Aşerme olayı

ben ilk başta eriğe aş erdim haftada 3 kilo yiyorum galiba.sarma ve mantıyı çok istedim onlarıda yedim çok şükür.çok kötü ya vakitsiz insanın hersey canı istiyo.eşim akşam işten eve gelmeden arıyo beni canın birşey istiyomu alayımmı diye. zemuszemus

zeytinyağlı yaprak sarması çekmişti cnm deli gibi.. iş yerimde muhasebecimiz alcam demişti saat 16.00 da getiririm demişti... saat geldiğinde telefon bekledim durdum.. sonra gelmeyeceğini anlayınca nerdeyse oturup ağlayacaktımki telefon... dolmam gelmiş :))) ama yeterince yiyememiştim herkes yesin diye... anneme sipariş vermiştim ztn 1 hafta zeytinyağlı yaprak sarması yedim o hafta :)))
birde kıymalı börek çekmişti cnm... 6. ayımızdayız, erik çıktı ama cnm çekmiyor öyle...

Ben tuzlu falan yiyemiyorum artık içim istemiyor.Devamlı tatlı yiyorum.Bu bir aşerme midir ki?
Bir de canım damla sakızı istedi birtek sakızlı muhallebi sakız şeker falan yiyorum devamlı opuyorumnanaktan

bende bir kere bile aşermedim ilk hamileliğimde. bakalım bunda aşerecek miyim. ama bu sıralar feci midem bulanıyor.

geçen gün yeni birşey öğrendim :) ben hamileliğimin ilk aylarında devamlı yiyorudum ama bir türlü doymuyordum sanırım o aşermeymiş. artık herşey elimizin altında ve istediğimize kolayca ulaşabildiğimiz için aşerdiğimizin farkına bile varmıyoruz. ne feci.....

ben aralık ayında kiraz aşerdim ama çok kötü bir duygu.kışın ortasında arıyosun bulamıyosun.dondurulmuşunu bile bulamadık.rüyalarıma girdi kaç sefer, aklıma kiraz geldikçe gözlerim doluyordu.şimdi acısını çıkarıyorum hergün bir kilo bitiriyorum :icecream:

bir sabah da saat 6 da uyandım burnuma ne koksa beğenirsiniz KOKOREÇ :roflol: o an olsa yiyecektim o kadar canım istemişti

bacım madem kocan heves etmiş isteyiver bişeyler nooolcek.benimki de çok hevesli ama çok erken benm için.ben istemeden getiriyo zorla sokuyo ağzıma Şeniz

bacım madem kocan heves etmiş isteyiver bişeyler nooolcek.benimki de çok hevesli ama çok erken benm için.ben istemeden getiriyo zorla sokuyo ağzıma Şeniz

istedim loliss hatta ne isteyeceğimi uzun zaman düşündüm sonunda mango ve ananasa karar verdim şimdi aklına estikçe eve gelirken ananas alıyor:))

aman kokereçten uzak dur :)

bende tatlı şeyleri hiç yiyemiyorum
tatlı reçel falan yiyemiyorum
ama ekşi turşu erik falan yiyorum
ve sürekli bu tür şeyler yemek istiyroum
.

tatlı delisi ben tatlıdan nefret etmiştim...
portakal istemişti canım normalde hiç sevmem eşim çok zor bulmuştu:)
kavun çok yemiştim:)

bende ilk aylar tatlıya bakınca bile midem kalkıyordu normalde bulantım falan da olmadı fazla ama tatlıyı çok sevmeme rağmen 1 ay falan yiyemedim tabi 3. aydan sonra günde 2-3 kase sütlaç yediğim günleri biliyorum.

Bu sabah çok değişik bi koku geldi burnuma galiba aşerme bu dedimm forumda aratıp bu konuyu buldum :)) Çedene bitkisini bilirmisiniz onun kokusu geldi yaaaa en son çocukken yemişimdirr çerez gibii..Çedene esrar yapımında kullanılan kenevirin tohumu ben onu aratsam 9 ayım hapiste geçer galibaa :))))))))))

çok hoşsun yaa,nerden geldi aklına,hiç bilmiyorum öyle bir bitki:))ben de geçenlerde ilk defa gece patlamış mısır kokusu duydum,çok komik geldi ama yiyemedim evde yoktu,almadım da sonradan.

çok hoşsun yaa,nerden geldi aklına,hiç bilmiyorum öyle bir bitki:))ben de geçenlerde ilk defa gece patlamış mısır kokusu duydum,çok komik geldi ama yiyemedim evde yoktu,almadım da sonradan.

İşin acayip kısmıda o zaten. uzaktan yakından konusu geçmedii nerden aklıma geldi :s
Eniyiysi biz bu aldığımız kokulara kulak asmayalımm :))))

ya ben bu aşerme yüzünden deli olucam manyak manyak şeyler istiyor canım. canım deli gibi midye dolma -biliyorum yasak-, ankara simidi, antakya dolaylarında bayramda yapılan kömbe çöreği, yörük ayranı ve sıkma istiyor.bunlardan oluşan bir ziyafet sofrası hayalini kuruyorum. eşimde garibim hevesleniyor ne isteyecek gideyim alayım. amaa nerdeee. burdan bi şey iste koşayım alayım diyo ya. neyse adamın hevesini kırmamak için canımın istemediği şeyleri döylüyorum . dün közlenmiş kırmızı biber istedi dedim de adamcağız dakoştu aldı biraz rahatladı. kaydirigubbakcemile3

Bendede su anda hic aserme durumu yok. burada okudugum icin erik canim cok istedi simdi ama, artik erik mevsimide degil.. ne yapacagizki neyse ben tuzlu bisiler yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…