Aşerdiğimiz ya da görmek bile istemediklerimizi paylaşalım :)

kızlar benm adetim geçti 6cı gün midem bulandı 2 ğün dahada bulanmadı .. daha sonra bulanma ihtimali varr mı bulanırmı

Ben taze fasülye, kuru fasülye, bezelye gibi sebze yemeklerinin kokusuna bile katlanamıyorum. En başından beri acayip bir tiksinme var.

Köpek gibi şalgam suyu istiyordu canım, yalvarıyordum resmen şalgam suyu bulun bana diye Hamile olduğumu bilmediğim zamanlar sigara ve biradan tiksinmiştim. Normalde bir oturuşta iki, üç şişe bira götüren ben bir şişenin yarısını zor içmiştim. İyi ki de içmemişim.

ben de 16. haftadayım. 10 gün öncesine kadar bulantılarım ve acaip iştahsızlığım vardı. yemek yemekten nefret ediyordum. ağlamaklı olmuştum artık. çok şükür 10 gündür biraz daha iyiyim. başından beri meyveye çok düştüm hergün portakal istiyordu canım, içim yanıyordu. hala hergün düzenli meyvamı yiyorum. geçen hafta canım kavun ve şeftali aşerdi. güç bela bulduk.
bir manav var pendikte, çok pahalı satıyor ama mecbur aldık... tiksindiklerim; sucuk(ki çok severdim), zeytin, yumurta...

Ben de 11. Haftadayım çok zor günler geçirdim mide bulantılarım hat safhadaydı ne yesem kusuyordum şu3-4 gündür şükür azaldı iyiyim... Başından beri tatlı hiçbirşeyi yiyemiyorum ki ben tatlı düşkünü bir insandım tuzlu ile. Aram yoktu , çikolatayı görmek istemiyorum muzu çok severdim ama hiç yiyemiyorum turşu çiğköfte canım istiyor hep:) bakalım kız mı erkek mi swetylife sizin bebeğin cinsiyeti ne?

bu haftasonu doktor randevumuz var, cinsiyeti öğrenebilmeyi umuyorum :)

:)) bende öyleydim ve galiba kız benimki

ctesi gittik doktora ve kız olduğunu öğrendik... hamileliğimin ilk haftalarında turşuyu epey bi yemiştim. sonrasında da tatlı istemedi hiç canım...

HERŞEY:) şaka bi yana benim canım keske bırseyler cekse ama bısey yıyemıyorum

aşermeyi çok saçma bulurdum taki başıma gelene kadar şu ekler tatlısı için çıldırıyorum yerken dünyanın en mutlu insanı oluyorum çok acayip bir şey, demek ki büyük konuşmamak lazım mış

ben bişey aşermedim ama hamileliğim ilk aylarında çaydan tiksinmiştim.belki garip gelcek ama bide evin salonunu görünce mide bulantım artıyordu :) bulantılar geçinceye kadar salona giremedim :)

kızlar benm adetim geçti 6cı gün midem bulandı 2 ğün dahada bulanmadı .. daha sonra bulanma ihtimali varr mı bulanırmı

Benim midemdeki olaylar 7. haftadan sonra başladı. Hatta olmaz diye umut etmiştim. Şimdiyse yemek pişen ortama giremiyorum. Hatta mutfağa girince psikolojim bile bozuluyor artık. Kokulara karşı çok duyarlıyım. Nevresimleri bile hergün değiştiresim geliyor. Giderek artan bu şikayetlerim 12. haftada kesilir diyorlar. İnşallah öyle olur. Şimdi 11. haftadayım.

Hamileligin 18. haftasindayim, canim hala hicbirsey yemek istemiyor, hala yemek kokusuna tahammul edemiyorum. Zorla yarim tabak, yarim porsiyon bir seyler yiyebiliyorum. Serum ve bulanti kesinci ilaclar olmasa ne yapardim bilemiyorum. 8.5 kilo verdim, simdilerde toparlamaya baslayacagimi umuyorum.

Son düzenleme:
Hamileliğimin 19. haftasındayım. Hala midem çok kötü. Sürekli çıkarıyorum yediklerimi. Amaaa her gece rüyamda çağla yiyorum canım o kadar çağla istiyor ki bir çıksın her gün bir kilo yiyecem her gün her gün :)

çıkmış bile büyük marketlerde var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…