Aşamamak

Yok, Rusça öğreniyorum, çalıştığım yerde İngilizce ve Arapça kullanılıyordu daha çok. Ama ben zaten İngilizce tercümanım normalde.

Rusça gayet popüler ve geçerli bir dil, zor da bir dil öğrenene ancak saygı duyarım hele ki bu kişi tercümansa zaten onun işi oluyor. Dalga geçen net dangalaktır

Şimdi konuya geleyim konusahibesi sende bir yetersizlik yok bu işyeri berbat nedenlerini yazayım:

- seni işe aldıkları pozisyona değil, alaksız hiç bilmediğin bir yere koymuşlar: Ne alaka yani, o zaman beni de tıp doktoru olarak işe alsınlar doktorluk yapmamı beklesinler ... şirket için de nitelikli elemanı alıp alaksız bir yerde çalıştırmak aptalca, zaman ve para kaybı, eleman için de saçma aynı şekilde zaman kaybı.

Burda ikinci bir sıkıntıda kontrata başka bir şey yazıp sana başka bir şey yaptırmışlar böyle bir şeye zaten hakları yok. Kontrat neyse orda çalıştırmak zorundalar.

- İşe öğrenmeye çalışmanla dalga geçmişler???: Burası cidden gerizekalılık. Burda en başta bu pozisyon anlaştığımız pozisyon değil, bu da bilmediğim bir iş ne alaka demen gerekirdi. Bunu da geçtim haydi bunu da kabul ettin diyelim tabi ki bilmiyorsan öğreniceksin başka ne yapacakmışsınBununla dalga geçmek ayrıca mallık.

O patron bir dangalak, o işyeri de b.k gibi. Boşver burayı zaten şöyle bir ortamda çalışamazdın. Burayı toptan ittir et bence canını kurtarmışsın sonsuza kadar şuşekilde asla çalışamazdın sinir hastası olurdun.

Türk, Amerikan, Alman derken 3 kıtanın şirketlerinde çalışmış biri olarak profesyonel olmayan işyerini gözünden tanırım. Sizin de tanımanız için burdan okuyanlara kamu spotu yazayım:

• Anlaştığınızdan başka iş/ünvan ASLA kabul etmeyin. Başka bir şey veririlerse tepki gösterin ve anlaşmaya uymalarını talep edin. İşiniz neyse onu yapın, sonra da CVnize yazın. CVnizde çeşit çeşit işler değil bir odak noktası olsun.
  • Eğitimle, hobiyle, iş deneyimiyle dalga geçen iş arkadaşı/takım lideri dangalaktır net şekilde. İşyerinde dalga geçmek diye bir şey asla olamaz. O işyeri b.k gibidir bir an önce kaçmaya bakın.
  • Eve geldiğinizde stresten bitikseniz o işyerinden ayrıca bir b.k olmaz. Çok stresliyseniz yapacağınız işi de yapamaz hale gelirsiniz.

Kısacası başka iş bak acilen ekmek kadayıfı. Önceki konunda banlıydım yazamadım bu işyerinden bir bk olmayacağı belliydi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…