Artk hibireye inanmyorum, bktm bu hayattan yaamaktan bktm

benim kaynanamlarda açık açık söylemediler ama ima ettiler sana söylenenleri benim eşimde susturdu beni ben biliyorumya bana yeter dedi annesine hiç bişey diyemedi..herşey eşlerimizden kaynaklanıyor..

her harfine katılıyorum alkisalkisalkis

kocam bana bu lafı ettirecek bende o adama koca dicem !!
demem asla adamda demem kusura bakma !

Allah muhafaza ya cok kötü...
ne yapmayı düşünüyorsun konustun mu esın olacak insancıkla
nasıl müsade etmiş senin namusuna laf edılmesıne
senın aılen yok mu varsa onlara sığın e hakaret davası aç
bak bakalım kolaymıymıs oyle o...demek bır ınsana
gerızekalı esınden de sana fayda gelmez artık son noktada o ..klava:

Kötü söz sahibinindir..
İnsanlar nasıl bu kadar küçülebiliyorlar hala anlayabilmiş değilim
Eşinizin pasifliği de ayrı bir hadise lmaz:
Kimse bu kelimeleri haketmez
Ki sizin soyadınızı taşıyor ise..
Size söyledikleri bu yakışıksız kelimeleri söyleyenlere yedirmesi gerekirdi
Sorumsuzluk..başka birşey değil:1closedeyes:

ya varya sinir olsuğum nokta ne biliyormusun annesi o kadar küfür ediyor oğluna neler söylüyor daha kıymetli oluyor anası gün geliyor da.
allah bu aile kavramını sırf anası kardeşleri bilen ,karısını ailesi gibi görmeyip ona hakaretler edilmesine istenilmemesine göz yuman erkeke müsvettelrinin cezasını versin ya
tövbe tövbe valla sinirlerim tavan yaptı ya

küfürle yaşama demek kolay gel bakalım birde sen gör benim yaşadıklarımı sürekli psikolojik baskı altındayım.napıyım yani o bana hertürlü hakareti ederken ben karşısın susayımmı.

ailesi söz konu olmayınca biz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok onlar işin içine girince herşey bitiyor

bu gün okuduğum ikinci "o....pu" vakası...

eşiniz ne kadar pasif kalırsa sizde o kadar ezilmeye ve daha nice hakaretler duymaya kendinizi hazırlayın artı yakınlarınızında içine katılarak kullanılacak küfürlerede hazırlıklı olun derim...bazı insanlar kültürel açıdan bu tarz hitaplarda büyütülecek bir şey bulamazlar davranışından da belli olduğu üzere eşiniz sonuçta sizin kadar önemsemiyor bu olayı...
satırlarınızı kopyaladım çünkü,size yol gösteren yorum yapan bizlere yaptığınız açıklamalar aynı karede olsun istedim..
size önerebileceğim bir şey yok malesef,ben eşimin ailesinden böyle bir sözü duyduğum vakit eşimde buna peşkeş çekiyorsa ha onlar söylemiş ha eşim söylemiş aynı şeydir benim için...beni savunacak ve değer verecek adamı yanımda isterim öteki türlü bostandan korkulukla dolanmışım aynı şey...
zaten sizin herşeye açıklamanız var,eşiniz ailesini bırakmadığına ve aradaki çizgiyi koruyamadığına göre yapacağınız şey yutmak gibi görünüyor...

haklısın takmamalıyım bende onlara kahpe ve o....u diyim takmasınlar hem ödeşelim hem barışalım. sonuçta bir aileyiz de bakalım tepkisi ne olacak...
ablasına ve annesine küfürr ettirecek mi...

Bu nedir ?akannehireşlere o...pu diyene göz yumma furyası mı? var..
Allah allah..

Allahım yardımcınız olsun böyle kötü kaynana ve görümceleri Allaha havale ediyorum
benim yengem Rus ama azerbaycanda yaşıyor halam yengeme o... vs. gibi iğrenç sözler söyledi 6 sene,sonra yengemin yeni bebeği oldu 1 aylıkken üstüne üstüne o... Türk erkek avcıları gibi iğrenç sözler söyledi ve yengemin sütü kesildi,şimdi abim halamla konuşmuyor...ama yengem çok çekti abime dediki ben sana namusumu verdim sen koruyacaksın,abimle araları bozuldu üstüme gelmeyin demiş yeter demiş,şimdi abim halama resti çekti...halbuki Rus yengem müslüman oldu,dilinde Allah modern,ahlaklı bir hanım :1closedeyes:
Allah büyük canım üzülme ...

Bu ne ya böyle, önüne gelen bu lafı kullanır olmuş, hadi kullanan kullanıyor daaaa, bu kocalar nasıl susuyorlar anlamıyorum.
Eşine o... denmesine müsade eden erkeğe ne denir sizin takdirinize kalmış.

Bu ne ya böyle, önüne gelen bu lafı kullanır olmuş, hadi kullanan kullanıyor daaaa, bu kocalar nasıl susuyorlar anlamıyorum.
Eşine o... denmesine müsade eden erkeğe ne denir sizin takdirinize kalmış.

bilindik bir cümle var,evet...
"Eşine o... denmesine müsade eden erkeğe" söylenen

hani diyorum,bostandaki korkuluklar kargaları uzaklaştırır tarladan...
bu adamlar korkuluk bile değil karılarının yanında,çünkü analarına kardeşlerine kendilerini göstermekten aciz...
kaşardan olma erkekler bunlar,

hazmettiklerine göre...

bu ne seviyesizliktir böyle yaa .. cok sasirdim
Nasil olurda size o igrenc kelimelerin söylenmesine esiniz
tepkisiz kalir? Aklim almiyor....

Allahim sen sabir verr
sen or... olunca oglu ne oluyomus acaba?Bi sorsaydin?Terbiyesizler ya

Ne biçim ilişkiler nasıl kelimeler bunlar yaa. Ben büyük konuşmak istemiyorum hiç, bu tarz kişiler en nefret ettiğim gruptur. Allahım hayatımın hiçbir alanında böyle insanlarla karşılaştırma beni.. :a015:

esinin izin vermemesi lazim..o ses cikarmazsa bu sekilde agir laflara,onlar daha cok uzerine gelir..terbiyesizler..

.benim anlamadığım onca yapılan şeyden sonra nasıl oluyorda annesinin ablasının yaptıkları unutuluyor hemen onlara yapışıyor vıcık vıcık oluyor.çıldırcam düşündükçe.iftira attılar,hergün dedikodumu yapıyorlar komşulara,eşimi nelerle suçladılar inanmazsın yinede onlar. bu nasıl zihniyet anlamadım.akşam eve gelmiş hiçbirşey olmamış gibi şımarıklıllar yapıyor bende hiç konuşmadım yanında oturmadım ben senin için bir hiçim anladım dedim.tek başına oturdu biliyorum sıkıntıdan çatladı ama artık güvenim kalmadı.
bugün son konuşmayı yapıcam ve ne olacaksa olsun diycem

Son düzenleyen: Moderatör:
canım arkadaşım benim.arkadaşlar ben simayı tanıyorum inanın o kadar mücadele verdiki anlatsam roman olur.hep sustu karşılık vermedi ama artık iş çığrından çıktı.ailesinden destek göremedi hiç.annesi elalemcidir babası zaten çocuklarımın derdi sıkıntısı varmı demez.bu sefer kararlı eşiyle konuşacak ve kendine eni bir hayat kuracak başka çaresi yok çünkü.

senı cok ıyı anlıyorum bız bırlıkteyken 2 dır ben aynı lafları duydum ablası dılıne doladı o or... dıye soyluyorum ablamla konuşcam dedı ılkınde ablası kurana el basmış nasıl olduda çarpılmadıysa benım ablam yapmaz sen şeytansın aılemle benım aramı bozmaya çalışan bır şeytan diye sürekli tepkı gösteriyor ama ağrıma gidiyor denılen laf senı oyle ıyı anlıyorum kı sen bıde o ınsanlara torun vermışsın.ne dıyım tınma desem tınılmayacak sey degıl eşinle konuş desem ben bu yuzden şiddet bıle gördüm.Allaha dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…