Arwen10'un Diyet Günlüğü

arwen10_19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
541
12
118
slm arkadaşlar temmuzun sonundan beri diyet yapıyorum diyetisyene gittim 2 ay boyunca.1900 kalorilik bi diyet verdi ayda 4-6 kg verirsin dedi ama totalde 2 kg verdim ve sonra araya bayram vs girdi 1 ayda 3,5kg geri aldım.91,5 u gördüm tartıda.2 hafta önce bize gelen kayınvalidemin önümden ekmeğimi alması üzerine gerçekten çok bozuldum ve bu sefer tamam dedim.bayramda orda olucaz ve bayrama kadar 10-12 kg verip öyle gitmeyi planlıyorum. isteyen beni burdan takip edebilir, hergün ne yedim ne kadar spor yaptım buradan yazıcam.
yarın başlıyorum.dolu dolu 6 haftam var.haftada 2 kg biraz zor gibi gözüküyor ama iddalıyım.en azından birlikte görücez olup olmadığını.takipte kalın
sevgiler

Son düzenleme:
isveç diyeti işini görür diye düşünüyorum ya da 5 günde 5 kilo veya hollywood.. ama en kolayı isveç sanırım ilk günler zor.. yapmadım ama yapan biliyorum kesin sonuç alıyorsun inanılmaz :) ama sağlıklı bir yolla haftada iki kilo verebilirsen süper!!

sabah kahvaltım:
1 büyük bardak yarım yağlı süt

öğlen:
2 küçük boy haşlanmış patates

ara:3 adet mürdüm eriği ve 1 bardak süt

akşam:
200 gr balık ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 orta boy armut

koşu bandında 5 km/s hızda 40 dk yürüdüm. böylelikle bugünlük sporumu da yapmış bulunmaktayım.göstergede 105 kalori harcadığım yazıyordu ne kadar doğru bilinmez ya.koşu bandında yürümek çok sıkıcı ama dün biraz nette bakındım istikrarlı olunursa baya faydalıymış.
yarınki menümü de paylaşayım

sabah:
3 adet kayısı 2 büyük bardak su ile
1 bardak yarım yağlı süt

öğlen:
?

ara:
1 orta boy armut
1 bardak süt

akşam:
2 yumurtayla yapılmış omlet
1 dilim tam tahıllı ekmek

öğlen ne yesem bilmiyorum sebze tüketmek istiyorum ama işyerinde mümkün değil belki yanımda salatalık ve galeta götürürüm.bana bi öneriniz var mı? yarın görüşmek üzere

sabah:
3 adet kayısı 2 büyük bardak su ile
1 bardak yarım yağlı süt

öğlen:
2 dilim tam tahıl ekmek ve peynir

ara:
1 bardak süt

akşam:
2 yumurtayla yapılmış omlet, 2 zeytin ,1 kk ezine peyniri
1 dilim tam tahıllı ekmek,1 büyük bardak ayran

bir de akşam yemeğinden yarım saat önce yaptığım yemeklerin tadına baktım 1 kaşık yeşil mercimek yemeği 1 kaşık sebzeli bulgur pilavı

az önce 5 km/s hızda 30 dk yürüyüşümü de yaptım şimdi yatıyorum.
bu arada kimse soruma cevap vermemiş hiç takipçim yok galiba :50:

yarın neler yediğimi akşam yazıcam.herkese iyi geceler

sabah:
3 adet kayısı 2 bardak su ile
1 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 kk peynir

ara:
1 bardak süt

öğle:
1 kase mercimek çorbası

akşam:
1 kepçe mercimek yemeği
1 kepçe bulgur pilavı
ayran

ara: 2 bardak ice tea :(

bugün çok fazla su içemedim.ve spor da yapmadım 2-3 günde bir vücudumu dinlendircem
arkadaşlar sizce nasıl gidiyorum?bana önerisi olan var mı?
pek dengeli beslenmiyorum sebze meyve çok tüketmiyorum yarın pazarımı yapayım biraz daha dikkat etcem bu konuya

bu arada başlangıç kilom sabah aç karnına kıyafetsiz 90.8 akşam 91.5 falandı.boyum 1.68

sabah:
3 adet kayısı 2 bardak su ile
1 adet kepekli galeta

ara:
2 dilim ekmek ve peynir
1 bardak süt

öğle:
1 tabak erişteli yeşil mercimek çorbası
100 gr ızgara tavuk
1 küçük patates

ara:
1 orta boy armut

bugün biraz çok yemişim sanki de neyse inşallah akşam kendimi tutabilirim domates peynir zeytin yemeği düşünüyorum.ve 40 dk sporumu yapcam yatarken yine bildirim yaparım.1 ay sonrasını yani bu şekilde devam edersem ne kadar kilo vercemi çok merak ediyorum.zor bi bünyem var wc sorunu ise en büyük problem. 5i bi yerde çay varmış yakında ona da başlıcam.bu arada elma krom ve herbalife'ın zayıflama çayını içiyorum.
elma kromu daha önce de kullandım gerçekten tok tutuyor bu sefer tespitim kesinleşti.

akşam:
1 dilim tam tahıl ekmeği, peynir, 2 tane taze yeşil biber

ara:
1 avuç fındık ve 1 avuç antep fıstığı (bunlarda da abarttım biliyorum)

spordan önce çok acıkmıştım 1 meyveli activia yedim

az önce de 30 dk yürüyüş yaptım

yatmadan herbalife çayımı içicem.

inşallah haftasonunu da fazla kaçırmadan geçirirsem salı günü çok güzel bir bildirimle karşınızda olucam

iyi geceler..

öğlen için dediğin gibi salatalık alabilirsin yanına galeta ve lor peynir de olabilir iş yerinde sorun olmazsa. hem yağsız hem güzel bence. kolay gelsin şimdiden. kiraz sapını tavsiye ederim, aktardan 100 gram alabilirsin 3,5 liraya her akşam bir bardak kaynatıp içersen vücuttaki fazla suyu atar ve şişkinlik olmaz. zayıflamaktan çok sağlık için.. işe yarıyor gerçekten de zararlı maddeleri atıyormuş. dene mutlaka:)) herkeste 2-3 kilo fazla su vardır diye düşünüyorum

canım teşekkür ederim cevabın için öğlenleri o şekilde yapcam artık yada yemekte çorba varsa yemekhaneye giderim.
bugün neler yediğimi yazayım;

kalkınca:3 adet kayısı 2 bardak su

sabah:
1 dilim tam tahıllı ekmek
omlet
domates
3 zeytin biber
peynir

ara:
1 tane meyveli activia

geç kalktığım için öğlen ve akşam birleşti:
6 tane küçük mantar, 2 biber ve 1 küçük patatesi fırınladım
3 tane köfte
1 dilim ekmek

ara:
1 orta boy salkım üzüm

bi de kaçamak yaptım:
1 tane browni intense

akşam acıkırsam 1 bardak süt içicem

40-50 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum.yatmadan harbalife çayımı içer yatarım

bugün kaçırmışmıyım biraz ne :(

bugün biraz çok yemişim sanki de neyse inşallah akşam kendimi tutabilirim domates peynir zeytin yemeği düşünüyorum.ve 40 dk sporumu yapcam yatarken yine bildirim yaparım.1 ay sonrasını yani bu şekilde devam edersem ne kadar kilo vercemi çok merak ediyorum.zor bi bünyem var wc sorunu ise en büyük problem. 5i bi yerde çay varmış yakında ona da başlıcam.bu arada elma krom ve herbalife'ın zayıflama çayını içiyorum.
elma kromu daha önce de kullandım gerçekten tok tutuyor bu sefer tespitim kesinleşti.

Canım,öncelikle kolay gelsin sana ve hepimize.
basarılar dilerim.
5 i biyerde çay yerine 7 otlu çayı denemeni tavsiye ederim. benim de wc sorunum var. sabahları ılık sirkeli su ve günde 2 bardak 7 otlu çay işi biraz kolaylıyor .sevgiler.....

Canım,öncelikle kolay gelsin sana ve hepimize.
basarılar dilerim.
5 i biyerde çay yerine 7 otlu çayı denemeni tavsiye ederim. benim de wc sorunum var. sabahları ılık sirkeli su ve günde 2 bardak 7 otlu çay işi biraz kolaylıyor .sevgiler.....

çok teşekkür ederim canım 7 otlu çayı bulamadım ben ya ondan 5i biyerde alcaktım braz daha sorayım bakalım ona gore alırım.

dun aksam cok komık bısey oldu buraya yazdıktan sonra uyuyakalmışım şimdi uyandım 12 saatten fazla uyumusum yani.spor falan da kaldı neyse artık.bugün konyaya gıtcez.bana bı akıl verın şu etli ekmeği denemeden olmaz dimi ama arada kalıyorum yesem mi yemesem mi.

şu ana kadar yediklerimi yazayım

sabah:
3 kayısı 2 bardak su
1,5 dilim yumurtalı ekmek

öğle:
1 kase domates çorbası
1 tabak sebzeli tavuk sote
1 dilim ekmek

kaçamak:
1 porsiyon cheescake :((

bu arada konyaya gidemedik

son bildirimden bu yana;
1 bardak salep
1 meyveli soda

akşam:
2 tane kaynamış mısır

ara:
2 mürdüm eriği
yarım armut
biraz üzüm

1 bardak süt

ya gittikçe günlük kalori alımım artıyo mu ne?

ama daha çok aç hissetmeye başladım.keşke bilen biri günlük kaç kalori aldığımı ve bu şekilde kaç kilo verebileceğimi söyleseydi ona göre düzenlerdim kendimi

yarın pazartesi şimdilik tartıda da bi fark yok :50:

birileri bana moral verebilir mii =(((

amaan salla dimi günlük biz böle mutluyuz kendimize verdiğimiz sözleri tutuyoruz fıstık gibi de gidiyoruz dimiii:46:

sabah:
1 dilim tam tahıllı ekmek 2-3 çatal patlıcan közleme 1 kk peynir

öğle:
1 tane kaynamış mısır

ara:
4 adet mürdüm eriği

akşam:
200 gr balık
domates, biber, soğan
belki 1dilim tt ekmek

ara:
1 kase yoğurt

hafta içi süperim harikayım da ahh şu hafta sonları yok muuu.şöle bi bakıom da bu hafta sonu biraz kaçırmakla beraber çok da abartmamışım o kadar olcak demi.
ama vücudum direniomudur nedir hala tartının yüzü bana gülmüş değil yarın sabah nasıl bir kilo bildirimi olcak bende meraklardayım.
yarın sabah aç karnına ve kıyafetsiz, akşam tok karnına ve kıyafetli olmak üzere 2 bildirim yapcam ve 6 haftanın bildirimini tablo haline getircem.hedeflediğim kiloyu vermeyi başarırsam birilerine örnek olsun onlarda listelerimden yararlansın diye

önce şunu söyliyim;dün akşam ara öğün yapmadım yani yoğurt yemedim.

sabah:
2 tane kayısı 2 bardak su
2 tane meyveli activia

öğle ve akşamı yedikten sonra yazıcam.

kilo bildirimim:
sabah aç karnına kıyafetsiz 88.8

şimdilik tam 2 kilo gitmiş gibi görünüyo ama bakalım haftaya 86lara düşersem o zaman bu diyet haftada 2 kilo vermemi sağladı derim.
bu haftayı değerlendirecek olursam çok spor yapamadım derim.bide adetim yeni bittiği için ödem atmış olabilirim gibi gelio.neyse sağlık olsun.sağlığımız bozulmasın da.

Back
X