- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi sonkafautucu
İşte şuan İnternetten alamıyorum malesef yoksa alıcaktım![]()
neden alamiyorsunuz? maddi durum yuzunden alamiyorsaniz ben adresinize gonderebilirim samimi soyluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milka tr de var ya kaçınci yilda kaldinizmilka? mi adini bul yollarim belki biraz sevaba girerim insallah masallah
Rossman gratis Watson gibi mağazalara bakın gıda reyonunda yurtdışında satılan birçok ürün varArkadaşlar merhaba dert mi bu demeyin vallahi çok büyük dert şuan benim için. ben 3 aylık hamileyim. Çok kötü aş eriyorum. Alman çikolatası varya ismini unuttum şimdi.
Küçükken bi yakınım Almanya dan getirmişti hiç aklımdan çıkmıyo psikolojik mi değil mi çok tuhaf bişey bilmiyorum ama inanılmaz derecede canım istiyo.
Bugün de rüyama girdi. Sabaha kadar doya doya yiyodum. Uyanınca sinirlendim.Nasıl geçecek bu duygu?
Eşim şuan başka şehirde benim bulunduğum yerdeki marketlerde de göremedim ben.
İnternette artık herşeyi bulabilirsiniz ayrıca rossman lara bakın orda oluyor alman çikolatasıArkadaşlar merhaba dert mi bu demeyin vallahi çok büyük dert şuan benim için. ben 3 aylık hamileyim. Çok kötü aş eriyorum. Alman çikolatası varya ismini unuttum şimdi.
Küçükken bi yakınım Almanya dan getirmişti hiç aklımdan çıkmıyo psikolojik mi değil mi çok tuhaf bişey bilmiyorum ama inanılmaz derecede canım istiyo.
Bugün de rüyama girdi. Sabaha kadar doya doya yiyodum. Uyanınca sinirlendim.Nasıl geçecek bu duygu?
Eşim şuan başka şehirde benim bulunduğum yerdeki marketlerde de göremedim ben.
Yok param var kredi kartım yok ne yazık ki çok teşekkür ederim birazdan linç yicem gibi geliyo kaçıncı yüzyılda yaşyosunuz falan yazmışlar. teşekkür ederiminternetten alamama sebebiniz nedir? maddi ise özelden adres bilgilerinizi verin alıp gönderelim.
Yok param var kredi kartım yok ne yazık ki çok teşekkür ederim birazdan linç yicem gibi geliyo kaçıncı yüzyılda yaşyosunuz falan yazmışlar. teşekkür ederim![]()
Kredi kartı kullanmıyoruzEşinizden kredi kartı bilgilerini alıp internetten alsanız?
Çok teşekkür ederimneden alamiyorsunuz? maddi durum yuzunden alamiyorsaniz ben adresinize gonderebilirim samimi soyluyorum.
Milka tr de var ya kaçınci yilda kaldiniz![]()
Yani babanız anneniz ne bileyim kv kp çevrede kart kullanan yokmu?Kredi kartı kullanmıyoruz
Milka birde eskisi gibi değil sanki. Ay kadının canını şimdide bundan cektiricez en iyisi bosverelim aklına gelirse adı yazarhepsi tr de var adi aklima gelmiyor dedi benimde aklima ilk gelen oydu
Ciddi misiniz?Kredi kartı gerekmiyor maaş kartıyla yada havale ile alınıyorm