- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
AminnG.olsun Allah beterinden saklasın.
Amin Allah razı olsungeçmiş olsun asansörde kalmakdan herzaman korkmşumdur bir daha yaşamazsınız umarım
Sen de tek mi kalmıştın? Allah esirgesin ya. Zaten kimseye kıyamam böyle durumlarda. Kendim kalınca da iyice korktum.Geçmiş olsun.
En az 15 kez gelmiştir bana.
Bende genelde küfür ederim..
Amin canim. Cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun.Evet asansörde kaldım arkadaşlar. Ne var ki bunda diye düşünmeyin lütfen. Bina da kimse beni duymadı. Uzun süre boğazım ağrıyana kadar bağırdım. Telefon çekmiyordu. Bina çok sakindir. Gündüz daha bir sakinleşir. Öyle korktum ki.. Hayat dedim kendi kendime.. Şu telaşlar, çok önemli hissettiren hesaplar geçti gözlerimin önünden. Sadece dua edebildim. Öyle çaresiz hissettim ki... Rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın..
Bu da 0-1 arasında durdu. Ses dışarı hiç çıkmıyormuş nasıl oluyor anlamadım. Ve daha da kötüsü alarm sesi de evlerden zor duyuluyormuş. Ne anlamı kaldı ki alarmınBizim ev 9. Katta bir kaç kere bozuldu açılmadı, nasılsa 8. Kata bastım indi açıldı, orda indim. Sanırım bu bir özellik. Aklınızda bulunsun kızlar.
Sen de tek mi kalmıştın? Allah esirgesin ya. Zaten kimseye kıyamam böyle durumlarda. Kendim kalınca da iyice korktum.
Geçmiş olsun. Çok mu beklediniz içinde?Evet asansörde kaldım arkadaşlar. Ne var ki bunda diye düşünmeyin lütfen. Bina da kimse beni duymadı. Uzun süre boğazım ağrıyana kadar bağırdım. Telefon çekmiyordu. Bina çok sakindir. Gündüz daha bir sakinleşir. Öyle korktum ki.. Hayat dedim kendi kendime.. Şu telaşlar, çok önemli hissettiren hesaplar geçti gözlerimin önünden. Sadece dua edebildim. Öyle çaresiz hissettim ki... Rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın..
Bastım hem de defalarca. Ama ses çok yüksek çıkmıyor. Çok gerekmedikçe yapılsa bile binmemeyi düşünüyorum asansöreAlarm butonu olması lazım neden ona basmadınız?
Sesin dışarı çıkması gerek ama bakımları yapılıyor mu düzenli,bizim asansörün alarmını bütün apartman duyuyor eğer basılırsa içinde kalan olursa.Bu da 0-1 arasında durdu. Ses dışarı hiç çıkmıyormuş nasıl oluyor anlamadım. Ve daha da kötüsü alarm sesi de evlerden zor duyuluyormuş. Ne anlamı kaldı ki alarmın
Bende çok kaldım bağırmaya gerekiyor ki alarma basacaksınız sürekli. Telefon çekmemesi kötü oluyo keşke içine telefonu yapsalar gerçi birkaçında gördümEvet asansörde kaldım arkadaşlar. Ne var ki bunda diye düşünmeyin lütfen. Bina da kimse beni duymadı. Uzun süre boğazım ağrıyana kadar bağırdım. Telefon çekmiyordu. Bina çok sakindir. Gündüz daha bir sakinleşir. Öyle korktum ki.. Hayat dedim kendi kendime.. Şu telaşlar, çok önemli hissettiren hesaplar geçti gözlerimin önünden. Sadece dua edebildim. Öyle çaresiz hissettim ki... Rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?