Aşı olanlar yada olmayanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaç bilgi alışverişi olsaydı uslup bu olmazdı.
Lafı sokup sokup sonuna gülücük koyup linçlemeyin kıız denmezdi.
O yüzden yöneticileri çağırdım. Hanımefendi ilkten öyle bir yazmış ki sanki arada kalmış bilgi istiyor sonra kafasından insan bulunca hooppp 360 °lik farkla konuyu saptiriyor.

Sorun şu ki hastalanırsak ilerde neler olacağını bilmiyoruz aynen aşının neler getireceğini bilmediğimiz gibi.
Aşıya teşvik edenlere gülmek dalga geçmek güzel bir zihniyet değil.

Şurda insan gibi artısını eksisini konuşulamıyor yazık
Dalga geciyorsam emin ol dalga gecenlerle geciyorumdur.. ayni seyi asi savunucularinada soyleseniz mesela

O yüzden yöneticileri çağırdım. Hanımefendi ilkten öyle bir yazmış ki sanki arada kalmış bilgi istiyor sonra kafasından insan bulunca hooppp 360 °lik farkla konuyu saptiriyor.
😂bilgini sevsinler😂 360 derece donerse ayni yere gelmis demektir.. 180 demek istedin bence ama neyse😂

Dalga geciyorsam emin ol dalga gecenlerle geciyorumdur.. ayni seyi asi savunucularinada soyleseniz mesela

Kimse geçmesin dalga çocukmuyuz?

Olmak isteyene aptal gibi atlıyosunuz deniliyo istemeyene cahil denilyo bu ne saçma şey akıl alır gibi değil.

Burda sataşır gibi konuşan şimdi gelirler diyen sizsiniz

Türkiye'de 6 Eylül'den itibaren aşı olmayan kişilerin, konser, sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu yerlere gidebilmeleri, uçak ve otobüsle seyahat edebilmeleri için PCR testi yaptırmaları zorunlu olacak.(Alıntıdır)​

Aşı olmayan varmı hanımlar
Pcr testi hakkından ne düşünüyorsunuz
Yurtdisinda yasiyorum
Henuz asi olmadim
Turkiyeye gelirken testlere 110 euro verdik, negatif sonuclarimizla geldik. Donustede geldigimiz gun test yaptirip negatif olmasina ragmen 7gun karantina ve 7.gun tekrar test olduk négatif cikinca karantinamiz bitti.
Asi baskisi Turkiyedeki gibi yok burada
Okullar desen 2020de 3 ay kapandi gecen yil hep acikti.
Asiya karsi degilim ama taraftarda degilim henuz bilmiyorum tam karar vermedim

Kimse geçmesin dalga çocukmuyuz?

Olmak isteyene aptal gibi atlıyosunuz deniliyo istemeyene cahil denilyo bu ne saçma şey akıl alır gibi değil.

Burda sataşır gibi konuşan şimdi gelirler diyen sizsiniz
Daha onceki konulari bilmiyosun bence.. onlari okuyup yorum yapsan daha dogru olur

Bende tereddüt ettim hiç güvenemedim hala tam güvenemiyorum ama mecbur hissediyorum.
Ailemden canımdan kayıp verdim bunun düşüncesi yetiyor zaten.

Bende tereddüt ettim hiç güvenemedim hala tam güvenemiyorum ama mecbur hissediyorum.
Ailemden canımdan kayıp verdim bunun düşüncesi yetiyor zaten.
Anlamayan bir tayfa var birde plandemi diyorlar yahu her 100 yılda salgın olmuş ve aşı ile düzen oturtulmuş. Neden bu isyan neden?

Önceki konuya burdan yorum yapmam.

Aşı olmak istemeyen birine cahil diyenle, olanın aklına şaşayım diyen aynı kefede.

Hepimizin istediği derdi aynı şey değil mi zaten 🤷🏻‍♀️
Yani burda insanlar asiya karsiyim
Demese bile , tereddutte bile oldugunu soyleyemiyorlardi ha bu topik ilk
Oldu.. dedim ya keske digerlerinide okusan daha iyi anlardin ne demek istedigimi.. bak ciddi
Konusanla ciddi konusuluyormus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X