Aşeriyor muyum

Benim de ruhum fakir gidip bir tabak salçalı makarna aşermiştim böyle gecenin bir vakti gözümün önünden uçarak geçmişti. Yemeseydim çıldıracaktım

Benim de ilk asermem salcali bir spagetti olmustu. Aman Allahim yerken resmen kendimden gecmistim

Cem yilmaz aklima geldi "Yercekimsiz ortamda cilek yiyim ama muz tadi gelsin" Tutar mi tutar denemekte fayda var

Ya ne diyorsunuz resmen yutmuşum. Spagetti idi benimki de. Bittiğinde ayıldım. Eşim bana makarna var mı diye sorduğunda dank etmişti
Ruhumuz fakir bizim soyle guzel soslu italyan usulu bi makarna asermek varken salcali nedir yahu Ben de bir yarim tencereyi yemistim resmen. Adam seslenmese belki de biterdi

Ruhumuz fakir bizim soyle guzel soslu italyan usulu bi makarna asermek varken salcali nedir yahu Ben de bir yarim tencereyi yemistim resmen. Adam seslenmese belki de biterdi
Öyle valla kıymalı bile değil salçalı oğlan şimdi makarna canavarı kavanozu getirip pişmemiş makarnayı kıtır kıtır yer

Ne hikmetse bu aș erme olayı sadece biz türkülerde var yurtdisinda doğdum büyüdüm hiç buradaki hamilelerden böyle bir şey duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…