- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Ailemle yaşıyorum..ama yine yetmiyo oyle dışarda gezmem yemem içmem..Ailenle mi yaşıyorsun?
İmkansız değil söylediklerin ama şartlara bağlı,aç biraz daha konuyu istersen zira derdin sadece maaş değil sanki??
Ailemle yaşıyorum birikim yine yapamıyorum..birikim yapma şansınız var mı?
tek mi yaşıyosunuz?
Aileme sadece aylik 600 tl veriyorum..Eğer ailenle yaşıyorsan ve ailene maddi yardımda bulunmuyorsan bu istediklerini gerçekleştirebilirsin. Taksitle turlara yazılabilirsin 3-4 günlük.
Eğer amaç başta araba almaksa ki benim öyle bir hedefim var.Borçtan kurtulabilirsek tabi :)Ailemle yaşıyorum..ama yine yetmiyo oyle dışarda gezmem yemem içmem..
Daha iyi bi iş bende düşündüm ama nasıl heryer asgari ucret veriyor28 yaş mükemmel bir yaş bence, mevcut işte çalışırken maaşı daha iyi olabilecek bir iş arayabilirsin?
ekstra olarak ücretsiz bir çok sertifika veren eğitimler mevcut birkaç tanesini araştırıp cv'ne ekleyebilirsin çok faydası olur. her ay bir miktar ufakta olsa kenara koyabiliyor musun?
yapamıyorum dersen taksitle gezebilirsin.
şöyle birşey var çok az parayla da gezilebiliyor.
biletlerin en ucuzunu arastırabilirsin ben hep öyle yapıyorum bazı uygulamalar var belli zamanlar indirimle cok ucuza bilet imkanı sunuyorlar.
Çok gezme az konfor olayı.
ucuz apart tarzı kalacak yer ayarlayıp bolca gezebilirsin zaten yatmadan yatmaya giriliyor otellere de.
600 tl az mıAileme sadece aylik 600 tl veriyorum..
ne iş yapıyorsunuz? ailenize yardımı kesin anlamında demedim önceki mesajı ama işinizde gleişme imkanınız yok muDaha iyi bi iş bende düşündüm ama nasıl heryer asgari ucret veriyor
Ailemle yaşıyorum birikim yine yapamıyorum..
Aynenn:) 600 tl borcum var bi turlu bitiremedim :)Eğer amaç başta araba almaksa ki benim öyle bir hedefim var.Borçtan kurtulabilirsek tabi :)
Önce birazcık birikim sonra o arabayı alıp mecbur bırakıcam kendimi ödemeye.Tamamını biriktirene kadar bekleyemiciiğim zira.
Aileme derken kardeşime gönderiyorum..okuyo bu yıl son.yani 3 4 ay daha vercembir de artık kendinizi düşünmeniz lazım ailenize para vermeniz mecburi mi?
o 600 lira ile araba taksidi ödenir artı gezilir.
o zaman 3-4 ay daha işini sıkAileme derken kardeşime gönderiyorum..okuyo bu yıl son.yani 3 4 ay daha vercem
Hayır tabiki o nasıl sözailenizin ihtiyacı var mı yoksa sömürülüyor musunuz?
İşim garanti olsa simdi kredi ceker oderim deo zaman 3-4 ay daha işini sık
tabiki paran yetmez ki şu halde bişeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?