Aseksuel evlilik

O bildigin alinganlik gosterdi.kizginlik degildi bu.alinganlikti.bunu anlayabilirdin.

Geçen İzmir de birileri düğün yaptı sanki ya:))iki erkek. Onlar da gönülden evlendi demek ki. Bu bile bir ilerleme

Bende sifir derecesinde degil.yani ayda bir kereye hayir demezdim.ama fazlasi ayarlarimi bozardi.
O zaman yumurtlama takibi yaptırın ve doktonuzun dediği gün ilişkiye girin, büyük ihtimal bebek sahibi olursunuz..

Ama o çocuk o evde mutlu olmaz.Muhakkak farkedecek kopukluğunuzu..

Cinsellik cok saglikli birsey ve vucut istiyor bir yerde.
Ömür boyu tutulan bir oruca benziyor senin yaptigin, canina acimiyor musun?
Psikolojik destek alarak cikabilirsin bu durumdan.
Esine gelince sen zaten tahmin etmisin neler dönüyor diye.

Bende sifir derecesinde degil.yani ayda bir kereye hayir demezdim.ama fazlasi ayarlarimi bozardi.
Ayrıca bu saçma evliliğe bir de çocuk yaparak tüy dikmeyin. Böyle sevgisiz içi boş bir aileye kimse sahip olmak istemez ... O günahsızı kurban yapmayın Allah aşkına

Sence tahminim gercek mi

O zaman yumurtlama takibi yaptırın ve doktonuzun dediği gün ilişkiye girin, büyük ihtimal bebek sahibi olursunuz..

Ama o çocuk o evde mutlu olmaz.Muhakkak farkedecek kopukluğunuzu..
Acikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.

O bildigin alinganlik gosterdi.kizginlik degildi bu.alinganlikti.bunu anlayabilirdin.
Ama itham ediyorsunuz?
Adam size ben aseksuelim demis kimseye dokunamiyorum nefes ve ten beni rahatsiz ediyor demis siz adama escinsel oldugunu ima ediyorsunuz.
Siz onun alinganlik yaptigini anlayabiliyorsaniz o da sizin onu yokladiginizi anlayabiliyordur.
Bastan bi anlasma yapmissiniz, o size escinsel oldugunuzu ima etse, aseksuel oldugunuza inanmasa hosunuza gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…