Y
ysm.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ysm.
.....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen konuya gireyim 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz.Babası, kız kardeşi ve iki oğlan kardeşi.Görümcemle evlendiğimden beri aramız bozuk.Yani bana hep bi garezi var evde kayınvalide yok vefat etmiş.Kendini evin hanımı sanıyo sanırım .Bana hep bi laf sokar bişeyler yapar.Annemler beni görmeye geldiğinde tripler yapar.En son olayı anlatayım temizlik yapcam evde çamaşır suyunu arıyorum yok allah allah heryere bakıyom yok.Sonra oğlum ağladı ona bakmaya gittim geldim ortaya çıkmış.Görümcem dolabında saklıyomuş.Ben bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım söylediklerine cevap vermedim.En son olayda dedim git sakla tekrar onu falan tartıştık biraz.Ve bütün bunların hiçbirini eşime anlatmamıştım .Zaten bisürü dert kafasında bide işte bizi düşünmesin diye.Anlattım herşeyi dedim taşınalım.Babamla konuşurum dedi.Daha öncede istemiştik ayrı ev kabul etmediler arsa aldılar ev yaptırcaklar ama bekleyemem.Daha askere de gitmedi.O askerdeyken ben nasıl katlancam.Huzursuzluğa hiç gekemiyorum.Yardım edin napayım şimdi ben?
görümcem olmasa ben eşimin ailesyle ayrı eve çıkma durumu olsada çıkmam.kendi ailemden farksız.ama o görümcek işte evi çekilmez kılıyo
ben 20 o 19. evlenme ihtimali yok daha öyle şey.ben diyorum zaten şimdi ayrılalım sen askere gidince ben babanlarla otururum.eşim tamam diyo .en sonunda toplanıp konuşcaz zaten .ben işimi rahat yapamıcaksam evimde rahat gezemiceksem ne anlamı var.babamın evi daha rahat.eşimde bunu çok iyi bildiği için oda ayrı ev istyo
yemek yaparım ben yaptım der temizlik yaparım ben yaptım der.Ben bütün gün kıçımı devirip yatmışım yaniçocuğumu bile vermiyorum artık ona . çocuğuma zarar vermicenş nerden bileyim
kusura bakmayın ama dağdan gelmişsiniz bağdakini kovmaya kalkıyorsunuz.
annesi vefat ettiğine göre tabiki evin hanımı o.kendini evin hanımı sanıyorda ne demek?
siz ayrı ev açıp onları yanınıza almamışsınızki.siz onların evine gitmişsiniz.ev onunda evi yani.evimde rahat edemeyeceksem dediğiniz ev görümcenizin babasının evi.
baştan onların evine gelmeyi kabul etmeyecektiniz.ayrı ev isteyecektiniz.
şimdi kalkmış kızın babasının evinden neredeyse kızı kovacaksınız....
evet yaptıkları yanlış.hatta resmen çocukluk.
ama sizinde aşağı kalır yanınız yok.
çocuğumu vermem,ayrı eve çıksak eve sokmam ne demek?
ne sanıyorsunuz siz kendinizi kuzumşakkıdı
şimdi ayrı eve çıkalım sen askere gidince ben babanlarla otururum demekte ayrı olay.eşiniz askere gidince görümcenizle aynı evde kalmak sorun olmayacakmı yani?
yoksa eşiniz askerde olduğu için evde hüküm sürmek dahamı kolay olacak:bbo:
kayınpederinizle aranız iyi,kayınlarınızla iyi,eşinizle iyi.ama size yetmiyor ve görümcenizin ortadan yokolmasını istiyorsunuz.
diyorumya görümceniz çocuk.
ama sizde hiç masum değilsiniz.
cümleleriniz bana öyle hissettirdi kusura bakmayın....
bilmem haklı olabilirsin