Aldatılma olabilir, sadece kandırmak anlamında düşünürsek. Bu çift arasında gönül bağı yok.Bu normal mi yani bir insanın aldatılmasıdır Buda sonuçta?
Tespit degil.. tahmin yurutuyorum sadece.. belki diyorum farkindaysan.. belki yasayamadigi icin uzak geliyor cinsellik...Tebrikler yahu, ne güzel tespit yaptınız. Herkes her şeyi en iyi biliyor.
Hayır cümleye "sen aseksüel değilsin" diye girince...Tespit degil.. tahmin yurutuyorum sadece.. belki diyorum farkindaysan.. belki yasayamadigi icin uzak geliyor cinsellik...
Olsun sonuçta adam baştan cinsellik vb bana göre değil demiş . Eğer ki bunun aksine durumları başkasıyla yaşıyorsa asıl yanlış buradadır. Sonuçta bu şartlar çiğnenmiş oluyor.Aldatılma olabilir, sadece kandırmak anlamında düşünürsek. Bu çift arasında gönül bağı yok.
Ilerleyen mesajlarda cinsellikten farkli bahsediyor.. yasayamiyormus gibi...Hayır cümleye "sen aseksüel değilsin" diye girince...
Psikolojik bir nedeni vardır
Ucu acik bir anlasma degil.adam üstüne basa basa aseksuelim dedi.aseksuellik herhalde hemcinsini de icine alan bir kavram olmaliydi degil mi? Yoksa biz ona baska birsey diyoruz.pekçok konuda sinirlar cizildi.nasil yurutulecegi konusuldu.birtek escinsellik gibi onemsiz bir detay atlandi oyle mi?ben anladiginiz uzere escinselligi sapkinlik goren biriyim.ama bunu yasayana mudahale etmedigim muddetce bu beni baglar.yani bu kadar nefret ederken bir de paravan mi oldum?nasil gizler.ucu acik bir evlilik o halde ailesine de ifsa edeyim? Nasilsa escinsel oldugunu ogrenirsem ailesine ve cevresine ifsa etmeme sozu vermedim?Öncelikle eşcinsel bireylere karşı bakış açınız ve üslubunuz berbat, çok çirkin. Siz de bu toplumun standartlarına uymayan biri olarak azıcık empati yeteneği geliştirin.
Sonuç olarak ortada bir anlaşma var. Ve ucu açık bir anlaşma. Aşk evliliği değil. Şimdi ayyyyy nasıl yapar bunu banaaaa moduna girmeniz tamamen anlamsız.
Durum zaten manasız. Iki taraf için de evliliğin pek bir önemi yok gibiyken ortalığı yıkmanın alemi var mı? Sohbetleri bile yok, bırak sevişmeyi. Banane ne yaparsa yapsın diyebilir o zaman kolaycaOlsun sonuçta adam baştan cinsellik vb bana göre değil demiş . Eğer ki bunun aksine durumları başkasıyla yaşıyorsa asıl yanlış buradadır. Sonuçta bu şartlar çiğnenmiş oluyor.
Vir masajonda ayda bir kereye hayir demezdim diyor.. aseksuel hic istemez bbence.. o yuzden benimds tahminim aslinda aseksuel degil ama iyi bir cinsellik yasamadigi icin uzak olabilir... yada gecmiste kotu birsey yasadiysaHayır cümleye "sen aseksüel değilsin" diye girince...
Psikolojik bir nedeni vardır
Bu ne demek aciklarmisinizBebek istiyorum.zaten normal evlilik yapamam annem babam mutlu olsun diye.
Amh nekiTencere yuvarlanmış kapağını bulmuşamh değerini bilmiyor pek inandırıcı gelmedi bana
Homofobik bir insanla daha fazla muhatap olmak istemiyorum teşekkürlerUcu acik bir anlasma degil.adam üstüne basa basa aseksuelim dedi.aseksuellik herhalde hemcinsini de icine alan bir kavram olmaliydi degil mi? Yoksa biz ona baska birsey diyoruz.pekçok konuda sinirlar cizildi.nasil yurutulecegi konusuldu.birtek escinsellik gibi onemsiz bir detay atlandi oyle mi?ben anladiginiz uzere escinselligi sapkinlik goren biriyim.ama bunu yasayana mudahale etmedigim muddetce bu beni baglar.yani bu kadar nefret ederken bir de paravan mi oldum?nasil gizler.ucu acik bir evlilik o halde ailesine de ifsa edeyim? Nasilsa escinsel oldugunu ogrenirsem ailesine ve cevresine ifsa etmeme sozu vermedim?
Cocugun yasadigi utanc sizin nasil egittiginizle yetistirdiginizle alakali insan yeristirirsen utanmaz.. baska birsey yetistirirsen utanirCocuk sahibi olmak istiyorum.escinselse ve ilerde ortaya cikarsa cocugun yasayacagi utanç?
Zaten sorun geçmişte yaşadığı travma aslında bence de kendisi aseksuel değil. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Bende yaşadım hatta tiksindim kendisi gibi ama atlatılabilir bir durum.Durum zaten manasız. Iki taraf için de evliliğin pek bir önemi yok gibiyken ortalığı yıkmanın alemi var mı? Sohbetleri bile yok, bırak sevişmeyi. Banane ne yaparsa yapsın diyebilir o zaman kolayca
Escinsellikten utanmayacak biri olarak ywtistirmeyecegim.yani internet ve tv bile olmayacak evimde.her yerde escinsellik propagandasi var.Cocugun yasadigi utanc sizin nasil egittiginizle yetistirdiginizle alakali insan yeristirirsen utanmaz.. baska birsey yetistirirsen utanir
Bilemiyorum ben bu konu sahibini üstünde daha fazla yorum yapmaya değer biri olarak görmüyorumZaten sorun geçmişte yaşadığı travma aslında bence de kendisi aseksuel değil. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Bende yaşadım hatta tiksindim kendisi gibi ama atlatılabilir bir durum.
Gerçek ve sandiginizdan fazla.kendini gizleme ihtiyaci.Allahım daha neler okuyacağız bilemiyorum nutkum tutuldu bu konu gerçek mi cidden ? Umarım değildir
Insan yetistirirsen utanmaz dedim... tavsiyem oncelikle psikolojik destek tabi ne istrdihine karar var once... once kalbini iyilestir ondan sonra insan yetistirEscinsellikten utanmayacak biri olarak ywtistirmeyecegim.yani internet ve tv bile olmayacak evimde.her yerde escinsellik propagandasi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?