Asi - Kanal D

ben beğenerek izliyorum çok hoşuma gidiyor ama bir araya gelememeleri doğru demirle ,asi birbirlerine inatlaşıyorlar ama sıkmadan olsa güzelde bazen sıkıcı geliyor iştedemir asinin uğruna çiftliği aldı ne aşkmış be intikamını bile unutturdu

Tam fingirdeme degil kuzu ama bunada şükür:icecream:
Nihayet sonunda:teytey:

aman fingirdeme felan yok:mymeka:............

heya gördüm sonunda hele şükür jeyyar..

sonunda ya ne kadar inatıclarmış
acba demirin deyzesizne ne olcak jeyyar.....

demirede iyi oldu oh yeni gelen ali bey gelir gelmez asiden hoşlandı olacağıda buydu zaten

oh... o demire beter olsun:mymeka:
sap gibi bıraktı kızı ortada:roflol:

Son düzenleme:
oh... o demire beter olsun:mymeka:
sap gibi bıraktı kızı ortada:roflol:
sap gibi bıraktı ama aslında içi yanıyo içi napsın adam yapısı soğuk ali beyde tam tersi içindekileri hemen söylüyo elini nasıl asinin alnına koydu baktı başına demirde işin teknik yönüne bakıyor asi yapabileceğim bişey varmı sen konuşana kadar adam asiyi nikah salonuna götürecek
sap gibi kendi kalacak ortada Şeniz

Ya o ali midir nedir sinir oldum adama başka birini bulamamıslar mı onun yerine oyunculuk gerçekçilik sıfır zerre kadar diziye duygu katamamış..hiç boyle kotu bir oyuncu gormemiştim dogrusu..

demir'in asi'yi kıskanması guzel ama bu sekilde bu oyuncuyla olmamalıydı bence.

asi bence herseyi ile tam bir dizi. ve cok basarili
tabii ki uzatabilmek icin hep ali gibi ya da bala gibi baska sahislar gelecek.
heyecanla yeni bölümlerini bekliyorum. insallah cizgisinden kaymadan cok seviyeli bir sekilde devam ederler.

duyduğuma göre demir'in diziden çıkma ihtimali varmış...

bu haftaki bölümün fragmanın gördüm

demir ali bey yumrukluyodu:roflol:jeyyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…