bacım madem kocan heves etmiş isteyiver bişeyler nooolcek.benimki de çok hevesli ama çok erken benm için.ben istemeden getiriyo zorla sokuyo ağzıma Şeniz
ben aralık ayında kiraz aşerdim ama çok kötü bir duygu.kışın ortasında arıyosun bulamıyosun.dondurulmuşunu bile bulamadık.rüyalarıma girdi kaç sefer, aklıma kiraz geldikçe gözlerim doluyordu.şimdi acısını çıkarıyorum hergün bir kilo bitiriyorum :icecream:
bir sabah da saat 6 da uyandım burnuma ne koksa beğenirsiniz KOKOREÇ :roflol: o an olsa yiyecektim o kadar canım istemişti
çok hoşsun yaa,nerden geldi aklına,hiç bilmiyorum öyle bir bitki:))ben de geçenlerde ilk defa gece patlamış mısır kokusu duydum,çok komik geldi ama yiyemedim evde yoktu,almadım da sonradan.Bu sabah çok değişik bi koku geldi burnuma galiba aşerme bu dedimm forumda aratıp bu konuyu buldum :)) Çedene bitkisini bilirmisiniz onun kokusu geldi yaaaa en son çocukken yemişimdirr çerez gibii..Çedene esrar yapımında kullanılan kenevirin tohumu ben onu aratsam 9 ayım hapiste geçer galibaa :))))))))))
çok hoşsun yaa,nerden geldi aklına,hiç bilmiyorum öyle bir bitki:))ben de geçenlerde ilk defa gece patlamış mısır kokusu duydum,çok komik geldi ama yiyemedim evde yoktu,almadım da sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?