- 20 Kasım 2021
- 1.236
- 860
- 73
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Cansu dereyı bir ben beğenmiyorum sanıyordumMesela guzellik ve seksilik vs ne kadar kişiye özel şeyler ya, ben de hic seksi bulmam onu, kara kuru degnek gibi suratsiz bisey bana gore
Meryem Uzerliyi cok guzel olmasa da aura olarak zirvede ve cok seksi bulurum ben de...
Tarkanın salına salına sinsice klibindeki kadın çok küçük memeli ama çok seksidir mesela.her izlediğimde de bu kadar küçük memeyle bu kadar sekai nasıl olunabilir diye düşünürüm.Meme küçüklüğü ile seksi hissetme arasında bir bağ yok aslında, karpuz kadar memesi olmayan kadınlar da yeterince seksi olabilir.
Benim de avuç içi kadar memem var ama bana yetiyor . Hayatıma aldığım ve memelerimi begenmeyen bir Allah'ın kulu da olmadı (ki elyaflı push up takip kimseyi dolandirmadigin sürece sana gelen memenin boyutunu bilip geliyordur zaten) .
Bence bol bol Avrupa filmi, Fransız filmi izle, seni küçük memeli kadınlarin da seksi olabilecegi fikriyle baristirsinlar .
Ayrıca adamın kendisinden kaynaklanan cinsel isteksizliginin yükünü bile neden kendine alıyorsun ki? Bazı kadınlar neden tüm sorunu kendi üstüne alıp erkeğine toz kondurmuyor hiç anlayamıyorum. Ben olsam adamın 1 haftadan sonra hala bana iştahla gelmemesini kendi ereksiyon problemine falan yorarim.
Bir keresinde hayatımdaki erkekten kaynaklanan kötü bir deneyimim olmuştu, evli bir arkadaşımla paylaşmıştım. Kız beni teselli etmişti 'uzulme, senden kaynaklı degildir' falan diye. İlk aklına bu gelmişti, oysa ben yüz kere daha yaşasam elin adamının kalkmayan şeyinin faturasını kendime kesmezdim acaba beni mi beğenmedi diye
Bence siz de biraz bakış açınızi değiştirin
Hep ayni donuk bakislar vs yok isinamadim yav, onun da çok umrunda sanki düşüncemCansu dereyı bir ben beğenmiyorum sanıyordum
Aynen kişiden kişiye değişiyor. Dış görünüş önemli evet ama özgüven de seksi olmayı etkiliyor mesela bana göre. Kişi kendini beğenmeyince karşıdaki insana bu eşin dahi olsa negatif enerjin geçiyorHep ayni donuk bakislar vs yok isinamadim yav, onun da çok umrunda sanki düşüncem
Seksilik diyince ben dolgun kalca, ince bel, meme falan dusunuyorum, baskasi da kuru Got sever, herkesin tadi farkli.
Ama konudaki adam da sevmis begenmis ki evlenmis, bence adamin baska sorunlari var.
Teşekkür ederim.Anladım demek isteğinizi.O hissiyat bende oluşamıyo .Kafamdaki engelleri aşamıyorum.Her gün bin defa aklımdan geçiyo bu düşünce.Ama deneyeceğim .Yine de benim için tek çözüm estetik gibi duruyoSiz kendinizi seksi hissederseniz o enerji eşinize de yansır. Adam zaten sizi arzulanır buluyor eli evlenmiş yoksa sevimli diye evlenmezdi. Ama seksilik büyük meme demek değil bir sürü memesiz kadın oyuncu manken var Cansu derenin memeleri yok gibi ama kadın seksilikten yıkılıyor. Seksi iç çanaşırları daha feminen bir parfüm gibi şeylerle önce siz kendinize seksi görünün ne bileyim omuz kısmı açık bluzda saçınızın temasını hissedin vücudunuza aromatik yağlar sürün sex and the city gibi seksten bahseden kadın dizileri izleyip bu konuyu endişe malzemesi olmaktan çıkartın kafanızda. Eşinizden tepki almak için değil kendiniz için seksi dokunuşlar yaparsanız bu manzara eşinize de yansır ve talep eden değil de bu elde edilmek istenen kadın olursunuz. Gece gece çok mu karışık anlattım bilemedim şimdi ama küçük memeengel değil orası net
O yuzde yüz... Ozguven her şeydir.Aynen kişiden kişiye değişiyor. Dış görünüş önemli evet ama özgüven de seksi olmayı etkiliyor mesela bana göre. Kişi kendini beğenmeyince karşıdaki insana bu eşin dahi olsa negatif enerjin geçiyor
Şimdi baktım klibe kadının bacakları uzun ve düzgün gibi. Memeleri de yuvarlak ve dik bence tüm seksilik özelliklerini taşıyorTarkanın salına salına sinsice klibindeki kadın çok küçük memeli ama çok seksidir mesela.her izlediğimde de bu kadar küçük memeyle bu kadar sekai nasıl olunabilir diye düşünürüm.
Benim seksilik algımda bu şekilde.Erkeklerin çoğunun da aynı .Eşim de dolgun meme seviyHep ayni donuk bakislar vs yok isinamadim yav, onun da çok umrunda sanki düşüncem
Seksilik diyince ben dolgun kalca, ince bel, meme falan dusunuyorum, baskasi da kuru Got sever, herkesin tadi farkli.
Ama konudaki adam da sevmis begenmis ki evlenmis, bence adamin baska sorunlari var.
Her çok istekli olmayan sorunlu değil ki.seksi çok sevmeyen insan sayısı da hiç az değil.Hep ayni donuk bakislar vs yok isinamadim yav, onun da çok umrunda sanki düşüncem
İyi de dünyada kadınların köküne kıran mi girdi de senle evlendi o zaman?Benim seksilik algımda bu şekilde.Erkeklerin çoğunun da aynı .Eşim de dolgun meme seviylan malzemeyle yetiniyo .Karakterimi beğeniyo galiba .Kadınlığın sembolü olduğu da bir gercek
Büyük meme doğurganlığın sembolü olduğu için seviyorlarmış. Bir araştırmada okumuştumBenim seksilik algımda bu şekilde.Erkeklerin çoğunun da aynı .Eşim de dolgun meme seviylan malzemeyle yetiniyo .Karakterimi beğeniyo galiba .Kadınlığın sembolü olduğu da bir gercek
Meme küçüklüğü ile seksi hissetme arasında bir bağ yok aslında, karpuz kadar memesi olmayan kadınlar da yeterince seksi olabilir.
Benim de avuç içi kadar memem var ama bana yetiyor . Hayatıma aldığım ve memelerimi begenmeyen bir Allah'ın kulu da olmadı (ki elyaflı push up takip kimseyi dolandirmadigin sürece sana gelen memenin boyutunu bilip geliyordur zaten) .
Bence bol bol Avrupa filmi, Fransız filmi izle, seni küçük memeli kadınlarin da seksi olabilecegi fikriyle baristirsinlar .
Ayrıca adamın kendisinden kaynaklanan cinsel isteksizliginin yükünü bile neden kendine alıyorsun ki? Bazı kadınlar neden tüm sorunu kendi üstüne alıp erkeğine toz kondurmuyor hiç anlayamıyorum. Ben olsam adamın 1 haftadan sonra hala bana iştahla gelmemesini kendi ereksiyon problemine falan yorarim.
Bir keresinde hayatımdaki erkekten kaynaklanan kötü bir deneyimim olmuştu, evli bir arkadaşımla paylaşmıştım. Kız beni teselli etmişti 'uzulme, senden kaynaklı degildir' falan diye. İlk aklına bu gelmişti, oysa ben yüz kere daha yaşasam elin adamının kalkmayan şeyinin faturasını kendime kesmezdim acaba beni mi beğenmedi diye
Bence siz de biraz bakış açınızi değiştirin
Allah aşkına, eşiniz ortalama bir Türk erkeği işte. Kendisi ne kadar çekici olabilir ki? Bana da bu iri göğüsün kadınlığın ve cinselliğin sembolü olarak görülmesi çok saçma geliyor.Seksapalite, çekicilik falan tamamen kişinin ruhuyla alakalı bence.Yok iri göğüs, iri kalça falan boş işler bunlar.Eşiniz biraz soğuk gibi geldi, kendinizi yetersiz hissedip, oranızı buranızı yaptırmanız da çok fazla bir işe yaramaz bence.İkimizde mestektaşız kamu sektöründeyz.Maddi sıkıntımız yok çok şükür.Ya çekici bulmuyor, ya da ben negatiflik yansıtıyorum özgüven anlamında
Ben de kadınım ama hiç de kusuru kendimde aramam. Ne münasebet.Biz kadınlar olarak hep kendimizde kusur arıyoruz malesef.
Kaç yıllık evlisinşz daha yeni gibi geldi banaİnanın aşmaya çok çalıştım.Ama artık bu durum psikolojik bir hal almaya başladı.Eşim evlenmeden önce sordu zaten kaç beden falan diye.Bunlar da tetikledi tabi.Gördü de zaten evlilik öncesi.Biz kadınlar olarak hep kendimizde kusur arıyoruz malesef.Mesela yatağa aynı anda girdiğimz çok nadirdir.12 gibi yatarım genelde o oyun oynar 2-3 gibi gelir.Acaba daha seksi bir kadın olsaydım gelir miydi yataga diye de düşündüğüm oluyo
Özgüvenim için bu yolu deniycem.Gelişmeleri de yazıcam buraya.Oynadığı oyun karakterlerindeki kadınlar da hep büyük memeli falan.Malesef nereye baksanız hep aynı kadın tipleriAllah aşkına, eşiniz ortalama bir Türk erkeği işte. Kendisi ne kadar çekici olabilir ki? Bana da bu iri göğüsün kadınlığın ve cinselliğin sembolü olarak görülmesi çok saçma geliyor.Seksapalite, çekicilik falan tamamen kişinin ruhuyla alakalı bence.Yok iri göğüs, iri kalça falan boş işler bunlar.Eşiniz biraz soğuk gibi geldi, kendinizi yetersiz hissedip, oranızı buranızı yaptırmanız da çok fazla bir işe yaramaz bence.
Minyonum.Ama kilo alsam da destekli sütyen giymeden düz duran göğüslerim var.Kendime dikkat ederim , bakımlıyım.Bir tek o yönden eksiklik hissediyorum.70b destekli tam doldurmuyor.1.58 boy 51 kg.Arzulanmak , begenilmek istiyorum.Belki de kompleks yaptım ama evliliğimde de öncesinde de bu problem hep vardı.
Evet kac kez söyledim sarılmak istiyorum dedim.Uykumdan fedakarlık yapıyorum.Geceye kadar senle vakit geçiriyorum diyor.Sabah zaten iş var.Ama birlikte yataga girip uyumak güzel bir şey bence.Hafta sonu 5-6 gibi yataga gelir meselaBen de kadınım ama hiç de kusuru kendimde aramam. Ne münasebetAdam yatağa 3te geliyorsa bu da onun ayılığı bence. Uyku saati daha geç olabilir, herkesin farklıdır. Ama "yatağa beraber girmek istiyorum,sana sarılıp uyumak istiyorum. Beni uyuttuktan sonra kalk oyununa devam et, zaten hemen dalıyorum" deseniz ne der mesela? Adam sizin yataga aynı anda girme arzunuzu biliyor mu?
2 yıl olduKaç yıllık evlisinşz daha yeni gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?