- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi buldumcukk
-
ben tiptan mezun olmadim ama bizim okulun sistemi de boyledir.tıp fak sistem nasıl bilmiyorum ama 4. sınıftaki bir dersi geçemedi diye 5. vew 6. sınıftaki dersleri alamaması bana tuaf geldi..ben buna inanmıyorum..
ne tuaf bir sistem...yani ne bileyim ,bir dersten yada 2-3 dersten kalırsın ama üst sınıfın derslerini almaya devam edersin..böyle giderse o ,2 yılda değil 12 yılda bitirir okulu...beyfendide bu zamandan sonra doktorluk yapmayıp ne yapacak acaba? 500 tl ye çalışmayı gözü yiyorsa buyursun
ne tuaf bir sistem...yani ne bileyim ,bir dersten yada 2-3 dersten kalırsın ama üst sınıfın derslerini almaya devam edersin..böyle giderse o ,2 yılda değil 12 yılda bitirir okulu...beyfendide bu zamandan sonra doktorluk yapmayıp ne yapacak acaba? 500 tl ye çalışmayı gözü yiyorsa buyursun
ben aynı fikirdeyim niyeti ciddi olan bir insan bütün olanakları zorlar nisan söz bunlar bana bos gelen seyler evlilige uzak bakıp sadece sözlenelim nisanlanalım sanki oyalama gibiErkek arkadaşınızın bu ilişkiyi pek tınlamadığı ortada, ne dersini vermeye niyeti var ne de sizinle evlenmeye. Eğer ciddi olsaydı sizi sevseydi biraz çaba gösterirdi. Anladığım kadarıyla şu anki durumdan memnun ve böyle devam ettirmek istiyor.
Size yalan söylemiş sizde tabiki dolaylı olarak ailenize söylemişsiniz. Şu anda onun yarattığı sıkıntıyı çekiyorsunuz ama erkek arkadaşınızın umurunda değil.
Bence bırakın gitsin.
ben dersini verdiğin öğrendiğimde anneme vermiş dersini bitiroy okulnu bi sene sonra demişti. 5 ay sonra ben kaldığnı öğrendim annemede tekrar dönüp yalan söylemiş banada aslında o dersten kalmış diyemedim.. okulu bitirmyo da işe girip çalışmıoy da sadece bana bi kere daha şans ver deyip duruyo...
herşey bu pazqartesi çözülüyo ama artık o kadar stres oldumki her gece durup dururken ağlamaya başlıyorum yaa
ben dersini verdiğin öğrendiğimde anneme vermiş dersini bitiroy okulnu bi sene sonra demişti. 5 ay sonra ben kaldığnı öğrendim annemede tekrar dönüp yalan söylemiş banada aslında o dersten kalmış diyemedim.. okulu bitirmyo da işe girip çalışmıoy da sadece bana bi kere daha şans ver deyip duruyo...
herşey bu pazqartesi çözülüyo ama artık o kadar stres oldumki her gece durup dururken ağlamaya başlıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?