cnm benmde öyle 7 ayıma gircem canm toplasan 3-5 defa bisey istemiştir herkes aynı olmuyo arkadasım daha 4 aylık sürekli bisey cekiyo canı yemeyncede gögs sisşihyo oda cok kötü bence yemek programları isle canın ister belki bisey kaydirigubbakcemile3
ilk defa duyuyorum :)) hep derler ya yemesen biyerin şişer die doğruymuş demekki :)) yok canım ben yemek proğramı izlesemde bişiy olmuyo :) ama dondurmayı çok yiyorum o aşerme sayılabilir belki :)
sanirim artik her mevsim her seye ulasabildigimiz icin as erme durumu eskiler kadar cok olmuyor.Bende kesin hamileligim boyunca as ermedigim sey kalmaz diye dusunurken,pek de oyle olmadi.Dondurma ve cilek cok yiyorum ama onlari da esim tedbir olsun diye hep bulunduruyo evde a.s Bir kac defa cay ve kahve as erdim,resmen kokusu burnuma geliyordu,gun icinde en az bir kac defa aklima geliyordu.Cay kahve bana yasak ondan belki de bu kadar kiymete bindi simdi.Off bi de karpuz canim cekti birkac defa ama o yok iste,ve esime soylemedim bile,nerden nasil bulacak cani sikilmasin bari.
ay bende cilege taktım biara gnde 1kilo yiyodum doktora sordum yenmez okadar az ye dedikaydirigubbakcemile3
karpuz cıktı cnm ben yedim ve güsel olmuslar de kocana alsın hemenkaydirigubbakcemile3
ya sagolsun burdan bi arkadas da mesaj yazmis karpuz yollayayim diye,cok duygulandim .Ben yurt disindayim hala burda yok saniyorum ama esim bakarim ben buyuk marketlere vardir ithal dedi.
Ya arkadaslar canimin cektiginden midir yoksa aserme denmisir bilmem. YESIL ERIK istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum! Ama bir turlu bulamadik yaw((((
benim de cok aşermem olmadı , bi ara eriğe çok takmıştım . 1 ay kadar bekledim çıkmasını sora bi gün eşim bi yerde bulmuş getirdi , nasıl saldırdım anlatamam , yarım kilo yedim bi oturuşta o kadardı ki yapabilsem tüm tüm yutacaktım :kedi: daha da yicektim ama eşim izin vermedi artık , hastalanacam diye yerimseniben
şimdi de canım şeftali istiyo ama daha çıkmadı bilmiyorumkismile
Ben yakşalık 5 aylık oldum, sadece 1 kez aşerdim. O da sağolsun burdaki bir arkadaşın mesajını okuduktan sonra oldu. Kendisi taze sarımsak aşeriyormuş onu okuduktan sonra benim de aklıma düştü ve resmen burnuma kokusu geldi. Ertesi gün bulduk ve iki gün boyunca 2 demet sarımsak yedim. İğrençti ohaoldumsmile
ben sarımsak yediğim zaman 2 gün kendime gelemiyorum garip bişey herkes şaşırıyor bu duruma : )ama ben yediğim zaman nefes alamıyorum. afiyet olsun sana yarasın bebişine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?