Asabiyim ben

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
neler oluyor bana bilmiyorum:31:
1 haftadır boğuluyorum nefes alamıyorum .sebep var yada yok bilmiyorum.
gözüm kapalı sanki ne yemek yiyebiliyorum nede keyifli bişey yapabiliyorum
yaptığım herşey mecburiyetten.
kimseyle konuşmak istemiyorum konuştuğumuda kırıyorum:19:
gözlerimi kapatsam bir daha açmasam istiyorum
sürekli uykum var kulaklarım çınlıyor beynim uğulduyor.
iyiyim ben diye kendimi teselli ediyorum geçmiyor geçmiyor :36:
sizde oluyormu bu durumlar bilmiyorum (bu arada adet döneminde değilim)
ne yapmam lazım neler önerirsiniz?

şimdiden hepinize çok teşekkürler:16:

canım benim seni okadar ii anlıyorum ki sanki beni anlatmışsın..ben doktora gittim ve depresyon geçiriyorsun dedi bana ama benim sıkıntılaım var ondan dolayı ilaç verdi ama onları bile içmek istemiyorum...çooookk kötü bir durum allah yardımcımız olsun.

:14::14:son zamanlarda bişilere sıkıldıysan üzüldüysen olabilir..:14::14::43::43::43::43:

canım benim seni okadar ii anlıyorum ki sanki beni anlatmışsın..ben doktora gittim ve depresyon geçiriyorsun dedi bana ama benim sıkıntılaım var ondan dolayı ilaç verdi ama onları bile içmek istemiyorum...çooookk kötü bir durum allah yardımcımız olsun.

:14::14:son zamanlarda bişilere sıkıldıysan üzüldüysen olabilir..:14::14::43::43::43::43:

sanada geçmiş olsun canım..

ilaç içememki muhasebeciyim ben beynim uyuşuyor içince ..
bugüne ait bir sıkıntım olmadıki ama sebebinide bilemiyorum

ilaçsız geçmesi gerçekten zor ben bazen geçmesini bile istemiyorum ama kızım var onunla uğraşmakta gçlük çekiyorum bu sefer ozaman bir psikologla konuş içini dök belki rahatlarsız bilinç altında seni üzen bişiler mutlaka vardır.

bide bu mevsim depresyon mevsimiymiş...geçmiş olsun tekrardn

Sonbahar sendromu olabilir ya da vücudunuzda başka bir problem... eğer sorunlarınız yakın bir zamanda meydana geldiyse kesinlikle mevsimle alakalıdır... bazı bitki çayları kişide rahatlatıcı etki yaratabilir mesela lavanta, melisa, papatya, ıhlamur gibi, sabah ve akşam tüketirseniz olumlu etkilerini göreceğinizi umuyorum birde doktorunuza danışıp vitamin destekleri alabilirsiniz.

Sonbahardan havalardan olabilir.Sürekli yağmurlu kasvetli etken kararan havalar.
Yada uzun süredir aynı şeyleri yapıyorsanız sizi bunaltmış olabilir.Biraz değişiklik yapmaya çalışın hayatınızda

Sonbahar sendromu olabilir ya da vücudunuzda başka bir problem... eğer sorunlarınız yakın bir zamanda meydana geldiyse kesinlikle mevsimle alakalıdır... bazı bitki çayları kişide rahatlatıcı etki yaratabilir mesela lavanta, melisa, papatya, ıhlamur gibi, sabah ve akşam tüketirseniz olumlu etkilerini göreceğinizi umuyorum birde doktorunuza danışıp vitamin destekleri alabilirsiniz.

teşekkür ederim evet yeni basladı

bitki çaylarını deneyeyim

Back
X