- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Armut neyse Dr mor erik var bi de :)Canınız çektiyse alın canım her yer deveci armut dolu aşermeye gerek yok ki :)
O da vardır ne olacakArmut neyse Dr mor erik var bi de :)
Çocukta leke çıkabiliyormuş hatta ben çocuğu düşüren bile duydum ama hurafe olabilir ondan o kadar emin değilimAşerince ne oluyor ki? 9 aylık bir hamilelik geçirdim hala bilmem bu aşerme nedir acaba :)
Canınız çektiyse bulursunuz/ artık her mevsimde her sebze meyve var.
cilek kendi mevsimindekinden daha lezzetli hattaO da vardır ne olacakçilek bile var hem de gayet mevsimindeymiş gibi kokulu kokulu görünce bayağı şaşırmıştım.
Benim de ruhum fakir gidip bir tabak salçalı makarna aşermiştimAşerince ne oluyor ki? 9 aylık bir hamilelik geçirdim hala bilmem bu aşerme nedir acaba :)
Hurafe bunlar,inanmayın.Çocukta leke çıkabiliyormuş hatta ben çocuğu düşüren bile duydum ama hurafe olabilir ondan o kadar emin değilim
Tabiki de hurafe :) öyle saçmalık mı olur? Ayrıca ben bir şeye aşermedim ama bebeğimde kocaman bir doğum lekesi var hem de kan kırmızısıÇocukta leke çıkabiliyormuş hatta ben çocuğu düşüren bile duydum ama hurafe olabilir ondan o kadar emin değilim
Normalde bu zaman almam. Markette gördü oğlan .Ama nasıl istiyor. Bir türlü ikna edemedik. Bir avuç aldık mecbur bütün mutfak gece boyu nasıl çilek koktu çok şaşırdım.cilek kendi mevsimindekinden daha lezzetli hatta
O hemanjiom oluyor sanırım,net bilmiyorum ama o da kırmızı oluyor.Tabiki de hurafe :) öyle saçmalık mı olur? Ayrıca ben bir şeye aşermedim ama bebeğimde kocaman bir doğum lekesi var hem de kan kırmızısı
kuru sogani elma gibi kutur kutur ykutur yedirten gecenin yarisi evin her yerinde buram buram lahmacun kokutan pazar tezgahindan sira sana gelene kadar 1 kilo erigi yedirten seydir :))Aşerince ne oluyor ki? 9 aylık bir hamilelik geçirdim hala bilmem bu aşerme nedir acaba :)
Herkese olmuyor demek. Ben de çok fena aserdim. İsmini demeyim şimdi bulamaz. :)Aşerince ne oluyor ki? 9 aylık bir hamilelik geçirdim hala bilmem bu aşerme nedir acaba :)
Al bendende okadar valla yaSeni bilmem de öyle bi yazdın ki
Ben Aşerdim burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?