Arzulandığınızı , çekici bulunduğunuzu nasıl hissediyorsunuz

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
669
319
103
34
Merhaba, açtığım konuyu saçma bulan arkadaşlar olabilir.Ama ben bunun ayrımına varamıyorum.Kafamda mı kuruyorum, gerçekte mi böyle anlayamıyorum.2 yıllık evliyim.Severek evlendik.Cinsel anlamda ona çekici geldiğimi hissetmiyorum.Sevgi , sefkat var ama.Hep çok tatlısın ,sevimlisin der mesela.Ama böyle beni seksi bulduğunu hiç hatırlamıyorum.Bir haftadır sevişmiyorduk adet falan derken.Çok arzulu olmamız gerekirken çok monotondu.Benim etkimmiş öyle diyor.Meme küçüklüğü yüzünden oluşan özgüven problemini aşamıyorum.Vücudum mu onu cezbetmiyor mevcut durumdan dolayı( ki zaten estetik düşünüyorum), kafaya taktığım için mi yeterince istekli görünemeyip yansıtıyorum.Yada her şey normal mi kafam çok karışık.Açık konuşmak istiyorum.Saçmalıyorsun diyip kapatıyor . Psikolojim bozuldu iyice düşünmekten.

Ay bu erkeklerin nasıl bir karakteri var. Kadın ne oldu neden böyle derken. Bunlar çat karşısındaki kadını hemen manipüle ediyor. Sizde kusur varmış gibi baskı yapmasına asla izin vermeyin. El yordamıyla mı görüp almış seni

Adam olan hissettirir senle alakalı bir durum değil. Çekici bulmuyorsa niye evlenmiş?
Açık açık söylemiyo ama yapmış olmak için yapar gibi bir ifadesi vardı.O da benim modumu düşürdü . Evlilikte cinsel hayat çok önemli.Bir şeyleri düzeltmek istiyorum

Eşimin bana bakislarindan, öpüsunden, dokunusundan anliyorum.

Senin durumunda şöyle bir sey yapılabilir. Hic denedin mi bilmiyorum ama uzun sure sevismedikten sonra birden bire cok seksi olduğunu düşündüğün şekilde hazirlan ve karsisina cik. Ama sen kendini cok seksi hissetmelisin. Bu onemli. Cunku ozguven eksikliginden bahsetmissin. Belki de esin hissettiriyor ve arzuluyor ama ozguven durumundan sen goremiyorsundur. Cok seksi olduğunu düşündüğün sekilde karsisina cik ve sevisin. Bence o zaman hissedeceksin :)

Açık açık söylese çekici gelmiyorsun falan dese.Bu belirsizlik daha kötü.Hep bir şüphe.Ben hissediyorum zaten ,insan anlar arzulandığını.Anlamamak mümkün mü

Olabilir, haklısınız.Meme küçüklüğünden dolayı o hissiyat oluşamıyo bende (seksi hissetme).Ne kadar uğraştıysam da başarılı olamadım.Belkide tek çözüm estetik.

Saçmalamıyorsunuz da sizin dediğiniz tarzda seks hayatı için baya baya sağlam bir adam gerekiyor.eee ülke standartları da mâlum.sırf bu yüzden bile erken yaşta evlilik çok hatalı.işin eğrisini doğrusunu bilmediğin için hayal kırıklıkları da katlanarak artıyor.sizinle ve vücdunuzla en ufak bir ilgisi yok.erkekte bitiyor bu olaylar.tabi çok bariz bir ten uyumsuzluğu falan yoksa.sokaklarda kimler kimler seks hayatı yaşıyor.görsen yolunu değiştirirsin.haaa bir de aynı evde yaşamak seks hayatını çok baltalıyor çogu kişinin.tamam seks yapmıyorsunuz ama o kişiyi, kişi olarak özlememek de çok etkiliyor.velhasıl kelam hayat hiçbir zaman hayallerdeki gibi olmuyor olamıyor.her an ayaklarımız yere basarak yaşamak en doğrusu.sizin ilişkinizin çapı da bu demek ki.çok daha iyileri olduğu gibi çok daha kötüleri de var.payınıza şimdilik bu düşmüş.kolay işler değil bu işler.senin yüzünden demesi çok gıcık bu arada.o kısmı atlamışım.

Bak orasini kaçirmişim.ben de adamın çapı o kadar ne yapsın falan diyorum.

Olabilir, haklısınız.Meme küçüklüğünden dolayı o hissiyat oluşamıyo bende (seksi hissetme).Ne kadar uğraştıysam da başarılı olamadım.Belkide tek çözüm estetik.
Estetik guzel bir çözüm olabilir. Kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Neden bilmiyorum. Hissiyat olarak eşiniz sizi arzulamiyor gibi gelmedi bana. Bence siz seksi hissetmediginiz icin oyle algiliyorsunuz. Ya da bu durum esinizin istek ve arzusunu negatif etkiliyor
Sizin kendinizi veremediginizin farkinda sanirim.

Yapmış olmak için yapmak , ya da görev gibi olsun istemiyorum.Her anlamda tatmin edici olsun istiyorum.Evlilikte bu konular çok önemliymiş.Bakalım estetik sonrası özgüven tazeleyince durum ne olcak.Tamam ben de mükemmel değilim , o anlamda kafaya takıyorum.Acaba yeterince tahrik edici bulmuyor mu göğüslerimi diye düşünüyorum.Eğer sonrasında da bir değişim olmazsa kabul edip oturcam

Evet , yansıtıyorum galiba.Çok çaba harcadım ama aşamıyorum bu problemi.O cinsel anlamda özgüveni sağlayamadım.Sağlasam da sürdüremedim.

Biraz açık olacak ama sevişirken zaten sizi çekici bulduğunu anlamanız lazım. Bunu dile getirir en azından benimki dile getirıyor çok güzelsin , sana bitiyorum vs şeklinde. Benim memeler büyük fakat kalçam küçük. İkisi bir arada olmuyor o yüzden takmayın kafaya . Seksi olmak bir memeden ibaret olamaz

Her erkek sevisirken konusmuyor canimin ici senin esinin konusmasi iyiymis

Evet , yansıtıyorum galiba.Çok çaba harcadım ama aşamıyorum bu problemi.O cinsel anlamda özgüveni sağlayamadım.Sağlasam da sürdüremedim.
Valla o zaman estetik yaptirin derim ben. Var benim silikonlarim. Hem ameliyat kolay hem sonrasi kolay. Hem de harika görünüyor

Ayyyy yapma yapma bunu asla yapma. Mod düşük olunca enerji filan berbat oluyo bizde. Arzulamaz tabi adam. Hep de adamlara şeyapmamak lazım.
Ben dünyanin en gözel garısıyam dersleri boşuna değildi yeşilçamda. Kesinlikle o edayı takınmak lazım.
Özgüven özgüven özgüven.
Sonra zaten bakınca anlarsın.

Ben bi ara çok kötüydüm bitiktim. Sonra içimden canavar çıktı. Artık eşim mazeret bildirir olmuştu ben daha bir şeye yeltenmeden daha o mevzulara yaklaşmadan daha bebe uyumadan bugün de çok yorulduk işte filan diyerek...

Ele avuca gelmiyorum pek.Gögüs de kalca da yok.Küçük çocuk gibi seviliyorum.Yani bilmiyorum artık çok takıldım.Kafamdakileri aşmaya çalışıyorum ama cidden psikolojim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…