- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi dengelidengesiz
İstanbul dışında bir yer düşünmez misiniz çalışmak için? Küçük şehirlerde cok daha az kira ödersiniz ayrıca ulaşım da rahat olacağından cebinize daha fazla para kalır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Ben asgari ücretli bir işte çalışıyorum, İstanbul'da oturuyorum. Tek başıma 1+0 bir eve çıkmak istesem sizce geçinebilir miyim? Kiralar 800 lira civarı, ekstra harcamalarım olmazsa idare eder gibi geliyor.
Bahsettiğim şey kaliteli yaşamak değil, mecburi bir durumdan bahsediyorum. Hayatımı sürdürebilecek kadar kendi kendime ayakta kalmak zorundayım. Benimle aynı durumda olan var mı?
Çok pahalıMerhaba. Ben asgari ücretli bir işte çalışıyorum, İstanbul'da oturuyorum. Tek başıma 1+0 bir eve çıkmak istesem sizce geçinebilir miyim? Kiralar 800 lira civarı, ekstra harcamalarım olmazsa idare eder gibi geliyor.
Bahsettiğim şey kaliteli yaşamak değil, mecburi bir durumdan bahsediyorum. Hayatımı sürdürebilecek kadar kendi kendime ayakta kalmak zorundayım. Benimle aynı durumda olan var mı?