Arzusu reddedilen sevgilinin tavır yapması?

30 yasinda bir kadin olarak enn fazla 40 yasindaki birine bakarim herhalde. O da en fazla yani. 15 yas cok. Adamin niyeti de belli fb olmak istiyor. Geciniz.

Yol yakınken salın

Birde soruyor musunuz gerçekten? Ben ilk hareketinden sonra engellerdim net sorgulamazdım bile. Birde tribe girip hödük. Duygusal açıdan size bakmadığı kesin.

Zaman zaman dinlerim Youtube da Adil Yıldırımın videolarını çok doğru bulurum düşüncelerini verdiği tavsiyeleri .Ve bu adam Adil Yıldırımın bahsettiği gibi tam bir sırtlan !

Yani asla sevmiyor cinsellik yoksa yokum diyor doğru mu anladım.
Arada 15 yas var diyorsun.yaslariniz kaç bilmiyorum ama adam 35 den büyüktür diye düşünüyorum.cinsellik beklemesi normal ama 15 gun bunu yasamak icin bence az bir sure.zaten adama da pek alışamamışsınız.biraz da kaba birisi sanırım.. zorla öpmeye çalışması çok itici.adam romantik bir ilişkiden ziyade sanki sizi bir nesne olarak görüyor

Cinsellikle vs bu kadar israrci davranan biri bana cok basit ucuz avam geliyor tek derdi seyinin derdi..kaldi ki kendin diyorsun israr etmese karailik verirdim diye..

15 günde cinsellik ne alaka? Adamın amacı yatmak kalkmak bide sizden büyükmüş zaten yol ver gitsin arkana bile bakma.

Kaç kaç kaç
15 yaş büyük olması zaten başlı başına hata, istemediğiniz bir şey için sizi zorlayıp hakaret etmiş olması bir rezalet. Bir de üzerine şüpheci. Kendi ayağınızla ateşe yürümeyin. Bu adam sizi değil kendisine oyuncak istiyor

Bizimkiler genelde 45 yaşında çökmüş oluyor.yabancilar bence biraz daha dinc oluyor.tabii istisnalar da hep vardır
Dengesiz ve sağlıksız beslenme, sporsuzluk, lokomotif gibi sigara içme, alkolün b.kunu çıkarma derken ya ne olacağıdı? Hatırı sayılır bir kısmında da zaten 45 inden sonra Elvis binayı terkediyor.

Ben ilişkinin basında sevismeye karsı degilim. Ama bu o anın coskusuyla zaten bir bakısla tutusmayla yasanır. Bu adam tam avcı hayır yeltendi ve olumsuz tepki aldı diyelim utanması gerekir. Utanmadan bizden olmaz demiş sapık herif

İlk cümlelerden sonrasını okumadım. Kaç uzaklaş, en acil tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…