Ben de erkekleri cekici bulamiyorum.ancak cok samimi bir arkadaşı var ve adam bekar.gercekten seytan durtuyor bazen peşine dus diyeBuradan birsey söylemek dogru olmaz ama insan anlar hisseder. Kadinlari cekici bulmuyorsa diger secenek geliyor insanin aklina illa ki.
Aileleriniz üzülmesin de doğabilecek çocuğunuz mu üzülsün?O benden yasca epey buyuk.ailesi baski yaptigi icin evlenmis.uzuluyorlarmis.ben de yaslaninca yalniz kalmak istemedim ama bana arkadaş ta olmadi.
Bu hareketiniz bana çok bencil geldi..Acikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.
Ayrıca şunu da eklemem gerek ki aseksüel olduğunuzu söyleyerek kendi cinsel yöneliminizi ortaya koyma ve “toplum normali”den ayrılma cesareti göstermiş biri olarak bir başka cinsel yönelim hakkında böyle bir tavır sergilemeniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtir insana.Bu nasıl bi evlilik yahu. Ayrıca eşcinsel bireyler hakkında da hastalık saçıyorlar demeniz çok hatalı ve sığ. Heteroseksüeller de cinsel yolla bulaşan hastalıklar taşıyorlar.
Yumurtalarim genc yasima ragmen inanilmaz azalmis.daha 30 bile olmadan menopoza girecegim.anne olmak istiyorum.Bebek falan yapmayın
Amh nız kaç çok mu düşmüşYumurtalarim genc yasima ragmen inanilmaz azalmis.daha 30 bile olmadan menopoza girecegim.anne olmak istiyorum.
Bakin maksadim biraz onu kiskirtmakti.icime bir an suphe girmisti.korkum aseksuelim diyip beni paravan yapmis olmasi .eger boyleyse onu kovacagim.normal karşılamak zorunda degilimAyrıca şunu da eklemem gerek ki aseksüel olduğunuzu söyleyerek kendi cinsel yöneliminizi ortaya koyma ve “toplum normali”den ayrılma cesareti göstermiş biri olarak bir başka cinsel yönelim hakkında böyle bir tavır sergilemeniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtir insana.
Ay ama bu çok hastalıklı bi düşünce ya. Çok bencilce. Her çocuk mutlu bi yuvada anne babasıyla yaşamak ister. Yapmayıver çocul şart mı? Ölünmüyor çocuk olmayınca.Acikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.
Test degerleri normal degil.Amh nız kaç çok mu düşmüş
Ben de anne olmak istiyorum.kime soruldu ki.belki dogmamis olmaktan iyidirAy ama bu çok hastalıklı bi düşünce ya. Çok bencilce. Her çocuk mutlu bi yuvada anne babasıyla yaşamak ister. Yapmayıver çocul şart mı? Ölünmüyor çocuk olmayınca.
Kaç değeriniz?Test degerleri normal degil.
Siddetle inkar ediyor.aseksuelmis.kimseye dokunamazmis
Ben eşiniz homoseksüelse onu normal karşılayın demedim zaten. Homoseksüellere genel olarak yaklaşımınızdan ve onları hastalık saçmakla itham etmenizden bahsettim. Farkında mısınız bilmiyorum ama resmen ikinci sınıf insan muamelesi yapmışsınız o insanlara kurduğunuz o cümleyle. Umarım bunu sadece ve sadece eşinizi kışkırtmak amaçlı söylemişsinizdir ve gerçek düşüncelerinizi bunu yansıtmıyordur ama ne yazık ki öyle olduğunu pek sanmıyorunBakin maksadim biraz onu kiskirtmakti.icime bir an suphe girmisti.korkum aseksuelim diyip beni paravan yapmis olmasi .eger boyleyse onu kovacagim.normal karşılamak zorunda degilim
Kiskirtip tepkisini olcmek istedim.paravan olup olmadigimi bilmeye hakkim var.yazdığınız yazıda ne kadar homofobik bir insan olduğunuzu anladığım andan itibaren okumayı bıraktım.
Evet sperm ve yumurta üzülür sonra.Ben de anne olmak istiyorum.kime soruldu ki.belki dogmamis olmaktan iyidir
Konu sahte gibi geldi gerçek olsa değeri bilirdiKaç değeriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?