Aseksuel evlilik

Cinsellik hadi neyse de bu ilişki de sevgi yok ki...
Nasıl başka sevgili bul denir ki cinsi ne olursa olsun...
Sorsaydın erkek olsa nolur diye? Hayır demezdi.

Adam vazgeçmiş başka başla yollar peşinde
Ben sana sen bana paravan ol demiş işte.

Akil sagligi sozde yetinde olan biri olarak ciddiye alma o halde.yorma kafacigini.

Ciddiye almadigim cok acik degil mi?Ama sende haklisin, uzerine basa basa belirttigim halde anlamani bekliyorum. Ne kadar iyimserim. Hadi sana minik hayal dunyanla eglenceler

Ciddiye almadigim cok acik degil mi?Ama sende haklisin, uzerine basa basa belirttigim halde anlamani bekliyorum. Ne kadar iyimserim. Hadi sana minik hayal dunyanla eglenceler
Yahu fake olsa sanane o zaman.fake falan da degil ayrica.herkes aptal bir sen zekisin zaten.isim gucum yok zaten.buradan eglence cikarayim kendime.

Senin peşinde değil lafın peşinde yol yakınken vazgeç ya ...
G.vat mıdır nedir? Ya

Bu bir kadınla olsa da ahlaksızca birşey , kaldı ki bu evliliğe kesinlikle bir çocuk yapılmamalı konu sahibi aklını başına topla sakın yapma bunu.

Anlayamadığım hem çocuk düşünüyor hem de başka sevgili yolu acıyor size.

Bu kişi ev arkadaşı bile olacak biri değil.

Bosanin , terapi alın. Hayatınıza Yeniden başlayın.

Bu hayat yaşlanınca yalnız kalmak demektir.

Geçmişte yaşadığınız taciz olaylarını çok üzülerek söylüyorum ki çok kadın ve erkek yaşıyor. Bunun çözümü aşksız bir hayat değil aksine aşk çözer bu düğümü .

Def edin bu kişiyi hayatınızdan . Yeniden başlayın her şeye. Zor değil inanın.

Fake iseniz bile bu şekilde hayat çok. Geçmişten yaralarla geleceğini kurmaya çalışan kişi çok.

Bebek yapma fikrini bence rafa kaldır. Yumurtalarını dondurmayı düşünebilirsin. Daha çok gençsin belki de ilerde ilgi duyacağın biri karşına çıkacak kim bilir. Çok erken yaşta yanlış bir kararla yanlış bir evlilik yaptigini düşünüyorum.

Taciz olayını kan bağım olan bir insandan 10 yıl boyunca yaşamış biri olarak söylüyorum ki bunun çözümü var . bu herife katlanmak niye . Tedavi ol .

Acikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.
Bosanacaksan bir zahmet bebek yapma anneligi her kadin ister evet ama mutsuz ve sonu belirsiz bir evlilikte olan o masum melege olur

Esiniz escinsel diyemem ama evlilik sadece cinsellikten ibaret degil seksuel olsaniz da iyi arkadaslik kurabilir, cogunlukla birlikte zaman gecirebilirdiniz. Esinizle aranizda kopukluk var gibi geldi.

Madem esinizle hic bi baginiz yok cocuk yapmak niye ben orasini anlamadim.biz cocuk istiyoruz demekle anne baba olabilmek arasinda daglar kadar fark var.hadi diyelim oldunuz bosanacagim diyosunuz yazik degil mi o cocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…