Biliyorum canım o korsenin nasıl insanı rahatsız edip bunalıma soktugunu.Ameliyat sonrası zaten biraz ruhsal bir bunalımada giriyoruz aslında.Ameliyat öncesi stres,ameliyat tan sonra nasıl bir görüntüye kavuşacagımızın düşüncesi,hastaneye gidiş,hastanede sedyenin gelip seni ameliyata götürmesi,ameliyathanenin soguklugu,narkoz,birsürü narkotik ilaçlar,ameliyat sonrası agrılar,ameliyat sonrası hareket kısıklılıgı,eve kapanma v.s v.s....Bunlar uzarrr giderr..Kolay degilki.Bunun üstüne korsenin verdigi rahatsızlık,sıtüstü yatmak..Ama az kaldı bebegimm..İnan bana sporcu sütyenine geçtigin zaman kuş gibi hafifleyeceksin,herşeyi unutacaksın.
Ameliyattan sonra bende sag gögsümdeki sertlik ve agrıdan dolayı rahatsız olmuştum malesef.Ama bende ameliyattan sonra sag gögüste sıvı toplanması olmuştu,acil ameliyata alınmıştım,şükür ameliyattan sonrada hemen rahatlamıştım.Şimdi sen böyle sol gögsündeki agrıdan şişlikten bahsedince açıkcası yaşadıgım o zor dönemler aklıma geliyor,korkutuyorsun beni.İnşallah önemli bir şey degildir canım.Doktoruna bahset,kotrole git,yaşadıgın şikayetleri anlat lütfen.
Bende ameliyattan sonra bütün destekli sütyenlerimi attım,gerçi çogusunu arkadaşlarım kapış yaptı

Çünkü çogusu yeni ve pahalı markalı sütyenlerdi,olsun kullansınlar.Ben öyle bıkmıştımki onlardan hiiççç gözüme gelmedi dogrusu.Doktorum sütyen konusunda serbestsin diyince gözüm dönmüş gibi alışveriş yaptım..En güzel mutluluguda Yaz ayında yaşadım tabi.Bikiniler,dekolteli kıyafetler,tatiller,deniz,kum,güneşş...

Allahımm Allahımm..Çok güzel bir yaz seni bekliyor tatlım,sabır..biraz daha sabırr..