Siddetle inkar ediyor.aseksuelmis.kimseye dokunamazmisUzgunum ama oyle gorunuyor ki esiniz gercekten escinael ve o samimi arkadasi da buyuk ihtimalle sevgilisi.
Cok yakin olursak cinsellik isterim diye korkuyor.mesafeli.
Bebek istiyorum.zaten normal evlilik yapamam annem babam mutlu olsun diye.Bu nasıl evlilik evlenmeseydiniz
Bende sifir derecesinde degil.yani ayda bir kereye hayir demezdim.ama fazlasi ayarlarimi bozardi.Siz gerçekten aseksüel misiniz peki yani korktuğu gibi isteme ihtimaliniz var mı
Küçükken yaşadığın olay için terapi al bence ve bu saçmalığa bir son ver sevgisiz yaşayamazsın şüpheler başlamış yer bitirir seni.Ev isini ondan fazla yapmiyorum.bana hic birsey vaat etmeyen bir evlilik bu.
O bildigin alinganlik gosterdi.kizginlik degildi bu.alinganlikti.bunu anlayabilirdin.Benim esim de yanimda escinseller soyle escinseller boyle yok hastalik saciyolar falan diye konussa ben de esinizin verdigi tepkiyi veririm hatta daha bile sertini veririm, escinsel miyim hayir.
Sunu bi kabullenin artik escinselleri destekleyenler escinsel, kadin haklarini destekleyen erkekler kadin falan olmuyor.
Geçen İzmir de birileri düğün yaptı sanki ya:))iki erkek. Onlar da gönülden evlendi demek ki. Bu bile bir ilerlemeEşcinsel değilse neden böyle bir evliligi secsin ki?
Puuff adama da yazık. Yabancı ellerde eşcinsel çiftler düğün yapıp bebek evlat edinebiliyorlar bizim gibi ülkelerde paravan evlilikler yapıp hem kendileri hem ailelerini dram içine sokuyorlar...
Çok uzucu
O zaman yumurtlama takibi yaptırın ve doktonuzun dediği gün ilişkiye girin, büyük ihtimal bebek sahibi olursunuz..Bende sifir derecesinde degil.yani ayda bir kereye hayir demezdim.ama fazlasi ayarlarimi bozardi.
O benden yasca epey buyuk.ailesi baski yaptigi icin evlenmis.uzuluyorlarmis.ben de yaslaninca yalniz kalmak istemedim ama bana arkadaş ta olmadi.Ne manasız bi evlilik.
Ayrıca bu saçma evliliğe bir de çocuk yaparak tüy dikmeyin. Böyle sevgisiz içi boş bir aileye kimse sahip olmak istemez ... O günahsızı kurban yapmayın Allah aşkınaBende sifir derecesinde degil.yani ayda bir kereye hayir demezdim.ama fazlasi ayarlarimi bozardi.
Sence tahminim gercek miCinsellik cok saglikli birsey ve vucut istiyor bir yerde.
Ömür boyu tutulan bir oruca benziyor senin yaptigin, canina acimiyor musun?
Psikolojik destek alarak cikabilirsin bu durumdan.
Esine gelince sen zaten tahmin etmisin neler dönüyor diye.
Sence tahminim gercek mi
Acikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.O zaman yumurtlama takibi yaptırın ve doktonuzun dediği gün ilişkiye girin, büyük ihtimal bebek sahibi olursunuz..
Ama o çocuk o evde mutlu olmaz.Muhakkak farkedecek kopukluğunuzu..
Ama itham ediyorsunuz?O bildigin alinganlik gosterdi.kizginlik degildi bu.alinganlikti.bunu anlayabilirdin.
Bebek falan yapmayınAcikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?