- 16 Mayıs 2022
- 1.582
- 5.041
- 88
- 30
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Kadınlar çünkü söylemiyor ondan. Biz söylemeyince onlarca kendilerini mükemmel zannediyor. Ben bunu fark ettim şimdi karşımdaki kadın olsun erkek oldu konu farketmeksizin beklentilerimi, karşı tarafın hatalarını söylüyorum. Önceden tuhaf bir nezaketlilik vardı üstümde. Baktım ki bu zamanda işe yaramıyor bende yapıştırıyorum artık. Birazda karşımızdaki düşünsün dimi amaOnlar da kusursuz değil, göbekli benimki de .Ama biz takıyoruz.Onların kafa tertemiz
Bunlardan ibaret değil seksi olmak . İstekli olduğunuzu karşı tarafa hissetirin kendinizi iyi hissetiğiniz gecelikleriniz illaki vardır onları giyin. Ama tabi çok kafaya takıyorsanız silikon düşünebilirsimizEle avuca gelmiyorum pek.Gögüs de kalca da yok.Küçük çocuk gibi seviliyorum.Yani bilmiyorum artık çok takıldım.Kafamdakileri aşmaya çalışıyorum ama cidden psikolojim bozuldu.
Ben de hep içime atarım karşı tarafa bir şey söylemem hiçKadınlar çünkü söylemiyor ondan. Biz söylemeyince onlarca kendilerini mükemmel zannediyor. Ben bunu fark ettim şimdi karşımdaki kadın olsun erkek oldu konu farketmeksizin beklentilerimi, karşı tarafın hatalarını söylüyorum. Önceden tuhaf bir nezaketlilik vardı üstümde. Baktım ki bu zamanda işe yaramıyor bende yapıştırıyorum artık. Birazda karşımızdaki düşünsün dimi ama
Teşekkür ederim.Bütün yolları deneyeceğim artıkBunlardan ibaret değil seksi olmak . İstekli olduğunuzu karşı tarafa hissetirin kendinizi iyi hissetiğiniz gecelikleriniz illaki vardır onları giyin. Ama tabi çok kafaya takıyorsanız silikon düşünebilirsimiz
Söyleyeyim onunla en ufak bir alakası yok.yaşınız biraz küçükse bu tarz düşünüyor olabilirsiniz ama doğru değil.şimdi şu sitede kimbilir kaç tane 100 kilonun üstünde olup, seks hayatı çok iyi olan kadın vardır.120 kilo arkadaşın eşinin performansıyla övündüğünü biliyoruz.hayatımda hiç arzulanmama sorunu yaşamadım diyordu.hâlâ daha anlatan var üstte olduğum pozisyonu sevmiyorum göbeğim çok büyük diye.ama eşim bayılıyor, hergün de ister diyen... bunları zamanla okuya okuya dinleye dinleye öğreneceksiniz artık.o yüzden estetik dediğin bu sorunu düzeltmeyecek.sokakta ne tipler var ne tipler görmüyor musun? Hepsi de seks yapıyor, isteniyor.sonuç olarak iş erkekte bitiyor.çok aşırı uyumsuzluk yoksa tabii.tahrik etmek diye de birşey yok.temiz olsan yeterli.yeterince isteği olmayan adam onları yapsan da hadi giy üstünü üşüyeceksin diyor zaten.eşinizin çapı bu olabilir.forumdaki konuları okursanız isteksiz erkeklerin isteklilerden bile çok olduğunu görebilirsiniz.hayat bize çocukken öğretilenlerin tam tersi maalesef.istek arttırma yöntemlerini araştırabilirsiniz ama erkekler için olanları.dediğim gibi konu sizden bağımsız.Yapmış olmak için yapmak , ya da görev gibi olsun istemiyorum.Her anlamda tatmin edici olsun istiyorum.Evlilikte bu konular çok önemliymiş.Bakalım estetik sonrası özgüven tazeleyince durum ne olcak.Tamam ben de mükemmel değilim , o anlamda kafaya takıyorum.Acaba yeterince tahrik edici bulmuyor mu göğüslerimi diye düşünüyorum.Eğer sonrasında da bir değişim olmazsa kabul edip oturcam
Bir kere de seksi bulduğunu bilmem.Özgüvene geliyor yine konu...Kız benim de memem minnacık .ama eski sevgilim acayip seksi bulurdu beni
Bence sorun ateşli olmaman olabilir .ama bunu sağlayacak olan da eşin ..
Ama hep yorulan sen olursun ne gerek var. Sende insansın seninde bir tane hayatın var niye kendinden ödün vereceksin bırak birazda eşin düşünsün. O zaman kıymetli olursunBen de hep içime atarım karşı tarafa bir şey söylemem hiç
İkimizde mestektaşız kamu sektöründeyz.Maddi sıkıntımız yok çok şükür.Ya çekici bulmuyor, ya da ben negatiflik yansıtıyorum özgüven anlamındaErkeklerden hak etmediginiz davranışlari gördüğünüzde neden kendinizi sucluyorsunuz ki? Hic anlamam, o öyle davraniyorsa onda sorun vardir.
Maddi durumunuz, adamin isi, borclar vs ne durumda?
Bu tur seyler erkekleri genelde etkiler, tavrı size degildir ama oyle anlasilir.
Kafasini size veremez vs bunlari dusunmekten? Var mi boyle bir durum?
Yani şoyle kendim malesef zayifim.58 kilo 1.59 boya. Ama baktiginiz zaman 52 gibi duruyorum bacaklarim filan ince oldugu icin.ben erkek olsam gercekten hafif baliketli kadinlardan hoslanirdim heralde. Tek avantajim goguslerim cok kucuk degil dolgun duruyorlar.kilo almak icin cok ugrasiyorum ama cok zor aliuorum.gogusun kucuklugu cok duzse etkiler. Cekici gelmeyebilir. Hos erkeklerein buyuk anlayisini cozemedim esim bazen dalga gecer gibi kucuk popo kucuk meme buraya gel diyip guler. Ama cinsel hayat olarak iyi oldugumuzu dusunuyorum.evde genelde pileli rahat penye etekler severim yaz aylarinda. Ustune mutlaka acik bir askili bluz yada tisort.saclarm ev topuzu. Her zmana hafif makyajim mutlakaa vardir.yani gozalti kapaticisi ve dudak rengi ruj sadece. Aura meselesi bence bu is. Cekicilik olayi cok farkli. Bana baksan bin tane kusur bulursun ama bircok kisi ayran cok fazla. Cok cekici geliyorsun diyen cok olmustur kizda erkekte. Goguslerinizi mutsuzsaniz mutlaka yaptririn derim kuzenim cok memnun cok mutlu. Ama dogal yaptirin yapay durmasinMerhaba, açtığım konuyu saçma bulan arkadaşlar olabilir.Ama ben bunun ayrımına varamıyorum.Kafamda mı kuruyorum, gerçekte mi böyle anlayamıyorum.2 yıllık evliyim.Severek evlendik.Cinsel anlamda ona çekici geldiğimi hissetmiyorum.Sevgi , sefkat var ama.Hep çok tatlısın ,sevimlisin der mesela.Ama böyle beni seksi bulduğunu hiç hatırlamıyorum.Bir haftadır sevişmiyorduk adet falan derken.Çok arzulu olmamız gerekirken çok monotondu.Benim etkimmiş öyle diyor.Meme küçüklüğü yüzünden oluşan özgüven problemini aşamıyorum.Vücudum mu onu cezbetmiyor mevcut durumdan dolayı( ki zaten estetik düşünüyorum), kafaya taktığım için mi yeterince istekli görünemeyip yansıtıyorum.Yada her şey normal mi kafam çok karışık.Açık konuşmak istiyorum.Saçmalıyorsun diyip kapatıyor. Psikolojim bozuldu iyice düşünmekten.
Aynen haklısınız.Keşke yapabilsemAma hep yorulan sen olursun ne gerek var. Sende insansın seninde bir tane hayatın var niye kendinden ödün vereceksin bırak birazda eşin düşünsün. O zaman kıymetli olursun
Mesela guzellik ve seksilik vs ne kadar kişiye özel şeyler ya, ben de hic seksi bulmam onu, kara kuru degnek gibi suratsiz bisey bana goreSiz kendinizi seksi hissederseniz o enerji eşinize de yansır. Adam zaten sizi arzulanır buluyor eli evlenmiş yoksa sevimli diye evlenmezdi. Ama seksilik büyük meme demek değil bir sürü memesiz kadın oyuncu manken var Cansu derenin memeleri yok gibi ama kadın seksilikten yıkılıyor. Seksi iç çanaşırları daha feminen bir parfüm gibi şeylerle önce siz kendinize seksi görünün ne bileyim omuz kısmı açık bluzda saçınızın temasını hissedin vücudunuza aromatik yağlar sürün sex and the city gibi seksten bahseden kadın dizileri izleyip bu konuyu endişe malzemesi olmaktan çıkartın kafanızda. Eşinizden tepki almak için değil kendiniz için seksi dokunuşlar yaparsanız bu manzara eşinize de yansır ve talep eden değil de bu elde edilmek istenen kadın olursunuz. Gece gece çok mu karışık anlattım bilemedim şimdi ama küçük memeengel değil orası net
Ooo ne diyorsun.benim bir arkadaş resmen çay saati muhabbeti yapıyordu tam iş üstündeyken.Her erkek sevisirken konusmuyor canimin icisenin esinin konusmasi iyiymis
Bana sa uzerli oyuncak bebek gibi seksilikten uzak geliyor mesela :) ama o son dizisinde aile yemeğinde bombayı patlatıp dudaklarını silerek saçını savurduğu bi sahne var mesela resmen seksiMesela guzellik ve seksilik vs ne kadar kişiye özel şeyler ya, ben de hic seksi bulmam onu, kara kuru degnek gibi suratsiz bisey bana gore
Meryem Uzerliyi cok guzel olmasa da aura olarak zirvede ve cok seksi bulurum ben de...
Minyonum.Ama kilo alsam da destekli sütyen giymeden düz duran göğüslerim var.Kendime dikkat ederim , bakımlıyım.Bir tek o yönden eksiklik hissediyorum.70b destekli tam doldurmuyor.1.58 boy 51 kg.Arzulanmak , begenilmek istiyorum.Belki de kompleks yaptım ama evliliğimde de öncesinde de bu problem hep vardı.Yani şoyle kendim malesef zayifim.58 kilo 1.59 boya. Ama baktiginiz zaman 52 gibi duruyorum bacaklarim filan ince oldugu icin.ben erkek olsam gercekten hafif baliketli kadinlardan hoslanirdim heralde. Tek avantajim goguslerim cok kucuk degil dolgun duruyorlar.kilo almak icin cok ugrasiyorum ama cok zor aliuorum.gogusun kucuklugu cok duzse etkiler. Cekici gelmeyebilir. Hos erkeklerein buyuk anlayisini cozemedim esim bazen dalga gecer gibi kucuk popo kucuk meme buraya gel diyip guler. Ama cinsel hayat olarak iyi oldugumuzu dusunuyorum.evde genelde pileli rahat penye etekler severim yaz aylarinda. Ustune mutlaka acik bir askili bluz yada tisort.saclarm ev topuzu. Her zmana hafif makyajim mutlakaa vardir.yani gozalti kapaticisi ve dudak rengi ruj sadece. Aura meselesi bence bu is. Cekicilik olayi cok farkli. Bana baksan bin tane kusur bulursun ama bircok kisi ayran cok fazla. Cok cekici geliyorsun diyen cok olmustur kizda erkekte. Goguslerinizi mutsuzsaniz mutlaka yaptririn derim kuzenim cok memnun cok mutlu. Ama dogal yaptirin yapay durmasin
Cansu derenin sahnesi pardonBana sa uzerli oyuncak bebek gibi seksilikten uzak geliyor mesela :) ama o son dizisinde aile yemeğinde bombayı patlatıp dudaklarını silerek saçını savurduğu bi sahne var mesela resmen seksi
Iste demek istediğim kisiden kisiye degisen seyler bunlar.Bana sa uzerli oyuncak bebek gibi seksilikten uzak geliyor mesela :) ama o son dizisinde aile yemeğinde bombayı patlatıp dudaklarını silerek saçını savurduğu bi sahne var mesela resmen seksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?