Asi - Kanal D

33. Bölüm Özeti

Demir Asi’den duydukları karşısında adeta yıkılır. Bu şoku atlatmak için kendi kabuğuna çekilir. Demir’e göre Asi geri dönülmez bir yola girmiştir. Asi ise Demir’e inat Ali ile görüşmeye devam eder. Herkesten gizleyerek oyununu eksiksiz bir biçimde oynamaktadır. Demir duyduğu her konuşmayı Asi ve Ali’nin evliliğine yorar. Asi Demir’in kendisinden bu kadar uzaklaşmasını görünce yaptığının bir hata olduğunu düşünmeye başlar. Demir’i tamamen kaybetmeyi göze alamaz ve yaptıklarını telafi etmek ister. Ne kendini ne de Demir’i daha fazla üzmek istememektedir. Yalanını sonlandırmak için gittiğinde kendini hiç ummadığı bir olayın içinde bulur. Demir’le yüzleşmesi hiç gerçekleşmeyecek gibidir. Üstelik Demir yaşadıklarının sonucunda bazı kararlar almıştır bile…

Asi, Demir’den duydukları karşısında yıkılır. Söylediği yalanın yarattığı kötü sonuçları düzeltmek için adım atmaz. Asi’ye göre Demir kendi seçimini yapmıştır. Demir ise Ekrem’e verdiği sözü yerine getirecek ve Zeynep’le en kısa zamanda nişanlanacaktır. Ancak bu nişan tamamen Zeynep’le yapılmış bir sözleşmeden ibarettir. Bu nişanlılık anlaşması Zeynep ve Demir arasında gizli kalacaktır. Demir’in nişanlanmasına başta Melek ve Kerim olmak üzere herkes karşıdır. Demir’in artık kendi yolundan gittiğini anlayan Asi, Ali’nin evlenme teklifini gönülsüz bir şekilde kabul eder. Her ne kadar Asi ve Demir birbirinden vazgeçmiş gibi görünseler de yakınları bu ayrılığı engellemek için ellerinden geleni yapacaklardır.
Demir, Asi’nin kendisine söylediği evlilik yalanını öğrenecek mi? Asi, Demir’in anlaşmalı bir nişan yaptığını anlayacak mı?

35. Bölüm

Asi’nin dedesi Cemal Ağa’nın vurulması her şeyi altüst etmiştir. Bu büyük acı, ayrılmak üzere olan Asi ve Demir’i yeniden yakınlaştırır.

Demir’e aşık olduğunu anlayan Asi, evlenmek için söz verdiği Ali’yi kırmadan bu sorunu çözmek zorundadır. Ali, Asi’den hemen vazgeçmeyecektir. Demir, kardeşi Melek’in tedavisi için yurtdışına çıkmak zorunda kalmıştır. Hasret büyüdükçe aşk da büyümüştür. Asi’nin gözleri yolda Demir’i bekler. Ancak bu aşkın üstünde kara bulutlar dolanmaktadır.

Günler geçtiği halde Cemal Ağa’nın katili henüz bulunamamıştır. Yeni atanan savcının gözü Demir’in üstündedir. Kozcuoğlu Ailesi zor durumdadır. Hem çiftlik işleri, hem aydınlanmamış cinayet İhsan ve Neriman’ı iyice gerer. Evin huzuru kaçmıştır. Kerim ve Defne evliliğinin mutlu dönemi sona ermektedir. Kerim büyük bir aşkla evlendiği Defne’yi ihmal etmeye başlar.

Demir iki güzel sürprizle Asi’ye döner. Sadece aşkı değil, büyük sorunlar da Demir’i beklemektedir. Hem Zeynep, hem de Cemal Ağa’nın cinayeti Demir’in başına büyük belalar açacaktır. Demir’in tek isteği ise bir an evvel aşkı Asi’ye kavuşmaktır

bu dizi ne kadar sessiz kimse izlemiyor mu gerçi 35. bölümü ben pek beğenmedim yani dizi bir garip olmuş hani daha bir yapay geldi bana ancak böyle anlatabiliyorum

36. bölüm

Demir’in başı büyük dertte

Asi, Demir’in evlenme teklifini kabul etmiştir. Demir’in diğer sürprizi Asi’yi daha çok mutlu eder. Demir, Paris’ten muhteşem bir gelinlik getirmiştir. Asi bir an evvel gelinliği görmek ister. Galip’in cinayet gecesiyle ilgili polise verdiği ifade ortalığı karıştırır. Savcı, Demir’in ifadesini alır. Aslan savcının istediği tüfeği teslim etmemiştir. Her şey Demir’in aleyhine dönmeye başlar. Demir’in Aslan’ı korumak için polise eksik ifade vermesi başına büyük belalar açar. Savcının gözünde Demir birinci dereceden şüphelidir. Neriman Hanım’ın bu olaylara tepkisi çok sert olur. Aslan’ı evden kovar. Asi’nin Demir’le görüşmesini yasaklar. Buna rağmen Demir, Asi ile evlenme istediğini İhsan Bey’e söyler. Ali Galip’le bir anlaşma yapar. Bu Demir için felaketin başlangıcı olacaktır.

Hehehhe Demir nolmuş öyle kaytan bıyıklı.:roflol:, ay kızlar noldu son bölüm. Asi yine birşeyleri yanlışmı anladı. Bu kız beni öldürecek yarebbim yaaa, habire tersinden anlıyor:mymeka:, öffff sıkıcı bir senaryo, bildik alışılagelmiş. Şöyle LOST vari birşeyler yapsalar ne var yani:dilcikar:

evet yoktu bayram dolayısıyla ama dizideki kıyafetlerde çok zevksiz asi yeni gelin oldu gecelikleri elbiseleri değişmedi çok zevksiz kim yapıyorsa ağır ağır tarzını değiştirsin seyirci olarak dıkandık artık kıyafetler uymayınca seyirde zevksiz oluyor

yavv bu diziye bende bakiyorum son zamanlar
bunlarin kiyfetleri benimde dikkatimi cekmisti aceba birseymi anlatmaya calisioyrlar bu kiyafetlerle
sırnaşık şey sırnaşık şey

dizi eskiden daha güzeldi sanki, simdi kerime defneye acaip gicik oluyorum... hele melege, ay bi insan bu kadar mi saf olur ya!
asinin kiyafetleri cok kötü dediginiz gibi, ama degisecegini sanmiyorum böyle gelmis böyle gider, duyduguma göre kiyafetleri özel tasarlaniyor... yani ihmalden degil, kasten bu tür kiyafetler giydiriliyor...

ben bu diziyi arada bir izlemeye çalışıyorum ama hiç alışamadım, sanırım pek fazla izlenmiyor.

ben beğenerek izliyorum ne bileyim antakyada güzel böyle doğal dizileri daha çok seviyorum kapalı alanda çekilen dizi tek avrupa yakasını beğeniyorum bitirmesinler dizimizi bune ya durmadan her hafta başka dizi başlıyo

canım sanırım 2 sene için anlaşılmış asi dizisi için, ne kadardır sürüyor bilmiyorum ama ona göre hesapla yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…