- Konu Sahibi 1q2w3e4r5t
Peki ozaman onlar neden cocuk yapmislar yaa demekki cozulmeyecegini anlamislar bence
Saka misin? Dalga mi geciyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ozaman onlar neden cocuk yapmislar yaa demekki cozulmeyecegini anlamislar bence
Ders calismak zor degilde is bulamayip emeginin karsiligini gorememk zor. Ama iyi bir cocuk yetistirmek ve zorda olsa karsiligini almak var ennguzeli bence.Yani ders çalışıp atanmak ve böyle devam edip düzelmezse eşi postalamak cocuk bakmaktan daha zor sanırım.
Calisicam en azindan birseyler öğrenmek icinEğitimim tam, yeterliliğim tam diyorsunuz ama bu ortama çocuklar mı yapsam diyorsunuz. Gerçekten çalışmak bu kadar mı zor geliyor?Tüm gün evdesiniz sıkılacak vaktiniz fe var ders çalışın. Akşam da boş vaktiniz varmış o zaman da çalışın. Ilginç bir durum gerçekte
Evet bundan sonra bide bunu denicem bende kendi isime bakicam denemekten zarar gelmezÇocuk olunca sorunlar daha da artabiliyor. Bebek olunca iyi olan evlilikler sallantıya girebiliyor. Hayatınıza dahil edeceğiniz şey eşinize de dahil olacağı için çözüm olmayacaktır. Siz onu kendi haline bırakın başka işlerle meşgul olun önemsemeyi bırakın. Belki de sizin ısrarcı olmanızdan sıkılıyordur. Ya da az önce dediğim gibi empatiden yoksun bi adamdır
Hep derim evlenmek ve ebeveyn olmak için insanlar belirli testlere tabi tutulsunPeki ozaman onlar neden cocuk yapmislar yaa demekki cozulmeyecegini anlamislar bence
Cocuk bakmak zorda en azindan canimdan bir can ama is para icin zoraki bir durum. Cocuk icin yaptigim seyden gocunmam. Kocamda yani evde terminator gibi gezmiyor yorgun oldugu zaman sinirli oluyor. Tartıştigimiz icin sinirlendim yazdim derdimi. Anlasamayacak olsak bosaniriz zaten cocuk yapmayiz. Sadcee sinirli kocayla bu durum nasil asilir onu sormak istedim. Gercekten gittigim misafirlikte bile basliyor bas agrim yavas yavas eve gelince artiyor. Her durumda agriyor e madem agriyor yok yere agrimasin cocuguma ilgiden agrisin
Sadece soruyorum. Yaa neler neler var belki görmüşsünüzdür kadin 2 gundur nevresimleri makinadan cikarmamis hamile. Heryer toz icindeymis yani bu mu daha tehlikeli yoksa cocugu icin sakinlesebilcek bir baba adayi ve herseye hazirlikli olan bir anne mi bilemiyorumSaka misin? Dalga mi geciyorsun?
Bencede sinirli insanlar sinirlerini aldirsin evlenmeden once. Ebeveyn olmak icin öncülleriniz neler merak ettim soyler misiniz. Bende uygun bulmadiginiz nedir merak ettimHep derim evlenmek ve ebeveyn olmak için insanlar belirli testlere tabi tutulsun![]()
Benim eşim ilgisiz değil lakin elime el işi bişeyler alıp odaklandığımda o başka bişeyle meşgülde olsa onu sıkıntı basar. Bırak artık der konuşmaya çalışır. Üstüne gittiğinizde kaçıyorlar. Bende sevmem ısrarı, ısrar beni de iter.Evet bundan sonra bide bunu denicem bende kendi isime bakicam denemekten zarar gelmez
Haklisinkz genel sonuc bu sanirim cocuk isini bidaha dusunucem acele etmeye gerek yok once anlasmayi ogrenelimçocuk yaparak ne evlilik kurtulur, ne eş adam edilir ne de anne kişisi psikolojisini düzeltir.
olan çocuğa olur.
Ya iste her insan ne kadarda farkli karsindakine gore davranmak lazim demekkiBenim eşim ilgisiz değil lakin elime el işi bişeyler alıp odaklandığımda o başka bişeyle meşgülde olsa onu sıkıntı basar. Bırak artık der konuşmaya çalışır. Üstüne gittiğinizde kaçıyorlar. Bende sevmem ısrarı, ısrar beni de iter.
Bencede sinirli insanlar sinirlerini aldirsin evlenmeden once. Ebeveyn olmak icin öncülleriniz neler merak ettim soyler misiniz. Bende uygun bulmadiginiz nedir merak ettim
Sadece soruyorum. Yaa neler neler var belki görmüşsünüzdür kadin 2 gundur nevresimleri makinadan cikarmamis hamile. Heryer toz icindeymis yani bu mu daha tehlikeli yoksa cocugu icin sakinlesebilcek bir baba adayi ve herseye hazirlikli olan bir anne mi bilemiyorum
Çözüm aramaktan ziyade eşinizi çözmeye keşfetmeye çalışın sonra çözümü bulmuş olursunuz zaten. Bu sizin için en hayırlı yol olacaktır.Ya iste her insan ne kadarda farkli karsindakine gore davranmak lazim demekki
Haklisiniz. Peki kocama karsi yaklasimimim nasil olmali sakinken derdimi anlatinca sinirleniyor. E sinirliyken zaten konusulmuyor. Yani bosanmak dusinda yoluna koymak istiyorum evliligimi. Tamam cocuk icin acele etmeyeceğim haklisinizCocuk basi agriyan anne niye istesin? Asabi, hemen sinirlenen babayi niye istesin? Misafirlikte basin agrirken, uykusuz oldugunda ne yapacaksin?
Öyle "canim cicim cocugum" olmuyor insan. Uykusuzluk, hormonlar çok zor seylerdir. Este hiç yardim etmezse kendini yapayalniz his edersin. Cocukta senin ruh halini tabiki anlamaz. Sadece kendi derdine olur. Bir çocuk en iyi evlilikleri bile sarsar. Hele sizinki gibi paylasimi olmayan, sinirli bir erkek ile.. Su an bile bu yasadiginiz evlilik degil.
Toleransin sirf cocuk var diye yükselmiyor. Tam tersi, lohusa zamani insanin en tedergin oldugu zamandir. Toleransin en aza indigi zamandir. Lütfen bunu bir cana yapmayin. Yazdiklarindan yasin küçük oldugu belli. Bak burda birçok senden daha büyük, tecrübeli olan insanlar olarak söylüyoruz, sakin cocuk yapma. Önce esin ile aranizi düzelt. Bu ayrica genetik birsey degil. Adamlar o sekilde davraniyor çünkü kadinlar hep alttan aldiklari için. Anlasamiyorsaniz bosanin, inan cocuk ile bosanmak çok çok daha zor olur.
Ya peki sizce bu degisir bir durum mu? Sinir gecer mi gecmezse tek cozum bosamak mi? Mesele ben cocuk yapicam yazmasaydim bana tavsiyenuz ne olurdu birde bu yonden bakmanizi istiyorumbence siz gerçekten çocuk sahibi olmayı şaka sanıyorsunuz. yorgunken sinirinden geçilmeyen bir adam sizce çocuklu ev ortamında daha sakin mi olacak ? hayır tabi ki, aksine çocuk sesinden uykusu kaçınca, maddi gereklilikler için uğraştıkça daha çok yorulup daha çok sinirlenecek.
sizin amacınız can sıkıntınızı kurtarmak gibi duruyor dışarıdan.
bu bakış açısıyla da çocuğa sağlıklı bir aile ortamı veremeyeceğiniz belli ki, en önemli kriterlerden biri bu mesela.
Ebeveyn olabilecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum. Eşinizle olan problemlerinizi çözmek için uğraşacağınıza, çoluğa çocuğa karışarak onu boşvermeyi düşünüyorsunuz. Aman ne güzel bir fikir! Olan çocuğa olacak sadece. Kim ilgi bekleyen mutsuz bir annesi ve telefonu elinden düşürmeyen agresif bir babası olsun ister ki?Bencede sinirli insanlar sinirlerini aldirsin evlenmeden once. Ebeveyn olmak icin öncülleriniz neler merak ettim soyler misiniz. Bende uygun bulmadiginiz nedir merak ettim
Eee atanmak için düzenli çalışmazsanız karşılığını alabilir misiniz bilemezsiniz. önce onu denemek gerektiğinde bu eşe resti çekebilmek için bu çok önemli. Çocuk yetiştirmenin de karşılığını alamayabilirsiniz hem. Allah korusun hem size hem ülkesine hayırsız evlat olabilir. Yani burda da risk var. O zaman karşılığını alamazsak diye emek vermeyelim mı hicbir şeye.Evet
Ders calismak zor degilde is bulamayip emeginin karsiligini gorememk zor. Ama iyi bir cocuk yetistirmek ve zorda olsa karsiligini almak var ennguzeli bence.
Calisicam en azindan birseyler öğrenmek icin
Peki size birsey sorabilir miyim. Karsilastirmak icin degil cevrenizdeki her evlilikte esler arasi full ilgi varmi benimde esim boyle demekki sadece kizdim biraz her zaman boyle degilkiEbeveyn olabilecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum. Eşinizle olan problemlerinizi çözmek için uğraşacağınıza, çoluğa çocuğa karışarak onu boşvermeyi düşünüyorsunuz. Aman ne güzel bir fikir! Olan çocuğa olacak sadece.
Evet burda haklisiniz bu sorunu cozmeden cocuguma bu kotulugu yapmayacagimKim ilgi bekleyen mutsuz bir annesi ve telefonu elinden düşürmeyen agresif bir babası olsun ister ki?