- Konu Sahibi irishcoffee
-
mrb cnm öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sağ salim kucağına alırsın inş.ben 14 hafta içindeyim bende çok tatlı aşeriyorum...deli gibi pasta çikolata istiyor canımm banada erkek yorumu geliyo hep bakalım hayırlısı 2 hafta sonra belli olcak cinsiyetimiz:)
hamılelıgımın son üç haftasındayım nasıpse... 2 aylık hamıleyken delı gıbı pırasa asermıs ve nerde ne kadar hamıle sıtesı varsa aramıstım bulamamıstım. kadır gecesı bı ablayla karsılastım. canın bısey ıstedı mı dedı. evet ama bulamdım dedım.. söyledım pırasa dıe.. meger annesı köyde oturuyomus ve bana abartısız en az on kılo pırasa söküp getırmıstı ıkı gun sonra.. daha topragı sıcak ... sallanıyodu kökünde.. yaz gunu... delı gıbı 3 gun pısırdım sabah aksam evde yedım yetmedı ıse götürüp orda yedım.. halen de yıyorum...
çayı en az on bardak ıcen ben caydan tıksındım... pas gıbı kokuyo burnuma... sonra düzelır mı bılemem..
ilk zamanlarda tavuktan tiksinmiştim kokusu felaket kötü geliyordusonra geçti şimdi öyle kötü gelen bişey yok da bol miktarda çikolata ve tatlıya aşeriyorum sürekli gözümün önünden pastalar geçiyo
Aaaa ne güzel Eylül senin de bebişine kavuşmana pek az bir zaman kalmış :) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
Peki "ye tatlıyı doğur atlıyı " sözü yerini buldu mu sende?Prens mi geliyor prenses mi?
benim ilk üç, dört ay acayip ekşiye aşerdim kesin kız gözüyle bakıyoduk ama daha sonra değişti tatlıya döndü hayırlısıyla prensimiz olacak inşallah bu arada sana da Allah en hayırlısını nasip eder inşallah
nerde tüp kokusu VE SİGARA KOKUSU DUYSAM KUSARDIM:)
ben cok fazla tatlı şeyler aşeriyorum özellikle browni intense :) mmm ..yemek kokularından da cok tiksiniyormm bu aralar ://
Browni intense çok baştan çıkarıcı birşey ama gerçekten,ben de bayılıyorum.Bi de snickers :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?