Aseksuel evlilik

Buradan birsey söylemek dogru olmaz ama insan anlar hisseder. Kadinlari cekici bulmuyorsa diger secenek geliyor insanin aklina illa ki.
Ben de erkekleri cekici bulamiyorum.ancak cok samimi bir arkadaşı var ve adam bekar.gercekten seytan durtuyor bazen peşine dus diye

Bu nasıl bi evlilik yahu. Ayrıca eşcinsel bireyler hakkında da hastalık saçıyorlar demeniz çok hatalı ve sığ. Heteroseksüeller de cinsel yolla bulaşan hastalıklar taşıyorlar.
Ayrıca şunu da eklemem gerek ki aseksüel olduğunuzu söyleyerek kendi cinsel yöneliminizi ortaya koyma ve “toplum normali”den ayrılma cesareti göstermiş biri olarak bir başka cinsel yönelim hakkında böyle bir tavır sergilemeniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtir insana.

Bakin maksadim biraz onu kiskirtmakti.icime bir an suphe girmisti.korkum aseksuelim diyip beni paravan yapmis olmasi .eger boyleyse onu kovacagim.normal karşılamak zorunda degilim

Acikcasi bebek olunca bosanacagim.cunku ayni odada yatmiyoruz.bu cocuk buyuyunce siz nesiniz diye soracak.
Ay ama bu çok hastalıklı bi düşünce ya. Çok bencilce. Her çocuk mutlu bi yuvada anne babasıyla yaşamak ister. Yapmayıver çocul şart mı? Ölünmüyor çocuk olmayınca.

Eşiniz çok fazla tepki vermiş gibi görünüyor ama benim eşim de sizin söylediklerinizi söylese ben de benzer bir tepki verirdim eşcinsel olsam da olmasam da. Şüpheniz varsa düzgün bir dille açık açık konuşabilirdiniz. Keşke öyle yapmış olsaydınız.

Ay ama bu çok hastalıklı bi düşünce ya. Çok bencilce. Her çocuk mutlu bi yuvada anne babasıyla yaşamak ister. Yapmayıver çocul şart mı? Ölünmüyor çocuk olmayınca.
Ben de anne olmak istiyorum.kime soruldu ki.belki dogmamis olmaktan iyidir

Siddetle inkar ediyor.aseksuelmis.kimseye dokunamazmis

Bir insanın aseksüel olması eşcinsel olmasına engel değil. Aseksüel olup hetero olunabiliyorsa eşcinsel de olunabilir. Yani gerçekten kimseye dokunmuyor olabilir eşiniz.

Eşcinseller hastalık yaymaz, korunmasız seks hastalık yayar.

Zaten evliliğiniz baştan beri paravanmış, eşiniz paravan evlilik içinde paravan çevirmiş. Entrresan olmuş.

Bunu burada kimse için söylemedim sanırım ama lütfen bebek yapmayın ve boşanın.

Bakin maksadim biraz onu kiskirtmakti.icime bir an suphe girmisti.korkum aseksuelim diyip beni paravan yapmis olmasi .eger boyleyse onu kovacagim.normal karşılamak zorunda degilim
Ben eşiniz homoseksüelse onu normal karşılayın demedim zaten. Homoseksüellere genel olarak yaklaşımınızdan ve onları hastalık saçmakla itham etmenizden bahsettim. Farkında mısınız bilmiyorum ama resmen ikinci sınıf insan muamelesi yapmışsınız o insanlara kurduğunuz o cümleyle. Umarım bunu sadece ve sadece eşinizi kışkırtmak amaçlı söylemişsinizdir ve gerçek düşüncelerinizi bunu yansıtmıyordur ama ne yazık ki öyle olduğunu pek sanmıyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…