- Konu Sahibi buldumcukk
-
Arkadaşlar merhaba; ben yeni üye oldum ve benimde bir derdim var sizlere anlatmak istedim. 4 senedir erkek arkadaşımla beraberiz aramız çok iyi hiçbir problemimiz yok ama onun okul konusu yüzünden sadece birbirimize giriyoruz. O tıp fakültesinde okuyor ve 4 senedir 4. sınıfta. Bir tane dersini 4 senedir veremedi. Bende annemlere 2 sene önce okulu bitrdiğini sölemiştim ailemde skıştırıp duruyor artık evlenin neyi bekliyosunuz diyo. Ona da bari bi nişan yapalım diyom o da öğrenci halimle kız mız isteyemem ben diyo. Hergün birbirimizi yiyoruz bu yüzden artık ayrılma aşamasına geldik birbirimiz sevdiğimz halde. Annemde hergün birilerini bulup duruyo banakafayı yemek üzereyim Ne yapıcam bilmiyorum...
banada geçtiğini sölemişti çünkü bende inandım sonrasında ise arkadaşından öğrendim veremediğini dersiniveremdiği derste dahiliye tamam zor bir ders ama benim için yap diyorum o da tutturmuş ben doktor olmıcam bitirmicem bu okulu die. iki arada bir deredeyim yani önümüzdei pazartes tekrar girecek sınava inşallh bu sefer olur. Doktorluk yapmazsa yapmasın sadce diplomasın alsın yeter diyorum ama anlamıyo beni annemlerin gerçeği öğrenmesini istemiyorum o zman hiç vermzler bi okulu bttirememiş evi nasıl idare edicek derler:8
banada geçtiğini sölemişti çünkü bende inandım sonrasında ise arkadaşından öğrendim veremediğini dersiniveremdiği derste dahiliye tamam zor bir ders ama benim için yap diyorum o da tutturmuş ben doktor olmıcam bitirmicem bu okulu die. iki arada bir deredeyim yani önümüzdei pazartes tekrar girecek sınava inşallh bu sefer olur. Doktorluk yapmazsa yapmasın sadce diplomasın alsın yeter diyorum ama anlamıyo beni annemlerin gerçeği öğrenmesini istemiyorum o zman hiç vermzler bi okulu bttirememiş evi nasıl idare edicek derler:8
girer abisinin yanında falan çalışır diyorum napıyım artık çok sıkıldım beklemekten bazen bırakıyım diyorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?