degilde avantaj olarakta görmeyi ögrenmeliyiz...bak artık insanları daha iyi tanıdın..

etrafındaki insanları iyi tanı..ve herkese hakettigi kadar deger ver!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…