sevip sevmediğini sen daha iyi anlarsın canım.tanımadığım insan hakkında yorum yapmak yanlış olur.ilişkilerde bi taraf hep daha verici olur.burada verici taraf sen olmuşsun.her tartışmanızda arayan,kaybetmek istemediğini belli eden sen olmuşsun.bu yüzden oda alışmış.nasıl olsa arar gözüyle bakıyor şuan.benim dikkatimi çeken tek şey şu;yoğun çalıştığı halde sen aradığında seninle buluşabiliyorsa,sen aramadanda buluşmayı o teklif edebilirdi,arayabilirdi.neden hiç adım atmadı görüşmek için,aramak için?eskidende böylemiydibişey oluyo ona ihtiyaç duyuyorum tam sizin dedıgınz gibi mutsuzken yanımda olsun dıyorum guruum kendım umrumda olmuyo normalde pasıf bırı degılm bu ilşkide genelde benim sözum gecer ama ama ayrılık olunca yada bu ilgi oakadr çagresizimki acaba artık sevmıyomu ..
Uzun bir ayrılık olması avantaj o da özlemiş ve kaybetmemek için son çırpınışla dönerse baştan koyarsın kurallarını bu şartlarla başlayalım dersin. O da seni kaybetmemek için çaba gösterir bence. Şikayetin birazda onun işgisizliğinden kaynaklıydı dimi? Yeniden başlarsanız daha ilgiyle başlarsınız ikinizde. Üstüne fazla düşünme bence kafanı oyalamaya bak. Olmazsada demekkiböylesi hayırlıymış dersin. Senin için hayırlısı olsun inşallah.. Birlikteyken daha mutsuZ olacaksanda hiç olmasın böyle düşün hep rahatlatır.
sevip sevmediğini sen daha iyi anlarsın canım.tanımadığım insan hakkında yorum yapmak yanlış olur.ilişkilerde bi taraf hep daha verici olur.burada verici taraf sen olmuşsun.her tartışmanızda arayan,kaybetmek istemediğini belli eden sen olmuşsun.bu yüzden oda alışmış.nasıl olsa arar gözüyle bakıyor şuan.benim dikkatimi çeken tek şey şu;yoğun çalıştığı halde sen aradığında seninle buluşabiliyorsa,sen aramadanda buluşmayı o teklif edebilirdi,arayabilirdi.neden hiç adım atmadı görüşmek için,aramak için?eskidende böylemiydi
anladım canım.çalışan biri sonuçta çokta zaman ayıramaz haliyle ama zaman ayırmak için çabalayıp başaramıyor olsa hakverirdin sanırım.hiç önemsememesi ilgilenmeye bile çalışmaması seni üzmüş.barışırsanız bile oturup konuşup ortak bi noktaya varmalısınız canım.yoksa gene aynı şeyler yaşanacakçok yanyanaydık biz buluşmak için sözleşmezdik her gün okuldan alırdı çalışırdım işten alırdı sınıva o götürür getir yanii onceden öyleydı degıldı dıyemm farketmedim hiç ozamnlar gözümede dükunmuyodu ben istyosam bulusucaz diyodum onu takmıyodum .. hemen tamm demıyo zaten taamam ayarlamay çalışcam dıyo çogunda ayarlayamıyo yok noterde yok emnıytte galarısı var araba alıp satıyo ... benim ısrarcı olmam gerek yani
Diğer yorumları okumadım, dolayısıyla diğerlerini bilemem ama seni ben değil, sevgilin rencide etmiş. Yazarkenki amacında farketmez içindi.ben 21 yaşındayım o 26..
farkında olmadığım için ve fıkır almak için burda bır konu açtıqımın umarım farkındasınızdır.. rencıde edilmek için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?