Bende hayatta yapmazdımda kıçıma söz geçiremedim kaçtı istem dışı yoksa benim yapacağım bişey değildiHepimiz insanız oda insanlık hali ama ben hayatta yapamazdım tuvalete giderdim hemen . Bir müddet sonra unutulur gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hayatta yapmazdımda kıçıma söz geçiremedim kaçtı istem dışı yoksa benim yapacağım bişey değildiHepimiz insanız oda insanlık hali ama ben hayatta yapamazdım tuvalete giderdim hemen . Bir müddet sonra unutulur gider
O ne yaaa yeni bir anksiyete yüklendi şu an banaHahahah . Havaalanlarında falan oluyor böyle gaz çıkarınca kamerada bu şekilde kimin çıkardığı gözüküyor heryerde rahat salma![]()
Amaaan en fazla "ayy kokmuş burası biri os...muş " deyip geçmişlerdir.İyi geceler kızlar çok saçma bir konuyla karşınızdayım bugün asansöre bindim 3 katlı bir iş yerimiz var 3.katta inecektim 2 den yukarı çıkarken gaz kaçırdım karnımdada ağrı vardı bağırsaklarımda sorun olduğu için ve koku hissettim o an 3 te indiğimde 5 kişilik iş yerinden grup bindi hepside tanıdığım kişiler selamlaştık ve onlar bindi şuan çok utanıyorum benim olduğum anlaşılmışmıdır sabahtan beri kendimi yiyorum hergün muhatap olduğum insanlar bu kişiler ne yapsam bilemiyorum cok üzgünüm çünkü böyle bişey yapacak biri değilim normalde
Ama o an asansörden inen kişi bendimAmaaan en fazla "ayy kokmuş burası biri os...muş " deyip geçmişlerdir.
Yok kızarmadım gayet normaldimBelki asansöre girerken beş erkekten birisi yaptı?
Kızarıp bozarmadıysanız sizden şüphelenmemişlerdir.
Amir pozisyonunda iseler zaten hemen unutmuşlardır,uğraşmaları gereken önemli işler olduğu için.![]()
Aman yok , bizimkilerin uydurması, gaz çıkarmak ayıp ama bir burun silmeleri var dehşettt, ossursalar daha az ses çıkarO değil de Almanya'da toplum içinde zbam zbam osurmanın normal sayıldığı doğru mu yoksa şehir efsanesi mi? Bilenler yanıtlayabilirse memnun olurum![]()
İlk günkü gibi takmıyorum bida töbeee yapmadan bin kere düşünürümHahahaha ay çok güldüm. Sal yahu bi g t sende mi var herkes salıyorsabah akşam senin osuruğunu konuşmayacaklar eminim ki sende takma olur öyle.
Tamam işte dediğim cümleyi kurup geçerler en fazla. 1 dakika sonra da başka konuyla meşgul olurlar.Ama o an asansörden inen kişi bendim![]()
Öyle oldu galiba bitanesi el salladı bgn selamlaştık herahde durumum çok kötü değilTamam işte dediğim cümleyi kurup geçerler en fazla. 1 dakika sonra da başka konuyla meşgul olurlar.
Hahahaahsh ay alemsin anlasalar ne yapacaklardi osuran kiz deyip dışlayacaklar mıydıÖyle oldu galiba bitanesi el salladı bgn selamlaştık herahde durumum çok kötü değil![]()
Bu korku bana yetti artık dersimi aldım olur olmaz yerde pırtlatmam gecen gün yine tektim bu olaydan sonra yine geldi ve yapmadım indiğimde tekrar binen kişi şefimdi şükür ki ders aldımmHahahaahsh ay alemsin anlasalar ne yapacaklardi osuran kiz deyip dışlayacaklar mıydıayrıca asla anlamamışlardir emin ol. Senden sonra binenlerin hepsi erkekmiş kokuyu almamış bile olabilirler erkek burnu kötü kokulara bizim kadar duyarlı değil kakanı yapsaydın belki
sonuçta asansör sürekli aktif çalışan bir şey, biri iniyor biri biniyor
İşte böyle böyle terbiye edeceksin o g.tüBu korku bana yetti artık dersimi aldım olur olmaz yerde pırtlatmam gecen gün yine tektim bu olaydan sonra yine geldi ve yapmadım indiğimde tekrar binen kişi şefimdi şükür ki ders aldımm![]()
Bu korku bana yetti artık dersimi aldım olur olmaz yerde pırtlatmam gecen gün yine tektim bu olaydan sonra yine geldi ve yapmadım indiğimde tekrar binen kişi şefimdi şükür ki ders aldımmHahahaahsh ay alemsin anlasalar ne yapacaklardi osuran kiz deyip dışlayacaklar mıydıayrıca asla anlamamışlardir emin ol. Senden sonra binenlerin hepsi erkekmiş kokuyu almamış bile olabilirler erkek burnu kötü kokulara bizim kadar duyarlı değil kakanı yapsaydın belki
sonuçta asansör sürekli aktif çalışan bir şey, biri iniyor biri biniyor
Bence bende ki anılarla stand up tadında bişey olurİşte böyle böyle terbiye edeceksin o g.tüYa geçen gün saldığında binen şefin olsaydı? Keşke o salaklar binseydi diye düşünecektin. hayat işte her gün yeni bir ders öğretiyor insana.. İlerde bir tedx konuşması gelir mi ne diyorsun
![]()