Asi - Kanal D

Bu aksam ki bolum superdi ya o balamıdır nedir sinir oldum o kıza umarım diger bolumlerde karsımıza cıkmaz..defneyle kerimin evlenmesi bence iyi oldu renk kattı diziye demirin asiye bakısları cok hos ya izleyenlere o tutkulu aşkı cok guzel bir sekilde ifade ediyor bence.bitiyorum resmen bakışlarına:smiley-cool:

son sahnede ki sozler de cok etkliyeciydii :)

Offff hiç ekşın yok bu haftaki bölümde, izlemeye değmez kanımca:dilcikar:
Bu akşam Next'lere gidip başını şişireyim iyisimi:smiley-cool:

He kuzu bu hafta heyecanlı degil bencede :smiley-cool:

Demiştim ben dimi, ekşın yok diye, ne uyduruk bir bölümdü:dilcikar: Gerçi anca yarısını izledim ama o bile yetti. Sinir oluyorum Şu Asi'nin burnundan kıl aldırmaz hallerine:mymeka:

Hakikaten ne uyu bişi asi:mymeka:,emme demirde çok kalas beyasakkelime

kızlar bir kıskançlık seziyorum sizde asi ye karşı hayırdır demir klas mılas asi uyuz

şu asi niye böle gıcık artislik.. hareketler yapıyo:mymeka:
bakam yarın akşam neler olcak...

Sevgilisiylen birlikte oldu ya kuzu,sengözlerimebaksanab
Çocuk eglenem amaçlı bununlaydı demekki birileri araya girdi mecbur evlenmek zorunda kaldı:sm_confused:

:1shok:Vallamı Mahbili. Kız ben izlemiyorum ki bu diziyi.:sm_confused: Bakma fragman eklediğime:smiley-cool:, e peki babası annesi filan biliyormu mecbur evlendiğini.fisfisfis

:1shok:Vallamı Mahbili. Kız ben izlemiyorum ki bu diziyi.:sm_confused: Bakma fragman eklediğime:smiley-cool:, e peki babası annesi filan biliyormu mecbur evlendiğini.fisfisfis

Ailesi bilmiyor sadece demir aglarken gördü kızı, anladı ne oldugunu gitti çocugu uyardı...
Muhtelemende çocuk tırsttı ki evleniyor...:sm_confused:
Bi an önce fingirdemezlerse bende bırakcam diziyi:1closedeyes:

Ailesi bilmiyor sadece demir aglarken gördü kızı, anladı ne oldugunu gitti çocugu uyardı...
Muhtelemende çocuk tırsttı ki evleniyor...:sm_confused:
Bi an önce fingirdemezlerse bende bırakcam diziyi:1closedeyes:

Demir paşamıza noluyorsa sanki bütün herkesin işine koşturuyor. Öfff ne sıkıcı bir senaryo

Mahbili sende amma fingirdeksin heee, ne fingirdeme orda sen:roflol:

Demir paşamıza noluyorsa sanki bütün herkesin işine koşturuyor. Öfff ne sıkıcı bir senaryo

Mahbili sende amma fingirdeksin heee, ne fingirdeme orda sen:roflol:

Terbiyesiz kuzu:mymeka:
Hem özet geçiyom hemde hakaret he:smiley-cool:

valla ben 3 haftadır izlemiomm ilk başlarda güseldi hep aynı tempo gidioo yaww sıkıldım bi bi araya gelemiolarrr..
ama neden gelinlik gydi dorusu bende merak ettim şimdikafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…