Yani asla sevmiyor cinsellik yoksa yokum diyor doğru mu anladım.
6 aydır gördüğüm tanıdığım biriydi ve hoşlanıyordum, 45 değil 35 gösteriyor ve konuşurken bu kadar keyif aldığım biri olmamıştır.
ParaNe buldun 15 yaşlık bu kart herifte
Şunu okuyana kadar romantik düşünceler içindeydim konuyla ilgili
Merhaba iş çevremden biriydi denk geldikçe ayaküstü konuşurduk. Sonra bana benden hoşlandığını söyledi ben de bu sıralar beni mutlu eden tek kişinin kendi olduğunu söyledim öyle başladı. Bir de hani bir his olur içinde sanki o insanı önceden tanıyormuş gibi için ısınır ya bunu aşırı hissetmiştim. Bakışı, sohbeti, yaklaşımı her şeyiyle tek aradığım o gibiydi.Yaşına göre ziyadesiyle ergence davranmış. Sevgili olmaya nasıl başladınız merak ettim açıkçası.
Yaş olarak aşırı bir fark var ise aradaki bağ genel olarak paradan kaynaklanır.Şunu okuyana kadar romantik düşünceler içindeydim konuyla ilgili
Böyle masalsı bakmayın olaya. Realist olun. Tanımadan bilemezsiniz yani beyaz atlı prens mi kart zampara mıMerhaba iş çevremden biriydi denk geldikçe ayaküstü konuşurduk. Sonra bana benden hoşlandığını söyledi ben de bu sıralar beni mutlu eden tek kişinin kendi olduğunu söyledim öyle başladı. Bir de hani bir his olur içinde sanki o insanı önceden tanıyormuş gibi için ısınır ya bunu aşırı hissetmiştim. Bakışı, sohbeti, yaklaşımı her şeyiyle tek aradığım o gibiydi.
Parası yok normal bir tip
Adam azgın bir teke gibi..
Sen de mağdur edebiyatı yapmaya çalışmissin ama olmamış.
Açıkçası 15 yaş büyük birinin genç bir kadına açılması için ya çok yakışıklı olması lazım ya da çok zengin. İki seçenek var yani…Yaş olarak aşırı bir fark var ise aradaki bağ genel olarak paradan kaynaklanır.
Hepsi olmasa bile çoğu bu şekilde oluyor.
Belki de ben yanlış düşünüyorum.
Çok yakışıklı diyebilirimAçıkçası 15 yaş büyük birinin genç bir kadına açılması için ya çok yakışıklı olması lazım ya da çok zengin. İki seçenek var yani…
Söyledim, sorduğu için.
Emin olamıyorum ben kendimden, hep bir acaba kalıyor kafamda çok sosyal biri de değilim.
Ben 30 o 45
Ablacım kaç yaşında bu adam..Parası yok normal bir tip
Söyledim, sorduğu için.
Emin olamıyorum ben kendimden, hep bir acaba kalıyor kafamda çok sosyal biri de değilim.
Ben 30 o 45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?