• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asansörde başımıza gelenler

Asansorde veya baska bir yerde domalan kadindan kiskanilan koca. Kocalar ayak ustu ayartilabiliyor mu? Normal midir bu. Bana pek normal gelmedi de. :ssz:

Asansorde veya baska bir yerde domalan kadindan kiskanilan koca. Kocalar ayak ustu ayartilabiliyor mu? Normal midir bu. Bana pek normal gelmedi de. :ssz:

ben olayı yaşadığım gıbı anlattım bu duruma dıkkatsızlık deyip geçmek haksızlık gıbı geldi en azından benım gibi kıskançlık duyguları fazla gelişmemiş bir insanın bile aklına takılıyorsa

Boyle sIkIs tepis yerlerde kimin nereye degdigi, carptigi, ya da ne yaptigi belli olmuyor. Kadin orada birsey yapiyor olabilir. Ille kendi uzerinize alinmayin yani. Yayla gibi yerde gelip onunuze, size yapisirlarsa "noluyoruz" dersiniz. Ama bir karis yerde insanlar iceri sigmaya calisirken cesitli dokunma ve carpmalar meydana gelebiliyor, istem disi.

Sizin yone gelme meselesine gelince. Belki gidecekleri yer o tarafta degil, oteki tarafta diye dusunup donduler? Benim basima geldi, ordan biliyorum. Bir tarafa adim adip, sonra "yok, surdaydi" diye dusunup ters istikamete gittigim cok olmustur.

Toplasan 2 dakika bile gormedigin, tanimadigin insanlar hakkinda hizli yargiya varmissiniz. Asilmayla bagdastirmak icin ele avuca gelir birsey goremedim ben.

Son düzenleme:
Ya bir de alisveris arabasina egilmek eylemini ne kadar cok abartmissiniz. Simdi dikkatimi cekti.
Ne alaka yani, adama karsi domalmakla? Kadin afedersiniz popoyu kaldirip yere mi coreklendi de esinize birsey ima ettigini sanalim? Yani bir alisveris arabasina ne kadar egilebilir ki insan? :ssz:

Bence bu tur seyleri buyutup, mana bulup tanimadiginiz insanlarin gunahini almayin. Varsa ele avuca gelir bir eylem amenna. Insanlar islerine bakmislar, gitmisler. Size dokunan olmamis, laf atan olmamis. Esinize asilan yok, rahat olun.

şaşkınlıkla okudum...acaba bayan gerçekten de eşini fark etmemiş olabilirmi

asansör sonuçta ,bir sürü bayan ve eşiniz arada kaynadı...

tablo aslında bakılınca korkunç...ama tamamen dikkatsizlik bence

tabi çok iğrenç bir durum ama olabiliyor bazen

Ya bir de alisveris arabasina egilmek eylemini ne kadar cok abartmissiniz. Simdi dikkatimi cekti.
Ne alaka yani, adama karsi domalmakla? Kadin afedersiniz popoyu kaldirip yere mi coreklendi de esinize birsey ima ettigini sanalim? Yani bir alisveris arabasina ne kadar egilebilir ki insan? :ssz:

Bence bu tur seyleri buyutup, mana bulup tanimadiginiz insanlarin gunahini almayin. Varsa ele avuca gelir bir eylem amenna. Insanlar islerine bakmislar, gitmisler. Size dokunan olmamis, laf atan olmamis. Esinize asilan yok, rahat olun.

bide laf atsalardı barı sanırım ozamanda susardım alışık değilim böyle şeylere sıkıştepişlik kısmına gelirsek arkasında bır erkek olduğunun unutacak kadar sıkış tepişlik bi durum yoktu domalma tabirini kullanmaki istemedim ama eğilmek değildi o karşıdan bakılınca mide bulandırıcı duruyordu ayrıca en başındada safmıyım fesatmıyım bilemedim yazdım kımseyı yargıladığım yok olanı bıtenı anlattım

Kadınların çoğu artık az değiller bence
Bu tür şeylerden zevk alan kadınlar var
Keşke uyarsaydınız ya da eşine sen böyle gel cnm fln deseydin o sırada

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadınların çoğu artık az değiller bence
Bu tür şeylerden zevk alan kadınlar var
Keşke uyarsaydınız ya da eşine sen böyle gel cnm fln deseydin o sırada

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Katılıyorum.Kadınlarımız az değiller bu konuda.artık erkekler kaçıyor kadınlardan.Dikkat edeceksin arkadaş.Dar bir ortamda alışveriş torbanı karıştırmakta ki amacın ne.iki saniye sonra karıştır çantanı.Kim olsa sinirlenir bu duruma.Ne demek takılma yani.Adam duvara kartpostal olmuş resmen.Adamıda fark etmemiş olması büyük fiyasko olurdu.asansörler topu topu 5 kişilik.Bende bindiğim zaman elalemin adamlarıyla yüzyüze geliyorum ama adabına göre geçiyorum köşeye.aaaa sinir oldum bak.

Back
X