Doğuma Hazırlık Aşamadık bitürlüüü..sizce neyapmalıyım??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aslikizimiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
17
3
6
kızlar 33 hftlık gebeyım. Eşimle isim konusunu bır türlu aşamadık.ailesının baskısıyla Babasının ismini istrdi ilk önce. yanına asla ıkıncı bı isimde kabul etmıyolar. Bi şekilde ikna edip vazgecırdım isimden. Ailesıyledr konuştum cok agır bı isim oldugunu cocugun ismını kabul kaldıramıcagını söyledım. Şimdide yaşayan kaynımın ismini koymam için eşime baskı yapıyorlar.ve eşim iki isim arasında secenek sunuyo bana.. aramızda sık sık tartısma konusu bu. İlk cocugum ve ne yapmalıyım hıc bılmıyorum..

Son düzenleme:
Valla ben karisfirmadim kimseyi ben tasidim o cocugu ben koydum.
Allah izin verirse ikinci cocugumunkini de ben koyucam.
Esime soruyorum tabi ama simdi oglum da var ortak karar aliriz ama 3. Kisilere noluyo anlamadim. Bi tane varken ikinciye ne gerek var anlamis degilim.

Valla ben karisfirmadim kimseyi ben tasidim o cocugu ben koydum.
Allah izin verirse ikinci cocugumunkini de ben koyucam.
Esime soruyorum tabi ama simdi oglum da var ortak karar aliriz ama 3. Kisilere noluyo anlamadim. Bi tane varken ikinciye ne gerek var anlamis degilim.
İlk torun dıolar başka bişey demiolar.. cok mutsuzum bu konuda.. millet gule oynaya isim arar. Ben isim konusu acıldımı gerılıyorum

Maalesef karisiyorlar.Benimde kayinpederim benim ismimi koyacak olursaniz tek isterim yanina bir isim daha ekliyecekseniz koymayin dedi.Koymazsanizda sizin karariniza saygi duyarim desede çık isin icinden.Allah'tan kızım olacağını ogrendim cok sevindim yoksa isim konusunda canım bayağı sıkılacaktı.Onun ismini koymayi istiyordum ama iki isim olsun istemistim neden sart kosulursa.Simdide esim hic isim begenmiyor karari banada birakmiyor bakalim ortak bir isimde nasil bulusacagiz...

kızlar 33 hftlık gebeyım. Eşimle isim konusunu bır türlu aşamadık.ailesının baskısıyla Babasının ismini istrdi ilk önce. yanına asla ıkıncı bı isimde kabul etmıyolar. Bi şekilde ikna edip vazgecırdım isimden. Ailesıyledr konuştum cok agır bı isim oldugunu cocugun ismını kabul kaldıramıcagını söyledım. Şimdide yaşayan kaynımın ismini koymam için eşime baskı yapıyorlar.ve eşim iki isim arasında secenek sunuyo bana.. aramızda sık sık tartısma konusu bu. İlk cocugum ve ne yapmalıyım hıc bılmıyorum..
İstemiyorsan tavrını net koycaksın yada kabul edeceksin. Maalesf önünde iki seçenek var. Önce savaşıp savaşmaycğna karar vermelisin. Yada tek şartla kabul ederm bitanede ben isim koycam diyecksn. Yani Allah yrdmcn olsun. Böyle şeyler çok sinir bozucu ve yıpratıcı.

ne saçma ya bende hamileyim, siz hamileyken okadar zorluk çekiyorsunuz ne hakla karışırlar ???? karıştırmayın lütfen. Eş dışında kimse karışamaz:KK12:

Back
X