Bugün aşı olmaya gidicem artık hiç bi şehirler arası otobuse aşısız alınmıyor şu an üç tane aşı var Türklerin yaptığı aşıya daha da güvenim var ama hangisi etkili gerçekten hiç bi fikrim yok araştırdım ama herkes başka söylüyor gerçekten bilir kişi biri cevap verebilir mi hangi aşıyı olmalıyım bilmiyorum bencelerle değilde bilimsel ve aşı yaptırmış biri olarak cevaplarsanız sevinirim napcagimi bilemedim doktor bi tanıdığım da yok konusuyum
hiçbir aşının içeriğini göremiyoruz. çocunluğumuz ne yapıyorsa o. bildiğim özellik sinovac kronik hastalık ve diğer hastalığı olan ayrıca cocuklara yapılıyor. biontech standart sağlıklı bireye yapılıyor. biri canlı virüs biri cansız virüs. ben 2 doz biontech oldum. 3. dozumu olucam. doktorların %80i aşı olmuş. bir şekilde bu illetten kurtulmamız lazım. ama zorla ama isteyerek. bu kadar insan aşı olmuş elbet vardır bi yararı. olun gitsin.
hiçbir aşının içeriğini göremiyoruz. çocunluğumuz ne yapıyorsa o. bildiğim özellik sinovac kronik hastalık ve diğer hastalığı olan ayrıca cocuklara yapılıyor. biontech standart sağlıklı bireye yapılıyor. biri canlı virüs biri cansız virüs. ben 2 doz biontech oldum. 3. dozumu olucam. doktorların %80i aşı olmuş. bir şekilde bu illetten kurtulmamız lazım. ama zorla ama isteyerek. bu kadar insan aşı olmuş elbet vardır bi yararı. olun gitsin.