- Konu Sahibi irishcoffee
-
hamile olduğumu pazartesi akşamı öğrendim ama cumadan beri miğdem bi tuhaftı şişkinlik falan iştahsızlık bütün haftasonu sadece kızarmış ekmek ve peynir yemek istedim. aynen bende kıymalı şeyler istemiyorum zaten canım hiç birşey istemiyor
Kurban bayramına müjdeli haberle girmiştim mübarek günlerde öğrendik diye seviniyordum en güzelide görümcemler bana hiç iş yaptırmamıştı etlere elimi bile sürdümemişlerdi hey gidi günler:) Gerçi ben konu dışına mı çıktım naptım:) Velhasıl et kokusuna hiç dayanıyordum ben hele kavurma kokusu Allah'ımm şansıma o ay da bol kavurmalı bir ay oldu çin işkencesiydi resmen.. Çok fazla çiğköfte yedim akşam 10 gibi bulantılarım hafifliyordu bende eşimi hemen çiğköfteciye gönderiyodumŞu sıralar canımın çok çok istediği ya da tiksindiği pek bişey yok sanırım...
kızlar bende 14. haftamdayım ve malesef çok şiddetli geçirenlerdenim yiyemeyip kusmayla 6 kilo verdim toplamda 1 2 gündür iyi gibiyim allahım bozmasın benimde görmeye bile tahammül edemediğim ve çokkkkk sevdiğim şeylerdi beyaz ekmek peynir zeytin ve portakalllll portakal yüzünden şu aralar turuncu renkten bile nefretim yani o kadar dün ilk defa vişneli ve limonlu dondurma aşerdim:) eşim aramaya çıktı kandırmışlar karadut diye kakaolu vermişler:) yazık 2. seferde çıktı buldu garibim:)
Çiğköfte miiii ? Benim doktorum toksoplazma riskine karşı kesinlikle yasakladı çiğköfteyi.Geçen eşimle kebapçıya gittik ikram olarak getirdiler,Anca baktım baktım yutkundum.
Selam annecikler :)
Aşerdiğiniz veya görmeye,kokusunu duymaya tahammül edemediğiniz şeyler var mı?
Ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce ilginç bir şekilde kereviz aşermiştim :) Marketin sebze reyonunda uzaktan gördüğüm kerevize doğru seyirtip,rastgele bir tanesini elime alıp kokusunu öyle bir derin çektim ki içime,yanıbaşımda havuç seçen bir amca şaşkınlık ve hayret içinde bakakalmıştı bana :)))
2 haftadır normalde sevmediğim halde portakal yemek istiyorum sürekli.Kavrulmuş soğan ve kolonya kokusu ise öldürüyor beni.
Haaaa bir de bol bol tatlı aşeriyorum ki normalde tuzlular ile aram iyidir.Bol şerbetli,ballı ne varsa canım çekiyor :)Annemin k.valdenin yorumlar da belli bu yüzden,"vallahi erkek geliyor ":))
Bunca tatlıdan sonra bir dünya güzeli kızım daha olursa tadından yenmez herhalde,onlara da çok gülerim artık :))
canım karpuz çıktı ben pazarda gördüm dün:)karpuz yaaaa. çıksada yesek artık... rüyalarımda karpuz peynir yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?