Artk Dostlua inanmyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaçç kere..hep niye böyle oluyor biz dostuz dedim yok birşey sen şanslısın, ben şanssızım dedi. bu aralar çok başıma geldi böyle şeyler o yüzden taktım biraz galiba insan ilişkilerine.

En azından senin için rahat...Gün olur devran döner elbet.....

benimde tek dostum yok.arkadaslar doluuu..arkandan hemen is karistiriyorlar.biraz durumun iyi oluncada kiskanclik basliyooo.

beni karşılıksız seven arayıp soran derdimi dinleyen sevincimi paylaşan kişiler benim dostumdur gerisi yalandır. ki böyle birisi yok maalesef. eşimle iyi anlaşmamı, evimi arabamı aldığım herşeyi bir tabağı bile kıskanıyorlar. eşimin bana ilgisini kıskanıp bozmaya çalışıyorlar. uzak durmak en iyisi bence

Bende dostumu depresyona girdiğim zamanlarda kaybettim çekemedi o halimi, aslında öncesinde kaybetmeye başlamıştım, ben evlendikten sonra kendini çekmişti yeni arkadaşlar yeni ortamlar yapmıştı kendine ama ben hep kocayı buldu beni unuttu demesin diye paylaştığımız onca şeyle bağlıydım ona ama geçen yıl bıraktım ipin ucunu kaydı gitti, bi daha eskisi gibi olacağımı hiç sanmıyorum çok incindim çok kırıldım, en yanlız en bunalımlı zamanımda çekip gitti aramızda bir sokak var ama aslında dağlar var bazen selamını alıyorum etraftan, ama ben hiç selam bile göndermiyorum içimden gelmiyor, artık bana değer vermeyen insanların peşinden koşmam, sosyal konumlar giriyor dostlukların arasına bekar- evli durumları hiç dostluğu etkiler mi etkiliyor işte okul kariyer durumları bile, çocukluk arkadaşları devam etmeyebilir büyüyorsun karakterin değişiyor ama 20 sinde dost olduklarınla 30 unda dost olamıyorsan zaten hiç dost olmamışsın bizde 12 yıldır dosttuk güya ama zamanın hiç önemi yokmuş gerçekten balonmuş o kadar geçen zaman bende dostluğa inanmıyorum artık sosyal statünüz konumunuz değişsin bakın nasıl tepe taklak oluyor ilişkileriniz ben 3 yıldır birebir yaşıyorum çalışan biriydim, çalışmıyorum çocuğum da oldu çevremdeki dost arkadaş bildiklerim de birer birer kayboldu

işte boşvermeyecektiniz daha o zamandan...
sizi aşağı çekmeye çalışan insanlardan uzak duracaktınız...
artık yapmazsınız bundan sonra yani...o insanı da hayatınızdan çıkartınız...
eyvahın bir yararı yok size...
benimde aynı bu şekilde davranan bir arkadaşım vardı...çıkaramadım bir türlü hayatımdan hep o dostluğun arkasına sığınıyordu çünkü... sonra aniden çıktı, bir şeyler vesile oldu falan... geçenlerde gelmiş bana soruyor neden böyle olduk? inan sebebi ne bilmiyorum , ölsen kahrolurum vs...
şimdi ne anlatayım ki ben bu insana... sen zaten baştan yanlıştın desem ben kendi yanlışlarıma sahip çıkarım demem...
aramızda zaten dostluk yoktu sen benden sadece alıyordun desem bile bile onu neden hayatımda tuttuğumu itiraf edeceğim, uzun iş...
alacakların bitince gittin desem kendini savunacak çekemem...
hee dedim sadece...
umarım anlamıştır...

Bu çok tepeden bir bakış, belki o insan sizi dostu yerine koymuştu siz onu koymasanızda, sizden almasına izin vererek dostu gibi gözüktünüz ona.. madem sorunlu bir tip en başta çekseydiniz keşke kendinizi, şimdi belki o hayıflanıyordur üzülüyordur sizinle eskisi gibi değil diye ama siz asalak gibi görmüşsünüz sanki, sizin için değil o kişi için üzüldüm bu mesajınızı okuyunca, iyi düşünün belki siz de o zamanlarda onu dost gibi gördüğünüz anlar saniyeler olmuştur, siz vermeseniz o da almazdı çünkü.. beni yanlış anlamayın aranızda geçenleri bilemem ama yukarıdaki mesajınız sert geldi bana.. Ben, artık bağlarımın koptuğu bir insan için böyle düşünemem, o insanında benim için böyle düşünmesini istemem yaşanmışlıkların hatrına yapamazdım bunu..

Son düzenleme:
İnsanları tanımak imkansız...ne gelirse insana yakınından geliyor....siz siz olun temkini elden bırakmayın....insanlar kötü kötüüü

Valla hiçbir zaman çok sağlam dostum olmadı
Ben herkese hemen güvenirim, her şeyimi anlatırım, hemen de samimi oluruz, ama bir yıl biter herkes birbirini unutur gider. Bugüne kadar lisede, üniversitede sağlam dostum olmamış, bundan sonra da olmaz artık diye düşünüyorum. Ben kabullendim bu durumu. En iyi dostum, arkadaşım aşkım. Ötesi de yok

benim bi tanecik dostum vardı ondanda 2 yıl önce acayip bi kazık yedim.ondan sonrada akıllandım kimseye dostum demedim.üstelik o dostum benim 7 yasından beri tanıdıgım kardesim dedigim insandı.arkadas konusunda cok secici davranmak gerek kimseye güven yok.

benim tek dostum canımın içi bitanecik annem :asigim:

en büyük dostum benimde kocam, anam babam kardeşimm, gerisi gerçekten yalanmışş. ve bir dahada kimseye güvenmemek gerekiyormuş.buda bana ders oldu, arkadaş çokk etrafta eğlencelik işte ama dost most yok bundan böyle.

sorma kardes aynen benimde cocukluk arkadaslarım ölene kadar dostlugumuz devam edecek dediler sonra büyüyünce ne degisti bilmem simdi yeni arkadasları var arayıp sordukları yok üstelik aynı mahalledeyiz olacak ismi..ama yalnızlıga alısmaya bakın..birgün hersey yolunda giderken tekrar birinden kazık yer ve yalnız kalırsınız bu kacınılmaz iste ozaman yalnızlık size o kadarda cok koymayacaktır.

dostluk ve arkadaşlık farklı şeyler..
benim sadece bir dostumdan firem oldu.8 senemize ziyan etti kendisi..bir hiç uğruna.kocaman bir hiç uğruna hemde..:mymeka:
hayatımda dostum diyebileceğim sayılı kişiler var..ama asla vazgeçemeyeceğimde hayatımın en önemli insanlarından özgecimdir,16 yıllık kardeşim.canımdır o benim canım..:asigim:
benim dost yerine koyduğum kimse kazık atmaz bana..benim atamadığım gibi.:Saruboceq:
her önüne gelenlede dost olunmuyor haliyle..:delphin:

Her insan kendi hayatını yaşıyor neticede
Bu yüzden de dostluklar da bir yere kadar devam ediyor
Dostluğun bittiği yerde çıkarlar başlar
Ben bunu bilir bunu söylerim ki insanın kendi ailesinden daha öte kimse kimseyi düşünmez sengözlerimebaksanab
Saf olmamak lazım
Her dostuğum dediğin kişiden kazık yiyorsa bir insan dönüp kendinde aramalı hatayı
Ben nasıl bir insanın hayatının tümü olamazsam ondan da aynı şeyi bekleyemem değil mi??
Zararsız arkadaşlıklar kurmak temennesi ile :kahve:

acıkcası benim inancım hiç kalmadı arkadaşlıga dosluga helede dosluğa,dosluk belki zor bir kavramdır zaman ister emek ister payşaşım ister ama paylaştıkca da filizlenir yeşerir dosy iyi günde kötü günde maddi ve maneviyatda yanın da olmak saate bakmaksısın aramaktır aynı havayı solumaktır en önemlisi yanında olmaktır belki kolay kurulmuyor ama işte benim bunlara inancım kalmadı çümki dost bildiğim kişiyi dostum dedim dostum sandım oysa ki deyilmiş öyzden canım acıdı canım yandı

Back
X