• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aş eriyorum

İnternetten kapıda ödemeli olarak alabilirsiniz. Ya da birinden kredi karti isteyin komsu vs o alsin siz parasni ona nakit verin

Arkadaşlar merhaba dert mi bu demeyin vallahi çok büyük dert şuan benim için. ben 3 aylık hamileyim. Çok kötü aş eriyorum. Alman çikolatası varya ismini unuttum şimdi.
Küçükken bi yakınım Almanya dan getirmişti hiç aklımdan çıkmıyo psikolojik mi değil mi çok tuhaf bişey bilmiyorum ama inanılmaz derecede canım istiyo.

Bugün de rüyama girdi. Sabaha kadar doya doya yiyodum. Uyanınca sinirlendim. 😂 Nasıl geçecek bu duygu?
Eşim şuan başka şehirde benim bulunduğum yerdeki marketlerde de göremedim ben.
Rossman gratis Watson gibi mağazalara bakın gıda reyonunda yurtdışında satılan birçok ürün var

Arkadaşlar merhaba dert mi bu demeyin vallahi çok büyük dert şuan benim için. ben 3 aylık hamileyim. Çok kötü aş eriyorum. Alman çikolatası varya ismini unuttum şimdi.
Küçükken bi yakınım Almanya dan getirmişti hiç aklımdan çıkmıyo psikolojik mi değil mi çok tuhaf bişey bilmiyorum ama inanılmaz derecede canım istiyo.

Bugün de rüyama girdi. Sabaha kadar doya doya yiyodum. Uyanınca sinirlendim. 😂 Nasıl geçecek bu duygu?
Eşim şuan başka şehirde benim bulunduğum yerdeki marketlerde de göremedim ben.
İnternette artık herşeyi bulabilirsiniz ayrıca rossman lara bakın orda oluyor alman çikolatası

nasıl bir şeydi? belki yurtdışındaki arkadaşlar anlarlar ismini tariften.

Back
X