Asansörde kaldım..

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Evet asansörde kaldım arkadaşlar. Ne var ki bunda diye düşünmeyin lütfen. Bina da kimse beni duymadı. Uzun süre boğazım ağrıyana kadar bağırdım. Telefon çekmiyordu. Bina çok sakindir. Gündüz daha bir sakinleşir. Öyle korktum ki.. Hayat dedim kendi kendime.. Şu telaşlar, çok önemli hissettiren hesaplar geçti gözlerimin önünden. Sadece dua edebildim. Öyle çaresiz hissettim ki... Rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın..

Amin canim. Cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun.

Bizim ev 9. Katta bir kaç kere bozuldu açılmadı, nasılsa 8. Kata bastım indi açıldı, orda indim. Sanırım bu bir özellik. Aklınızda bulunsun kızlar.
Bu da 0-1 arasında durdu. Ses dışarı hiç çıkmıyormuş nasıl oluyor anlamadım. Ve daha da kötüsü alarm sesi de evlerden zor duyuluyormuş. Ne anlamı kaldı ki alarmın

Sen de tek mi kalmıştın? Allah esirgesin ya. Zaten kimseye kıyamam böyle durumlarda. Kendim kalınca da iyice korktum.

İki üç kere tek kaldım geri kalan hep eşimle bizim kendi binamızda değilde eski iş yerimiz han içerisindeydi 6. Kata yürüyerek çok zordu ondan..

Geçmiş olsun. Çok mu beklediniz içinde?

Bu da 0-1 arasında durdu. Ses dışarı hiç çıkmıyormuş nasıl oluyor anlamadım. Ve daha da kötüsü alarm sesi de evlerden zor duyuluyormuş. Ne anlamı kaldı ki alarmın
Sesin dışarı çıkması gerek ama bakımları yapılıyor mu düzenli,bizim asansörün alarmını bütün apartman duyuyor eğer basılırsa içinde kalan olursa.

Bende çok kaldım bağırmaya gerekiyor ki alarma basacaksınız sürekli. Telefon çekmemesi kötü oluyo keşke içine telefonu yapsalar gerçi birkaçında gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…