Aşerdiğimiz ya da görmek bile istemediklerimizi paylaşalım :)

ay ben kıymalı şeyler yiyemiyorum.....karnıyarığın ismini bile duymak tiksinti uyandırıyor bende,şuan bile yazınca midemde tuhaflık hissediyorum...........

hamile olduğumu pazartesi akşamı öğrendim ama cumadan beri miğdem bi tuhaftı şişkinlik falan iştahsızlık bütün haftasonu sadece kızarmış ekmek ve peynir yemek istedim. aynen bende kıymalı şeyler istemiyorum zaten canım hiç birşey istemiyor

Tebrikler,Allah sağlıkla tamamına erdirsin dilerim.
Benim kıymadan yana bir sıkıntım olmadı ama ne tavuk ne de balık yiyebiliyorum.Tavuk neyse de balık işi beni üzüyor.14 haftadır ağzıma süremedim

doktorda miğdem hassas olduğu için kendini zorlama şu an çok ufak bir miktar besine ihtiyaç duyuyor herşeyden çok az miktar da yemeye çalışman yeterli şimdilik dedi et,tavuk,balık en önemlisi ama benim gerçekten hiç biştahım yok ilk hamileliğimdede 4.aya kadar hiç bir şey yiyememiştim 4.ayda bir açılmıştı iştahıım ööfff zaten bu sefer o kadar kilo almak istemiyorum 20 kilo almıştım geçen sefer

aşırı meyve tüketiyorum bir oturmaya 1 portakal 1 elma 1 kivi 1 muz yiyiorum kesmezse 1 portakal daha greyfurt ayva da çok severim

balık türüne tahammül edemiyorum hatta 2 3 tane yedim çıkardım

bende deli gibi limon yiyorum..şuanda canım acayip derecede çiğ köfte çekiyor ekşili ekşili...youtube dan açtım yapılışlarını izliyorum..:)))

Kurban bayramına müjdeli haberle girmiştim mübarek günlerde öğrendik diye seviniyordum en güzelide görümcemler bana hiç iş yaptırmamıştı etlere elimi bile sürdümemişlerdi hey gidi günler:) Gerçi ben konu dışına mı çıktım naptım:) Velhasıl et kokusuna hiç dayanıyordum ben hele kavurma kokusu Allah'ımm şansıma o ay da bol kavurmalı bir ay oldu çin işkencesiydi resmen.. Çok fazla çiğköfte yedim akşam 10 gibi bulantılarım hafifliyordu bende eşimi hemen çiğköfteciye gönderiyodum Şu sıralar canımın çok çok istediği ya da tiksindiği pek bişey yok sanırım...

kızlar bende 14. haftamdayım ve malesef çok şiddetli geçirenlerdenim yiyemeyip kusmayla 6 kilo verdim toplamda 1 2 gündür iyi gibiyim allahım bozmasın benimde görmeye bile tahammül edemediğim ve çokkkkk sevdiğim şeylerdi beyaz ekmek peynir zeytin ve portakalllll portakal yüzünden şu aralar turuncu renkten bile nefretim yani o kadar dün ilk defa vişneli ve limonlu dondurma aşerdim:) eşim aramaya çıktı kandırmışlar karadut diye kakaolu vermişler:) yazık 2. seferde çıktı buldu garibim:)

Çiğköfte miiii ? Benim doktorum toksoplazma riskine karşı kesinlikle yasakladı çiğköfteyi.Geçen eşimle kebapçıya gittik ikram olarak getirdiler,Anca baktım baktım yutkundum.

Ben de tam tersi portakala düştüm :)) Ömrümce yemediğim portakalı bu hamileliğimde yedim,deliler gibi..Normalde sadece suyunu içerdim,kendisinden haz etmezdim,n'oldu böyle anlamadım Valla :). Dur bak yine canım çekti :)

Mmmm bayılırım karadutlu dondurmayaaaa,hele ki Mado'dan ise :))

Son düzenleme:
canım ilk cacık mandalina(yemem) ve dondurma çekti.Dondurma halen devam edior.Ciiddi anlamda aşermem olmadı.Yalnız sigara,köfte tavuk yumurta ve sucuk salam kokusundan pişerken kokusu öldürüor beni...

ben hamile kalmadan önce tam birçikolata delisiydim.... şimdi görünce midem bulanıyo, başkası yerken bile tuhaf oluyorum
turşuuuuuuuu bir de ayran içiyorum sürekli... cinsiyeti ne merak etmekteyim....

Adı bile içimi bulandırıyor:Balık..... Tonbalığı bile denedim olmadı.Lokantada deneyeyim bi de.Bakalım girebilecekmiyim piştiği yere....

kavrulmuş soğan kokusu nefret ediyorum kaç kat aşağıda yapsalar geliyor burnuma.sucuk kıyma yiyemiyorum.
yoğurtlu biber kızartması, sütlü mısır ve kırmızı üzüm canım çekmişti. hepsini de yedim şükür.
herkese hayırlı bebekler...

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. bende sürekli tatlı çikolata portakal yedim ve bi kızımolacak inşallah. gerçi cinsiyetini öğrenmişsinizdir ama aileniz yanılıyor olabilir. tabi önemli olan sağlıklı olması.

kavrulmuş soğan kokusuna tahammülüm yok.canım çağla ve erik istiyor.bir de midyeee.tatlı hiç sevmezdim şimdi de öyle bu arada kız benim bebiş.canımın çektikleriyle uyumlu :))

ben kocamın kokusuna :) , evin kokusuna, çarşaf kokusuna dayanamıyordum. Balıktan tiksinmiştim ama çok şükür geçti. Şuan hiç tiksindiğim bir şey kalmadı.

bir ara turşu çekmişti canım, tatlıda çekiyor ama kızın olacak :) birde süt mısırı yemek istiyorum, gördüğüm yerde alıyorum..

benimde canım karpuz çeiyor geçenlerde aldım ama yaz karpuzu gibi çıkmadı, resmen kabaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…