Arzulandığınızı , çekici bulunduğunuzu nasıl hissediyorsunuz

Onlar da kusursuz değil, göbekli benimki de .Ama biz takıyoruz.Onların kafa tertemiz
Kadınlar çünkü söylemiyor ondan. Biz söylemeyince onlarca kendilerini mükemmel zannediyor. Ben bunu fark ettim şimdi karşımdaki kadın olsun erkek oldu konu farketmeksizin beklentilerimi, karşı tarafın hatalarını söylüyorum. Önceden tuhaf bir nezaketlilik vardı üstümde. Baktım ki bu zamanda işe yaramıyor bende yapıştırıyorum artık. Birazda karşımızdaki düşünsün dimi ama

Ele avuca gelmiyorum pek.Gögüs de kalca da yok.Küçük çocuk gibi seviliyorum.Yani bilmiyorum artık çok takıldım.Kafamdakileri aşmaya çalışıyorum ama cidden psikolojim bozuldu.
Bunlardan ibaret değil seksi olmak . İstekli olduğunuzu karşı tarafa hissetirin kendinizi iyi hissetiğiniz gecelikleriniz illaki vardır onları giyin. Ama tabi çok kafaya takıyorsanız silikon düşünebilirsimiz

Ben de hep içime atarım karşı tarafa bir şey söylemem hiç

Meme küçüklüğü ile seksi hissetme arasında bir bağ yok aslında, karpuz kadar memesi olmayan kadınlar da yeterince seksi olabilir.
Benim de avuç içi kadar memem var ama bana yetiyor . Hayatıma aldığım ve memelerimi begenmeyen bir Allah'ın kulu da olmadı (ki elyaflı push up takip kimseyi dolandirmadigin sürece sana gelen memenin boyutunu bilip geliyordur zaten) .
Bence bol bol Avrupa filmi, Fransız filmi izle, seni küçük memeli kadınlarin da seksi olabilecegi fikriyle baristirsinlar .
Ayrıca adamın kendisinden kaynaklanan cinsel isteksizliginin yükünü bile neden kendine alıyorsun ki? Bazı kadınlar neden tüm sorunu kendi üstüne alıp erkeğine toz kondurmuyor hiç anlayamıyorum. Ben olsam adamın 1 haftadan sonra hala bana iştahla gelmemesini kendi ereksiyon problemine falan yorarim.
Bir keresinde hayatımdaki erkekten kaynaklanan kötü bir deneyimim olmuştu, evli bir arkadaşımla paylaşmıştım. Kız beni teselli etmişti 'uzulme, senden kaynaklı degildir' falan diye. İlk aklına bu gelmişti, oysa ben yüz kere daha yaşasam elin adamının kalkmayan şeyinin faturasını kendime kesmezdim acaba beni mi beğenmedi diye
Bence siz de biraz bakış açınızi değiştirin

Bunlardan ibaret değil seksi olmak . İstekli olduğunuzu karşı tarafa hissetirin kendinizi iyi hissetiğiniz gecelikleriniz illaki vardır onları giyin. Ama tabi çok kafaya takıyorsanız silikon düşünebilirsimiz
Teşekkür ederim.Bütün yolları deneyeceğim artık

Söyleyeyim onunla en ufak bir alakası yok.yaşınız biraz küçükse bu tarz düşünüyor olabilirsiniz ama doğru değil.şimdi şu sitede kimbilir kaç tane 100 kilonun üstünde olup, seks hayatı çok iyi olan kadın vardır.120 kilo arkadaşın eşinin performansıyla övündüğünü biliyoruz.hayatımda hiç arzulanmama sorunu yaşamadım diyordu.hâlâ daha anlatan var üstte olduğum pozisyonu sevmiyorum göbeğim çok büyük diye.ama eşim bayılıyor, hergün de ister diyen... bunları zamanla okuya okuya dinleye dinleye öğreneceksiniz artık.o yüzden estetik dediğin bu sorunu düzeltmeyecek.sokakta ne tipler var ne tipler görmüyor musun? Hepsi de seks yapıyor, isteniyor.sonuç olarak iş erkekte bitiyor.çok aşırı uyumsuzluk yoksa tabii.tahrik etmek diye de birşey yok.temiz olsan yeterli.yeterince isteği olmayan adam onları yapsan da hadi giy üstünü üşüyeceksin diyor zaten.eşinizin çapı bu olabilir.forumdaki konuları okursanız isteksiz erkeklerin isteklilerden bile çok olduğunu görebilirsiniz.hayat bize çocukken öğretilenlerin tam tersi maalesef.istek arttırma yöntemlerini araştırabilirsiniz ama erkekler için olanları.dediğim gibi konu sizden bağımsız.

Erkeklerden hak etmediginiz davranışlari gördüğünüzde neden kendinizi sucluyorsunuz ki? Hic anlamam, o öyle davraniyorsa onda sorun vardir.

Maddi durumunuz, adamin isi, borclar vs ne durumda?
Bu tur seyler erkekleri genelde etkiler, tavrı size degildir ama oyle anlasilir.
Kafasini size veremez vs bunlari dusunmekten? Var mi boyle bir durum?

Siz kendinizi seksi hissederseniz o enerji eşinize de yansır. Adam zaten sizi arzulanır buluyor eli evlenmiş yoksa sevimli diye evlenmezdi. Ama seksilik büyük meme demek değil bir sürü memesiz kadın oyuncu manken var Cansu derenin memeleri yok gibi ama kadın seksilikten yıkılıyor. Seksi iç çanaşırları daha feminen bir parfüm gibi şeylerle önce siz kendinize seksi görünün ne bileyim omuz kısmı açık bluzda saçınızın temasını hissedin vücudunuza aromatik yağlar sürün sex and the city gibi seksten bahseden kadın dizileri izleyip bu konuyu endişe malzemesi olmaktan çıkartın kafanızda. Eşinizden tepki almak için değil kendiniz için seksi dokunuşlar yaparsanız bu manzara eşinize de yansır ve talep eden değil de bu elde edilmek istenen kadın olursunuz. Gece gece çok mu karışık anlattım bilemedim şimdi ama küçük memeengel değil orası net

Ben de hep içime atarım karşı tarafa bir şey söylemem hiç
Ama hep yorulan sen olursun ne gerek var. Sende insansın seninde bir tane hayatın var niye kendinden ödün vereceksin bırak birazda eşin düşünsün. O zaman kıymetli olursun

İkimizde mestektaşız kamu sektöründeyz.Maddi sıkıntımız yok çok şükür.Ya çekici bulmuyor, ya da ben negatiflik yansıtıyorum özgüven anlamında

Yani şoyle kendim malesef zayifim.58 kilo 1.59 boya. Ama baktiginiz zaman 52 gibi duruyorum bacaklarim filan ince oldugu icin.ben erkek olsam gercekten hafif baliketli kadinlardan hoslanirdim heralde. Tek avantajim goguslerim cok kucuk degil dolgun duruyorlar.kilo almak icin cok ugrasiyorum ama cok zor aliuorum.gogusun kucuklugu cok duzse etkiler. Cekici gelmeyebilir. Hos erkeklerein buyuk anlayisini cozemedim esim bazen dalga gecer gibi kucuk popo kucuk meme buraya gel diyip guler. Ama cinsel hayat olarak iyi oldugumuzu dusunuyorum.evde genelde pileli rahat penye etekler severim yaz aylarinda. Ustune mutlaka acik bir askili bluz yada tisort.saclarm ev topuzu. Her zmana hafif makyajim mutlakaa vardir.yani gozalti kapaticisi ve dudak rengi ruj sadece. Aura meselesi bence bu is. Cekicilik olayi cok farkli. Bana baksan bin tane kusur bulursun ama bircok kisi ayran cok fazla. Cok cekici geliyorsun diyen cok olmustur kizda erkekte. Goguslerinizi mutsuzsaniz mutlaka yaptririn derim kuzenim cok memnun cok mutlu. Ama dogal yaptirin yapay durmasin

Mesela guzellik ve seksilik vs ne kadar kişiye özel şeyler ya, ben de hic seksi bulmam onu, kara kuru degnek gibi suratsiz bisey bana gore

Meryem Uzerliyi cok guzel olmasa da aura olarak zirvede ve cok seksi bulurum ben de...

Mesela guzellik ve seksilik vs ne kadar kişiye özel şeyler ya, ben de hic seksi bulmam onu, kara kuru degnek gibi suratsiz bisey bana gore

Meryem Uzerliyi cok guzel olmasa da aura olarak zirvede ve cok seksi bulurum ben de...
Bana sa uzerli oyuncak bebek gibi seksilikten uzak geliyor mesela :) ama o son dizisinde aile yemeğinde bombayı patlatıp dudaklarını silerek saçını savurduğu bi sahne var mesela resmen seksi

Minyonum.Ama kilo alsam da destekli sütyen giymeden düz duran göğüslerim var.Kendime dikkat ederim , bakımlıyım.Bir tek o yönden eksiklik hissediyorum.70b destekli tam doldurmuyor.1.58 boy 51 kg.Arzulanmak , begenilmek istiyorum.Belki de kompleks yaptım ama evliliğimde de öncesinde de bu problem hep vardı.

Bana sa uzerli oyuncak bebek gibi seksilikten uzak geliyor mesela :) ama o son dizisinde aile yemeğinde bombayı patlatıp dudaklarını silerek saçını savurduğu bi sahne var mesela resmen seksi
Iste demek istediğim kisiden kisiye degisen seyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…