Aseksuel evlilik

Ayrıl ..Kaybedeceğin bir şey yok..

Kiskirtip tepkisini olcmek istedim.paravan olup olmadigimi bilmeye hakkim var.
bu evlilik baştan sona saçma bence.
çocuk doğunca ayrılırım demişsiniz peki siz çocuk için doğru ebeveyn olacak mısınız acaba?
onun sosyoekonomik vede psikolijik ihtiyaçları ne olacak.
sırf siz üremek istediniz diye bu ne bencillik.

Neden escinsel olup olmadigimi desmeye calisiyorsun bu ne sacmalik dedi.ben de dedim ki paravan olarak kullanilmissam bilmek isterim.bana dediki ben de senin aseksuelligine paravan oldum.
Bunun üzerine siz şüphe etmez miydiniz.gercekten samimi fikrinize ihtiyacim var.

Kafalar güzel, hayatlar bomba
Ben bu işleri anlamadım valla...

Eşinize ve size Behzat ç repliği gönderiyorum buradan;
‘La saçma sapan konuşup adamın asabını bozma la!’
Pardon da annem istiyor diye evlilik mi yapılır?
Ben de erkekleri cekici bulamiyorum.ancak cok samimi bir arkadaşı var ve adam bekar.gercekten seytan durtuyor bazen peşine dus diye

Ayrıca aseksüel falan değilsiniz. Gidin önce boşanın, sonra tedavi olun ve sağlıklı ilişki kurduğunuz bir birliktelik yaşayın.

Bir de çocuk diyorsunuz beni benden alıyorsunuz.
Çok meraklısıysanız sperm bankasından falan halledin.

Çok enteresan.
Peki merak ediyorum. Bir bebeğin seçme şansı olsa sizin evliliğinize doğmak ister miydi? Anne olmak, doğasında tek taraflı ve bencil bir istektir, bu bir gerçek, ama bu kadar da bencil olunmasın ya...

Bence evlılıkte ıkı kere birlikte oldugunuz biriyle daha hala bosanmak yerıne boyle sacma sorular sormanız da bana garip geldi. Hersey birliktelik degıl ama sızın aranızda evlilik denen bırsey yok kı yan yana otıramadıgın kısı ıle 2 yıl gecırebılmıssın pes vallahı peygamber sabrı

Escinsel degilim aseksuelim.escinsel olsaydim arkadaslarimdan biri sevgilim olurdu dedi

Lez gini derken sende lezbiyen misin? bu nasıl evlilik neden insan sevismek istemez anlayamıyorum sizin yanınızda oturmuyor ama erkek arkadaşlarıyla takılabiliyor rahatlıkla.
Neyse zaten bu evlilik değil birşeylerin paravanı

Ya her şey normalmiş gibi buna mı takıldınız?
Ne fark edecek?
Adam ister aseksüel olsun, ister gay, adamın sizinle işi yok ki. Sizin de onunla.

Aseksuelim diyor.cinsellik ihtiyacimi mastürbasyon yaparak karşılıyorum dedi.peki ne dusunerek neyi hayal ederek yapiyorsun defim.hicbir seyi dedi.dokununca zaten bir beden hayal etmesine gerek kalmiyormus.

Aseksuelim diyor.cinsellik ihtiyacimi mastürbasyon yaparak karşılıyorum dedi.peki ne dusunerek neyi hayal ederek yapiyorsun defim.hicbir seyi dedi.dokununca zaten bir beden hayal etmesine gerek kalmiyormus.
Amh ve diğer hormon testlerin nasıl değerleri kaç cevap verir misin

Eşin eşcinsel
Daha nasıl anlatsın belli işte. Böyle sürdüremem dersen ayrıl
Yok idare ederiz dersen didikleme devam et
Eşcinseller neden hastalık saçsın çok eşli olmadıktan ve korunduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…