- 29 Ağustos 2014
- 5.035
- 17.290
- 448
- 33
Yol yakınken salınMerhaba, 15 günlük bir ilişkim var yani 15 gündür konuşuyoruz ve bugün 3 ya da 4. buluşmamızdı, sevgilim cinsel yaklaşımda bulundu ancak ben henüz hazır değildim. Daha çok alışmak istemiştim. Kendisinin isteğine olumlu yanıt vermediğim için bana tavırlı davrandı bizden olmaz vs gibisinden. Bi de ısrarla öpmeye falan çalıştı ve ısrar etmese belki karşılık verecektim o ısrar da soğuttu beni. Sizce böyle davranması çok kaba değil mi ? Yani kabul etmediğim için yaptığı tavır. Ben onu arzuladığımı ancak henüz bunu gerçekleştirmek için hazır olmadığımı mesaj attım. Tam o an geriliyorum saçma sapan şekilde alışsam çok görüşmüş olsak sorun olmayacak belki. Evimden çıktıktan sonra beni de engelledi ben de sinirlendim onu engelledim. Zilim çaldı kapıyı açtım ve onu görünce içeri gelmeye hazırken elimle de dur yaparak ‘gelme!’ dedim. Engeli de kaldırmış. Daha sonra aradım konuşup ayrılmayı düşünüyordum zaten ve telefonu açar açmaz ‘Kapıdan adam mı çevrilir’ diye bağırınca da sinirle tek kelime etmeden telefonu yüzüne kapadım. Bana karşı daha hassas davranmasını bekledim aramızda zaten 15 yaş var bakire değilim ancak fazla tecrübem de yok. Bir de şöyle bir huyu var fotoğraf atıyorum masada neden iki bardak var misafirin mi vardı vs diye soruyor ancak evime geldiğinde masa üzerindeki fotograflarıma bakmadı dahi. İlgileniyor mu ilgilenmiyor mu benimle anlayamadım. Biz çıkmazken bile ben onun sosyal medya hesaplarından tüm fotoğraflarına bakmıştım. Siz ne düşünürdünüz ne yapardınız aynı durumlarda merak ediyorum.
Birde soruyor musunuz gerçekten? Ben ilk hareketinden sonra engellerdim net sorgulamazdım bile. Birde tribe girip hödük. Duygusal açıdan size bakmadığı kesin.Merhaba, 15 günlük bir ilişkim var yani 15 gündür konuşuyoruz ve bugün 3 ya da 4. buluşmamızdı, sevgilim cinsel yaklaşımda bulundu ancak ben henüz hazır değildim. Daha çok alışmak istemiştim. Kendisinin isteğine olumlu yanıt vermediğim için bana tavırlı davrandı bizden olmaz vs gibisinden. Bi de ısrarla öpmeye falan çalıştı ve ısrar etmese belki karşılık verecektim o ısrar da soğuttu beni. Sizce böyle davranması çok kaba değil mi ? Yani kabul etmediğim için yaptığı tavır. Ben onu arzuladığımı ancak henüz bunu gerçekleştirmek için hazır olmadığımı mesaj attım. Tam o an geriliyorum saçma sapan şekilde alışsam çok görüşmüş olsak sorun olmayacak belki. Evimden çıktıktan sonra beni de engelledi ben de sinirlendim onu engelledim. Zilim çaldı kapıyı açtım ve onu görünce içeri gelmeye hazırken elimle de dur yaparak ‘gelme!’ dedim. Engeli de kaldırmış. Daha sonra aradım konuşup ayrılmayı düşünüyordum zaten ve telefonu açar açmaz ‘Kapıdan adam mı çevrilir’ diye bağırınca da sinirle tek kelime etmeden telefonu yüzüne kapadım. Bana karşı daha hassas davranmasını bekledim aramızda zaten 15 yaş var bakire değilim ancak fazla tecrübem de yok. Bir de şöyle bir huyu var fotoğraf atıyorum masada neden iki bardak var misafirin mi vardı vs diye soruyor ancak evime geldiğinde masa üzerindeki fotograflarıma bakmadı dahi. İlgileniyor mu ilgilenmiyor mu benimle anlayamadım. Biz çıkmazken bile ben onun sosyal medya hesaplarından tüm fotoğraflarına bakmıştım. Siz ne düşünürdünüz ne yapardınız aynı durumlarda merak ediyorum.
Arada 15 yas var diyorsun.yaslariniz kaç bilmiyorum ama adam 35 den büyüktür diye düşünüyorum.cinsellik beklemesi normal ama 15 gun bunu yasamak icin bence az bir sure.zaten adama da pek alışamamışsınız.biraz da kaba birisi sanırım.. zorla öpmeye çalışması çok itici.adam romantik bir ilişkiden ziyade sanki sizi bir nesne olarak görüyorYani asla sevmiyor cinsellik yoksa yokum diyor doğru mu anladım.
Bizimkiler genelde 45 yaşında çökmüş oluyor.yabancilar bence biraz daha dinc oluyor.tabii istisnalar da hep vardırNe olabilir ki çok çok? Kara kıllı Türk erkeklerini bu kadar gözünüzde büyütmeyin, sokaklar onlardan kaynıyor.
Bu ara evet yaşlı ve bide ekstra evli adam modası varTek derdi ne olduğu belli bide bu ara yaşlı modasımı var
Kaç kaç kaçMerhaba, 15 günlük bir ilişkim var yani 15 gündür konuşuyoruz ve bugün 3 ya da 4. buluşmamızdı, sevgilim cinsel yaklaşımda bulundu ancak ben henüz hazır değildim. Daha çok alışmak istemiştim. Kendisinin isteğine olumlu yanıt vermediğim için bana tavırlı davrandı bizden olmaz vs gibisinden. Bi de ısrarla öpmeye falan çalıştı ve ısrar etmese belki karşılık verecektim o ısrar da soğuttu beni. Sizce böyle davranması çok kaba değil mi ? Yani kabul etmediğim için yaptığı tavır. Ben onu arzuladığımı ancak henüz bunu gerçekleştirmek için hazır olmadığımı mesaj attım. Tam o an geriliyorum saçma sapan şekilde alışsam çok görüşmüş olsak sorun olmayacak belki. Evimden çıktıktan sonra beni de engelledi ben de sinirlendim onu engelledim. Zilim çaldı kapıyı açtım ve onu görünce içeri gelmeye hazırken elimle de dur yaparak ‘gelme!’ dedim. Engeli de kaldırmış. Daha sonra aradım konuşup ayrılmayı düşünüyordum zaten ve telefonu açar açmaz ‘Kapıdan adam mı çevrilir’ diye bağırınca da sinirle tek kelime etmeden telefonu yüzüne kapadım. Bana karşı daha hassas davranmasını bekledim aramızda zaten 15 yaş var bakire değilim ancak fazla tecrübem de yok. Bir de şöyle bir huyu var fotoğraf atıyorum masada neden iki bardak var misafirin mi vardı vs diye soruyor ancak evime geldiğinde masa üzerindeki fotograflarıma bakmadı dahi. İlgileniyor mu ilgilenmiyor mu benimle anlayamadım. Biz çıkmazken bile ben onun sosyal medya hesaplarından tüm fotoğraflarına bakmıştım. Siz ne düşünürdünüz ne yapardınız aynı durumlarda merak ediyorum.
Dengesiz ve sağlıksız beslenme, sporsuzluk, lokomotif gibi sigara içme, alkolün b.kunu çıkarma derken ya ne olacağıdı? Hatırı sayılır bir kısmında da zaten 45 inden sonra Elvis binayı terkediyor.Bizimkiler genelde 45 yaşında çökmüş oluyor.yabancilar bence biraz daha dinc oluyor.tabii istisnalar da hep vardır
İlk cümlelerden sonrasını okumadım. Kaç uzaklaş, en acil tarafındanMerhaba, 15 günlük bir ilişkim var yani 15 gündür konuşuyoruz ve bugün 3 ya da 4. buluşmamızdı, sevgilim cinsel yaklaşımda bulundu ancak ben henüz hazır değildim. Daha çok alışmak istemiştim. Kendisinin isteğine olumlu yanıt vermediğim için bana tavırlı davrandı bizden olmaz vs gibisinden. Bi de ısrarla öpmeye falan çalıştı ve ısrar etmese belki karşılık verecektim o ısrar da soğuttu beni. Sizce böyle davranması çok kaba değil mi ? Yani kabul etmediğim için yaptığı tavır. Ben onu arzuladığımı ancak henüz bunu gerçekleştirmek için hazır olmadığımı mesaj attım. Tam o an geriliyorum saçma sapan şekilde alışsam çok görüşmüş olsak sorun olmayacak belki. Evimden çıktıktan sonra beni de engelledi ben de sinirlendim onu engelledim. Zilim çaldı kapıyı açtım ve onu görünce içeri gelmeye hazırken elimle de dur yaparak ‘gelme!’ dedim. Engeli de kaldırmış. Daha sonra aradım konuşup ayrılmayı düşünüyordum zaten ve telefonu açar açmaz ‘Kapıdan adam mı çevrilir’ diye bağırınca da sinirle tek kelime etmeden telefonu yüzüne kapadım. Bana karşı daha hassas davranmasını bekledim aramızda zaten 15 yaş var bakire değilim ancak fazla tecrübem de yok. Bir de şöyle bir huyu var fotoğraf atıyorum masada neden iki bardak var misafirin mi vardı vs diye soruyor ancak evime geldiğinde masa üzerindeki fotograflarıma bakmadı dahi. İlgileniyor mu ilgilenmiyor mu benimle anlayamadım. Biz çıkmazken bile ben onun sosyal medya hesaplarından tüm fotoğraflarına bakmıştım. Siz ne düşünürdünüz ne yapardınız aynı durumlarda merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?