Eski konulari hatirlayanlar elbet yine kizacaktir.
Ama evet asamiyorum. Esimle bu hafta aile terapisi icin randevu aldik.
Geriye geriye gidiyor hersey ve ben bundan kurtulamiyorum. Esimle hep konusuyoruz daha dogrusu ben konusuyorum sadece.
Mesela bana eskiden yaptiklari ve suan yaptiklari.. birsey oluyor ve ben diyorumki aaa bak bana eskiden bunu yapmisti simdi kendisi olunca boyle yapiyor.
8 yillik evlilik 3 yil beraber oturma (kopek gibi pismanim) birlikte yillar yili borc odeme hala da oduyoruz. Ev aldik sattik dibi gorduk resmen, Anne baba dayi hala yenge babanne elti saymadigim birsuru insanin bize devamli karismasi. Esimin susmasi ve ben bunun sonunda onun basinin etini yemem.
Borc olunca kp ile kp herkes kacti resmen gorusmediler. Isime gelmedi degil. Oh dedim artik bitti herkes rahatim. Kp butun koye mahalleye bizim dedikodumuzu yapip hayirsiz evlatlar diye yaygara yapmis ki en dibi gordugumuz zaman 1 kez aramadi sormadi esimde artik herkesin gercek yuzunu gordum dedi. Simdi ameliyat olcak kp. Onun duygusomurusu var. Esimde evden hastaneye devamli kosturuyor. Ilgilensin babasi tabi. Ama icimden de Ama anneme yillar once calisirken biyopsi islemi yapilmisti ozel hastanede birkac yil onca 100 tl verdim. Lafimi olur annem tabi asla degil ama esim benimle bunun kavgasini yapti. Sıkışık zamanda nasil verirmisim. Simdi aklima bu geliyor. Bak diyorum anneme neler neler dedi simdi babasi icin nasil ugrasiyor.
Geriye donuk yasamiyorum ama bana kizdigi seyleri simdi kendisi yapiyor. Ki en zor zamanlarimizda annem destek oldu o 100 tl nin bin mislini vermistir.
Kizdigi insanlarla hicbirsey olmamis gibi oturup sohbet edip face lere foto koymasini anlamiyorum. Onlar neler neler yapti diyorum aile olur arkadas olur nasil boyle olabiliyorsun diyorum. Ne var ki bunda diyor. Ben mi anormalim.
**Bunun gibi seyler icin kavga bitmiyor evde. Devamli sen bana bunu yaptin sunu yaptin diye. Simdi boyle yapiyorsun diye.
Telefondn yaziyorum ise gitmeden karisik olmussa da kusura bakmayin.