Asansör ve gaz kokusu çok utanıyorum

İyi geceler kızlar çok saçma bir konuyla karşınızdayım bugün asansöre bindim 3 katlı bir iş yerimiz var 3.katta inecektim 2 den yukarı çıkarken gaz kaçırdım karnımdada ağrı vardı bağırsaklarımda sorun olduğu için ve koku hissettim o an 3 te indiğimde 5 kişilik iş yerinden grup bindi hepside tanıdığım kişiler selamlaştık ve onlar bindi şuan çok utanıyorum benim olduğum anlaşılmışmıdır sabahtan beri kendimi yiyorum hergün muhatap olduğum insanlar bu kişiler ne yapsam bilemiyorum cok üzgünüm çünkü böyle bişey yapacak biri değilim normalde
Amaaan en fazla "ayy kokmuş burası biri os...muş " deyip geçmişlerdir.

Belki asansöre girerken beş erkekten birisi yaptı?
Kızarıp bozarmadıysanız sizden şüphelenmemişlerdir.
Amir pozisyonunda iseler zaten hemen unutmuşlardır,uğraşmaları gereken önemli işler olduğu için. 🤗

Belki asansöre girerken beş erkekten birisi yaptı?
Kızarıp bozarmadıysanız sizden şüphelenmemişlerdir.
Amir pozisyonunda iseler zaten hemen unutmuşlardır,uğraşmaları gereken önemli işler olduğu için. 🤗
Yok kızarmadım gayet normaldim 😀 inş öyle olmuştur diyelim artık yapacak bşy yok

Hahahaha ay çok güldüm. Sal yahu bi g t sende mi var herkes salıyor 😀 sabah akşam senin osuruğunu konuşmayacaklar eminim ki sende takma olur öyle.

Öyle oldu galiba bitanesi el salladı bgn selamlaştık herahde durumum çok kötü değil 😀
Hahahaahsh ay alemsin anlasalar ne yapacaklardi osuran kiz deyip dışlayacaklar mıydı 😀 ayrıca asla anlamamışlardir emin ol. Senden sonra binenlerin hepsi erkekmiş kokuyu almamış bile olabilirler erkek burnu kötü kokulara bizim kadar duyarlı değil kakanı yapsaydın belki 💩 sonuçta asansör sürekli aktif çalışan bir şey, biri iniyor biri biniyor

Hahahaahsh ay alemsin anlasalar ne yapacaklardi osuran kiz deyip dışlayacaklar mıydı 😀 ayrıca asla anlamamışlardir emin ol. Senden sonra binenlerin hepsi erkekmiş kokuyu almamış bile olabilirler erkek burnu kötü kokulara bizim kadar duyarlı değil kakanı yapsaydın belki 💩 sonuçta asansör sürekli aktif çalışan bir şey, biri iniyor biri biniyor
Bu korku bana yetti artık dersimi aldım olur olmaz yerde pırtlatmam gecen gün yine tektim bu olaydan sonra yine geldi ve yapmadım indiğimde tekrar binen kişi şefimdi şükür ki ders aldımm 🤣🤣🤣

Bu korku bana yetti artık dersimi aldım olur olmaz yerde pırtlatmam gecen gün yine tektim bu olaydan sonra yine geldi ve yapmadım indiğimde tekrar binen kişi şefimdi şükür ki ders aldımm 🤣🤣🤣
İşte böyle böyle terbiye edeceksin o g.tü :KK53: Ya geçen gün saldığında binen şefin olsaydı? Keşke o salaklar binseydi diye düşünecektin. hayat işte her gün yeni bir ders öğretiyor insana.. İlerde bir tedx konuşması gelir mi ne diyorsun 😂

Bu korku bana yetti artık dersimi aldım olur olmaz yerde pırtlatmam gecen gün yine tektim bu olaydan sonra yine geldi ve yapmadım indiğimde tekrar binen kişi şefimdi şükür ki ders aldımm
İşte böyle böyle terbiye edeceksin o g.tü :KK53: Ya geçen gün saldığında binen şefin olsaydı? Keşke o salaklar binseydi diye düşünecektin. hayat işte her gün yeni bir ders öğretiyor insana.. İlerde bir tedx konuşması gelir mi ne diyorsun 😂
Bence bende ki anılarla stand up tadında bişey olur 🤣eğlenirken öğreten bir yönüm var Rabbime hamdü senalar olsun

Back
X