Aşerme olayı

myline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
1.418
4
116
Bursa
Herkes merhaba. Tecrübeli annelere sormak istediğim, biraz garip gelebilir ama... Ben 7. ayıma girdim ama sanırım hiç aşermedim ( birde aşerme olayı nasıl birşey? normalde canımız bir şey çeker öylemi, yoksa çok daha yoğun birşeymi, illa olmadık zamanlara mı denk gelir. Eşim hamileliğin bitecek hala birşey istemedin benden diyor heves ediyor sanırım, benden çok:)cokacimcoook

bende hiç aş yermedim yani bişey çekmedi canım ama mide bulanması çok yaşadım zaten aş yersem bulunduğumuz yerde değişik şeyler yok eşim bulamaz.

canım aş erme ve bulantı her hamilenin yaşayaağı bir şey diil.ben her iki hamileliğimdede ne aşerdim ne bulantım oldu sen takma böle şeyleri

cnm benmde öyle 7 ayıma gircem canm toplasan 3-5 defa bisey istemiştir herkes aynı olmuyo arkadasım daha 4 aylık sürekli bisey cekiyo canı yemeyncede gögs sisşihyo oda cok kötü bence yemek programları isle canın ister belki bisey kaydirigubbakcemile3

sanırım fazla aşeren yok :)) aslında bu güzel birşey artık herşey elimizin altında her mevsim herşey var belkide ondandır :)

ilk defa duyuyorum :)) hep derler ya yemesen biyerin şişer die doğruymuş demekki :)) yok canım ben yemek proğramı izlesemde bişiy olmuyo :) ama dondurmayı çok yiyorum o aşerme sayılabilir belki :)

sanirim artik her mevsim her seye ulasabildigimiz icin as erme durumu eskiler kadar cok olmuyor.Bende kesin hamileligim boyunca as ermedigim sey kalmaz diye dusunurken,pek de oyle olmadi.Dondurma ve cilek cok yiyorum ama onlari da esim tedbir olsun diye hep bulunduruyo evde a.s Bir kac defa cay ve kahve as erdim,resmen kokusu burnuma geliyordu,gun icinde en az bir kac defa aklima geliyordu.Cay kahve bana yasak ondan belki de bu kadar kiymete bindi simdi.Off bi de karpuz canim cekti birkac defa ama o yok iste,ve esime soylemedim bile,nerden nasil bulacak cani sikilmasin bari.

ilk defa duyuyorum :)) hep derler ya yemesen biyerin şişer die doğruymuş demekki :)) yok canım ben yemek proğramı izlesemde bişiy olmuyo :) ama dondurmayı çok yiyorum o aşerme sayılabilir belki :)

havalar ısınıyo ya ondandır bende taktım buaralar cornettoya kaydirigubbakcemile3
bende biaralar yemek programları izliyodum kitaplara bakıyodum am a tık yok buaralr yaz meyveleride cıktı ya cnm onlardn istiyo bitek baskada bisey aserdigim yokkaydirigubbakcemile3
sennkide aserme olyo cnm meyve ye bol bol bebişe yararopuyorumnanaktan

ay bende cilege taktım biara gnde 1kilo yiyodum doktora sordum yenmez okadar az ye dedikaydirigubbakcemile3
karpuz cıktı cnm ben yedim ve güsel olmuslar de kocana alsın hemenkaydirigubbakcemile3

ay bende cilege taktım biara gnde 1kilo yiyodum doktora sordum yenmez okadar az ye dedikaydirigubbakcemile3
karpuz cıktı cnm ben yedim ve güsel olmuslar de kocana alsın hemenkaydirigubbakcemile3

ya sagolsun burdan bi arkadas da mesaj yazmis karpuz yollayayim diye,cok duygulandim .Ben yurt disindayim hala burda yok saniyorum ama esim bakarim ben buyuk marketlere vardir ithal dedi.

ya sagolsun burdan bi arkadas da mesaj yazmis karpuz yollayayim diye,cok duygulandim .Ben yurt disindayim hala burda yok saniyorum ama esim bakarim ben buyuk marketlere vardir ithal dedi.

ay cnm benm kıyamam sehr yazmayınca benmde aklıma gelmdi yurt dısında oldugun inş bulur eşinde bi an önce yersn :Saruboceq:cokacimcoook

Ben yakşalık 5 aylık oldum, sadece 1 kez aşerdim. O da sağolsun burdaki bir arkadaşın mesajını okuduktan sonra oldu. Kendisi taze sarımsak aşeriyormuş onu okuduktan sonra benim de aklıma düştü ve resmen burnuma kokusu geldi. Ertesi gün bulduk ve iki gün boyunca 2 demet sarımsak yedim. ığrençti ohaoldumsmile

benim de cok aşermem olmadı , bi ara eriğe çok takmıştım . 1 ay kadar bekledim çıkmasını sora bi gün eşim bi yerde bulmuş getirdi , nasıl saldırdım anlatamam , yarım kilo yedim bi oturuşta o kadardı ki yapabilsem tüm tüm yutacaktım :kedi: daha da yicektim ama eşim izin vermedi artık , hastalanacam diye yerimseniben
şimdi de canım şeftali istiyo ama daha çıkmadı bilmiyorumkismile

evet ya benimde erik ilk çıktı zamanlar canım çekmişti ama almadım daha iyileri çıkar die :)) şeftaliyi bende çok severim çıksada yesek :))

ben sarımsak yediğim zaman 2 gün kendime gelemiyorum garip bişey herkes şaşırıyor bu duruma : )ama ben yediğim zaman nefes alamıyorum. afiyet olsun sana yarasın bebişine:)

ben sarımsak yediğim zaman 2 gün kendime gelemiyorum garip bişey herkes şaşırıyor bu duruma : )ama ben yediğim zaman nefes alamıyorum. afiyet olsun sana yarasın bebişine:)

Valla bana ve bebişime yaradı, büyük bir afiyetle yedim ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, adamı içeri girer girmez yoğun bir sarımsak kokusu karşılıyordu, gelir gelmez ona da yediriyordum ki kötü kokmayayım ona diye. kaydirigubbakcemile3 haha çok komik ve güzel şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…