- Konu Sahibi irishcoffee
-
kızlar benm adetim geçti 6cı gün midem bulandı 2 ğün dahada bulanmadı .. daha sonra bulanma ihtimali varr mı bulanırmı
ben de 16. haftadayım. 10 gün öncesine kadar bulantılarım ve acaip iştahsızlığım vardı. yemek yemekten nefret ediyordum. ağlamaklı olmuştum artık. çok şükür 10 gündür biraz daha iyiyim. başından beri meyveye çok düştüm hergün portakal istiyordu canım, içim yanıyordu. hala hergün düzenli meyvamı yiyorum. geçen hafta canım kavun ve şeftali aşerdi. güç bela bulduk.
bir manav var pendikte, çok pahalı satıyor ama mecbur aldık... tiksindiklerim; sucuk(ki çok severdim), zeytin, yumurta...
Ben de 11. Haftadayım çok zor günler geçirdim mide bulantılarım hat safhadaydı ne yesem kusuyordum şu3-4 gündür şükür azaldı iyiyim... Başından beri tatlı hiçbirşeyi yiyemiyorum ki ben tatlı düşkünü bir insandım tuzlu ile. Aram yoktu , çikolatayı görmek istemiyorum muzu çok severdim ama hiç yiyemiyorum turşu çiğköfte canım istiyor hep:) bakalım kız mı erkek mi swetylife sizin bebeğin cinsiyeti ne?
Ben de 11. Haftadayım çok zor günler geçirdim mide bulantılarım hat safhadaydı ne yesem kusuyordum şu3-4 gündür şükür azaldı iyiyim... Başından beri tatlı hiçbirşeyi yiyemiyorum ki ben tatlı düşkünü bir insandım tuzlu ile. Aram yoktu , çikolatayı görmek istemiyorum muzu çok severdim ama hiç yiyemiyorum turşu çiğköfte canım istiyor hep:) bakalım kız mı erkek mi swetylife sizin bebeğin cinsiyeti ne?
ctesi gittik doktora ve kız olduğunu öğrendik... hamileliğimin ilk haftalarında turşuyu epey bi yemiştim. sonrasında da tatlı istemedi hiç canım...
kızlar benm adetim geçti 6cı gün midem bulandı 2 ğün dahada bulanmadı .. daha sonra bulanma ihtimali varr mı bulanırmı
Hamileliğimin 19. haftasındayım. Hala midem çok kötü. Sürekli çıkarıyorum yediklerimi. Amaaa her gece rüyamda çağla yiyorum canım o kadar çağla istiyor ki bir çıksın her gün bir kilo yiyecem her gün her gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?