Aseksuel evlilik

Aldatılma olabilir, sadece kandırmak anlamında düşünürsek. Bu çift arasında gönül bağı yok.
Olsun sonuçta adam baştan cinsellik vb bana göre değil demiş . Eğer ki bunun aksine durumları başkasıyla yaşıyorsa asıl yanlış buradadır. Sonuçta bu şartlar çiğnenmiş oluyor.

Kimseyi yargilayamam benden büyük Allah var kimsenin geçmişte ne yaşadığını bilemem belkide bunlar geçmiş dönemin getirisidir Allah ıslah etsin öncelikle

Yalnız çocuk yapmayın lütfen yipranacak belliki ne zaman başka bir adamla evlenirsen o zaman çocuk yap tabi sende normale dönünce psikiyatri desteği al önce daha sonra kadın doğum uzmanında tedavi ol kendini toparla sonra gerçek bir evlilikten çocuk yap

Ucu acik bir anlasma degil.adam üstüne basa basa aseksuelim dedi.aseksuellik herhalde hemcinsini de icine alan bir kavram olmaliydi degil mi? Yoksa biz ona baska birsey diyoruz.pekçok konuda sinirlar cizildi.nasil yurutulecegi konusuldu.birtek escinsellik gibi onemsiz bir detay atlandi oyle mi?ben anladiginiz uzere escinselligi sapkinlik goren biriyim.ama bunu yasayana mudahale etmedigim muddetce bu beni baglar.yani bu kadar nefret ederken bir de paravan mi oldum?nasil gizler.ucu acik bir evlilik o halde ailesine de ifsa edeyim? Nasilsa escinsel oldugunu ogrenirsem ailesine ve cevresine ifsa etmeme sozu vermedim?

Olsun sonuçta adam baştan cinsellik vb bana göre değil demiş . Eğer ki bunun aksine durumları başkasıyla yaşıyorsa asıl yanlış buradadır. Sonuçta bu şartlar çiğnenmiş oluyor.
Durum zaten manasız. Iki taraf için de evliliğin pek bir önemi yok gibiyken ortalığı yıkmanın alemi var mı? Sohbetleri bile yok, bırak sevişmeyi. Banane ne yaparsa yapsın diyebilir o zaman kolayca

Hayır cümleye "sen aseksüel değilsin" diye girince...
Psikolojik bir nedeni vardır
Vir masajonda ayda bir kereye hayir demezdim diyor.. aseksuel hic istemez bbence.. o yuzden benimds tahminim aslinda aseksuel degil ama iyi bir cinsellik yasamadigi icin uzak olabilir... yada gecmiste kotu birsey yasadiysa

Homofobik bir insanla daha fazla muhatap olmak istemiyorum teşekkürler

Cinsellik istemesenizde sonucta insansiniz ruhsal,duygusal olarakta mi bir erkek tarafından sevilmek istemediniz hiç ya 2 yildir yanınıza bile oturmayan bir adamla özgüven falan da kalmaz sizde ki bu durum tedavi edilebilir bence, sizi çok iyi anlayıp yardımcı olacak terapistler vardir sonucta.kendinize acıyın bitirin evliliği ve tedavi olup sizi gercekten sevecek o duygusal doyumuda cinsel doyumuda yaşatacak bir beyle evlilik yapın.öylesine sağlıklı bir evliliğe çocuk getirin çok istiyorsanız ve yaşınızda çok genç ustelik. Birde lütfen herkes herkese saygı duysun eşcinselliği kimisi normal karşılar kimisi anormal herkesin dusuncesi illaki farklı neyi tartışıp yipratirsiniz kendinizi hanımlar

Durum zaten manasız. Iki taraf için de evliliğin pek bir önemi yok gibiyken ortalığı yıkmanın alemi var mı? Sohbetleri bile yok, bırak sevişmeyi. Banane ne yaparsa yapsın diyebilir o zaman kolayca
Zaten sorun geçmişte yaşadığı travma aslında bence de kendisi aseksuel değil. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Bende yaşadım hatta tiksindim kendisi gibi ama atlatılabilir bir durum.

Cocugun yasadigi utanc sizin nasil egittiginizle yetistirdiginizle alakali insan yeristirirsen utanmaz.. baska birsey yetistirirsen utanir
Escinsellikten utanmayacak biri olarak ywtistirmeyecegim.yani internet ve tv bile olmayacak evimde.her yerde escinsellik propagandasi var.

Zaten sorun geçmişte yaşadığı travma aslında bence de kendisi aseksuel değil. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Bende yaşadım hatta tiksindim kendisi gibi ama atlatılabilir bir durum.
Bilemiyorum ben bu konu sahibini üstünde daha fazla yorum yapmaya değer biri olarak görmüyorum

Allahım daha neler okuyacağız bilemiyorum nutkum tutuldu bu konu gerçek mi cidden ? Umarım değildir

Escinsellikten utanmayacak biri olarak ywtistirmeyecegim.yani internet ve tv bile olmayacak evimde.her yerde escinsellik propagandasi var.
Insan yetistirirsen utanmaz dedim... tavsiyem oncelikle psikolojik destek tabi ne istrdihine karar var once... once kalbini iyilestir ondan sonra insan yetistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…