• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşağı tükürsem sakal , yukarı tükürsem bıyık Ne yapsam bilemedim :(

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Merhaba,
Kızlar biz nişanlandık sonunda ama nişanlandıktan sonra derter dahada büyür derlerdide inanmazdım aileler tanısınca daha kolay olur diye her neyse benim nişanlım baska ilde ben baska ildeyim.Ben bir firmasında müşteri temsilciliği yapıyorum 4 senedir.Ve ne uzadım ne kısaldım ama psikoljoik olarak bittm gibi bişey.Şöyleki artık ruh gibiyim Bayram tatilin yok,hftada bi gün tatil oda h. içi. vardiyalar saçma kafalarına göre vardiya ayarlıyolar.izin almakta zorlanıyosun düşünün nişanım olucak son günü calıstım zaten arayanlar bi manyak kendilerini tatmin edenmi dersin karsındakini rencide edenmi dersin.Artık bünyem kaldırrmıyo tansiyon rahatsızlıgım ve depresiflik cıktı.Şimdi Nişan durumu oldugu için iştende cıkamıyorum iş bulmadan ama dayanamıyorum artık bu durumu aileme söyeleyemiyorm cünkü sen istedin nişan yaptın simdi bu durumda nasıl işten cıkarsın demelerinden korkuyorum.biraz borcta var acıkcası ve nşanlımın durumu yok tek masla ev geçindiriyo ailesine bakıyor.ama oda kızıyor eger kötüysen cık saglıgından önemli değil diyo ama cıksam zorlanıcaz ailemle ben cıkmazsam ben hem kendim hem cevrem cok zor durumda kalıyo bi anım bi anımı tutmuyo özellikle işte sorun yasamıssam.Daha öncede ofisde calısıyodum cok calısıyodum ama ruh halim iyiydi işimi yapar ceker gelirdim yanlıs bişi yaptıgımda hatalarımda tabiî ki uyarı alırdım ama sonucta haklılarsa bagırılırdı yada haksızda olsa koymazdı anlamlı seylere bagırırdı ama burada öyle değil 4 senedir buradayım her seye bagırıyolar kızıyolr küfür ediyorlar ama biz susuyoruz mecburuz benimde artık bünyem kaldırmıyor 
Arkadaslar ailemde iş bulmadan cıkmama taraf değil ben kafayı yicem yaaa napsamm bilmiyorum.Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık Tam bi fiyasko yaniii..
Tam karar verdim diyorum cıkcam dyorum Ailem ve cekilcek durum göz önüme gelince vazgeciyorum cok sıkıntıdayım
Ama nişanlım bana cok kötü oldugumu bildiği için cık diyo cünkü oda biliyo cok zorlandıgımı.
Cok bunaldıgım için yazıyorum kafayı yiyeceğim yaa sizce ne yapmam gerek ?Kendimi köşeye sıkısmıs bir kedi gibi hisediyorum :gitme:
Fikirleriniz benim için önemli….
Hersey gönlünüzce olsun…

iş arayın o zaman bulunca çıkın.
ne biçim iş yeriymiş o öyle küfür ediyorlar falan demişsiniz:S

düğün tarihi ne zaman yakınsa sık dişini nasıl olsa düğünden sonra nişanlının oldugu ile gidersin şimdi borçlarınızda varmış biraz daha sabır.

canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 5 sene çalıştım müşteri temsilcisi olarak aynı şeyleri yaşadım ve benim panik atak ve sinüs taşikardi rahatsızlıklarım oldu dayanamadım çıktım.ama rahatsızlığımdan dolayı yöneticilerimle konuştum ve tazminatımı alıp çıktım işsizlik maaşıda alıyorum.şuam piyasada kötü iş bulmak cok zor...yöneticlerinle konuşsan tazminatını verme durumları olmaz mı?yada ne zaman düğün olacak evlilik nedeniylede tazminatını alabiliyosun ihbar tazminatı olmadan...yakın zamanlardaysa idare etmeni öneririm ne kadar sıkılmış ve bunalmış olsanda...umarım yakın zamanda huzura kavuşursun...

EYLEMONUR cnm sizin firma bu konuda olumlu karsılamıs sanırım ben lisans mezunuyum buraya baslarken en son tercihimdi bu mt lik. ama kriz vardı biliosn ondan girdim ama baska bi birime gidemiyorum durumu biliyolar ama tazminatı vermezler bu sebepten evlenmeme ne kadar var diye sorarsanz Seneye haziranda olcak ama dayandıgım yere dek gidicek.bu arada nikah yapıp tazminatımı alıp cıkayım diye düşündüm bunu anneme actım baban asla kabul etmez dedi ters olur dedii nikah önceden olupta düğün haziranda olcak ya olmazmıs.
Nişanlımın durumu olmus olsa coktan evlenirdik ordada tek o calısıyo mecbur sabretmemiz lazım dedi seneye evlenmek için.Ama ben gittiği yere dek sürdürücem bakalım nolcak kpss de düşük oldu bu sene arastırıyorum bişiler ama yok malesef iş bulsak cıkıcamda yok kiii :gitme: herkes için hayırlısını diliyorum yorum yapanlara teşekkürlerr

bu devirde hele ki maddi yönden de ihtiyaç varsa, bırak işi nasıl olsa bulursun diyemiyor insan haliyle. psikolojik olarak insanı çökerten bir kurumda çalışıyorum ben de, özel sektörün en zor yanlarından biri işte, tamamen şans işi. her ne kadar insan buhranla girse de- tabii öyle küfürler falan katlanılması nasıl mümkün olur onu da bilemiyorum gerçekten çok zor işin- sakinleşip düşününce insan;
-bu işten şimdi çıkarsam hemen iş bulabilecek miyim? hemen bulduğum iş daha iyi olacak mı? arada geçebilecek süre -hiçbir garantisi olmadığı için- kenarda param var mı, beni geçindirebilecek mi?... gibi maddeleri düşününce insan biraz daha sabır buluyor kendinde.

ama bu temelli oraya bel bağla anlamına gelmiyor tabii ki, gerçi senin il değiştirme durumun da var, o zaman da arkadaşların dediği gibi 1 sene belki de şafak sayarak sabret, evlenerek ayrılma tazminatını en azından alır, bu kadar zamandır katlandıklarının biraz daha karşılığını alırsın. ama en önemlisi senin sağlığın, sağlığın gittikten sonra kaç yılın maaşı bir araya gelse, seni kurtaramaz. bunu da unutmamak lazım, gittiği yere kadar belki de en doğru ölçü.

ayrıca nikahı yapalım vb işlerine girmen bana da pek mantıklı gelmiyor, dünya hali, insanlık hali, kimin ne olacağı belli mi...

Canım arkadasların falan yok mu ? Onlara sor yada internetten, gazateden takip et. Benim erkek arkadasım internetten buldu. Hani su kariyer falan varya oradan. Hele ki bayanların bulması daha kolay, herkes bayan arıyor diyordu.

Sartları uyan bir yer bulursan bu eziyeti cekmemis olursun. :1closedeyes:

maalesef musteri hizmetlerindeki isler boyle stressli oluyor canim
ablamda turkcellde calismisti da oradan biliyorum, oyle seyler anlatirdi ki sok olurdum...
mesela musteri hizmetlerinin mudavimleri varmis surekli arayanlar falan sempatiksalakcinni
bir suru sapik, manyak dolu yani...

baska bir is baksan canim?
yani burda calis ama bir taraftan da gizlice baska islere basvur, gorusmelere git...

Böyle kötü şartlartda çalışmak cidden çok zor, Allah yardımcın olsun canım. Sen evlenip şehir dışına gideceksin değilmi? düğün Haziranda demişsin, evlilik için işten ayrıldığında zaten sana tazminat vereceklerdir. İş vereninle görüş, bu tazminatı erken verebiliyorlar mı? kurumsal bir firma değil ise yapabilirler. Hem işten erken ayrılmış olursun, hemde elinde paran olmuş olur. Bir diğer konuda eğerki bu kadar işkence geliyor ise sana, geçici başka işler bulabilirsin kendine, bu kadar üzme kendini. Nasıl olsa geçici bir durum değilmi..
Sevgiler..

Önce başka iş bulmaya çalış, bulamadın nişanlınla resmi nikah kıyın evlilikten tazminat hakkınız doğar 3 - 5 birşeyler mutlaka alırsınız sanırım ,

yok bunu yapamam dersen, bu borçların üzerine evlilik arifesindeyken iş bulmadan işten ayrılma derim

canım . işyerınde ıscıye kufur vb hakaret etmek haklı sebeplerle ısı bırakma sayılır ve sıgortalı calısıyorsan 4 yıl için asgarı ucret gozukuyorsa sıgortan 3.000 tl kıdem alırsın. ayrıcada 9 ay ıssıczlık maası alıssın asgarı ucret ıcın yaklasık ,253 tl cıvarı maasın yuksek gorunuypsa daha cok bıle alırsın buda sen s bulana kadar sneı ıdare eder bu rakamlar

Sanırsam telekominikasyon firmasında m.temsilcisisiniz 1 yıl bende aynı işi yaptım hem de T.cell'deydim aşırı yoğunluk,wait denen arama kuyruğu bitmez,ne zaman avail olucaz falan diye beklemeler dilimizi bile değiştirmişlerdi resmen,gece 2 vardiyasında sapığı mı dersin,sarhoşu mu dersin,canı sıkılıp arayanı mı dersin...
Çağrılar dinlenmese ağzına geleni vermek istersin ama performanstan keserler..
Çok hak yeniyor orda,bende tam nişanlanmadan çıktım ordan tesadüf banka sınavını kazanmıştım bi de ondan sonra rahat rahat nişanlanmıştım...
Sizde acilen iş bakın,tüm iş ilanı veren sitelere üye olun..
Malum madem evleneceksiniz kafanız rahat olsun..Vardiyalı bir işle evlilik bir kadın için çoook zor olur...
Allah yardımcınız olsun...

bukadar dısıplınsız bı yerde calısmak ..
kendı prensıplerınızı koymadınız takdırde boyle olur saglıgınız daha onemlı tabıkıde kendıze yararınız olmadı muddetce baskalarına nasıl olsun kı..

canım . işyerınde ıscıye kufur vb hakaret etmek haklı sebeplerle ısı bırakma sayılır ve sıgortalı calısıyorsan 4 yıl için asgarı ucret gozukuyorsa sıgortan 3.000 tl kıdem alırsın. ayrıcada 9 ay ıssıczlık maası alıssın asgarı ucret ıcın yaklasık ,253 tl cıvarı maasın yuksek gorunuypsa daha cok bıle alırsın buda sen s bulana kadar sneı ıdare eder bu rakamlar

Cnm işyerindekiler küfür etmiyor telefondaki kendini bilmezler asagılıyo i küfür ediyo, adilik yapıyor diğer türü iş sahibi böyle birsey yapsa dakika durmam hakkımı ararım ama işte burası cgr merkezi yaa laf edmeiyosun her görüşmen kayıt altında oluyor.evlenmeye dek normalde sabrederdimde artık dayanamıyorum ayrıca akrabalarım yakınlarım herkese söyledim iş yok yani cidden yok olanlarda cgr merkezi de bir dahamı illallah ettim. bu arada nikah yapıpta ayrılmayı düşündüğümü söylesem direk ters tepki alırım büyük bir firmaa burası çünkü.Hepinizin yorumları için teşekkürler sanırım gittiği yere dek gidicek iş buluncada cıkarım :sinifsinif:

Cnm işyerindekiler küfür etmiyor telefondaki kendini bilmezler asagılıyo i küfür ediyo, adilik yapıyor diğer türü iş sahibi böyle birsey yapsa dakika durmam hakkımı ararım ama işte burası cgr merkezi yaa laf edmeiyosun her görüşmen kayıt altında oluyor.evlenmeye dek normalde sabrederdimde artık dayanamıyorum ayrıca akrabalarım yakınlarım herkese söyledim iş yok yani cidden yok olanlarda cgr merkezi de bir dahamı illallah ettim. bu arada nikah yapıpta ayrılmayı düşündüğümü söylesem direk ters tepki alırım büyük bir firmaa burası çünkü.Hepinizin yorumları için teşekkürler sanırım gittiği yere dek gidicek iş buluncada cıkarım :sinifsinif:

ters tepki alırım derken resmi ters tepkimi yoksa ööle saçma saçma konuşmamı ters tepki.

benim takıldığım başka bi durum var
senin nişanlın madem ev geçndiriyo siz evlenince nolcak ailesine de mi para yetiştircek?

benim takıldığım başka bi durum var
senin nişanlın madem ev geçndiriyo siz evlenince nolcak ailesine de mi para yetiştircek?

Nişanlım annesi ve kızkardesine bakıyor evlendiğimizde ortaklasa calıscagımız için bi şekilde yardımcı oluruz ama su an için tek basına yetmeye calısıyor.zaten herseyi ortak yapıyoruzz beyaz esya + mobilya felan.bunu bilerek evt dedim ona cünkü onu cok seviyorum.

Birde tepkilerinden korkuyorum derken hem sözlü tepkilerinden korkuyorum hemdee bu düşüncemden dolayı ordan cıktıgımda arkadamdan benim için referans isteyen kişilere kötü bir portföy olusturmak istemiyorum acıkcası.Karısık işler yanii.. :sinifsinif:

kizlar musteri hizmetlerinde calisan bir insan bana hakaret ediliyor falan diye hakkini arayamaz, arasa da kimse bir sey yapmiyor cunku...
hakarete ugradiginda gorusmeyi orada kesiyorsun ama bu da saygi cercevesinde tabii ki...

musteri hizmetlerinde calisanlar bir suru psikopatla ugrasiyorlar ve ses cikaramiyorlar maalesef ve bunu sendikalar disinda falan baska degistirebilecek bir sey yok...

Çağrı merkezinde çalışmaya sadece 3 gün dayanabildim...O 3 günüde hatırlamıyorum..O kadar sağlıksız iş yerleri yani..Allah sabir versin arkadaşım..yinede maşallah 4 yıldır çalışıyorsun.Bencede iş aramaya devam et bir yandan çalışırken..

Back
X