Tutanak tutuluyor mahkemeye gidiyor işlem aynı böyleBende yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim aşı yaptrmk istemiyoruz eşimle dün sağlıkcilar geldi ikna etmeye calismslr eşimi ama eşim kabul etmedi. Tutanak tutup mahkemeye yolluyoruz demişler hiç böyle durumla karsilsan kimse m yok bi anne olarak yol gösterici m olur musunuz bana
Göbek bağının erken kesilmesi.Ne açıdan araştırmalıyım? Kök hücre için saklanmasını mı kast ediyorsunuz?
Bende yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim aşı yaptrmk istemiyoruz eşimle dün sağlıkcilar geldi ikna etmeye calismslr eşimi ama eşim kabul etmedi. Tutanak tutup mahkemeye yolluyoruz demişler hiç böyle durumla karsilsan kimse m yok bi anne olarak yol gösterici m olur musunuz bana
Aşı yandaşları aşı yaptırmayanları ya da ilaca karşı olanları cahillikle ve bilgisizlikle suçluyorlar sürekli, asıl bilgisiz olan kendileriyken. Ve ne yazık ki bunlar insan canından ve sağlığından çok ceplerini ve performanslarını düşünen doktorlar, ebeler ve hemşireler. Ayşe şeker siz de hemşiresiniz profilinizden anladığım kadarıyla.Bilgisiz olduğunuz ne kadar belli k vitamini adı üstünde aşı değil kanamayi bebeğin göbeği için düzenleyici vitamin
Komiksiniz dicek hiç birşey bulamıyorum erken kesmekle alaka k Vit verilmeyen bebeklerde bağırsaklarda küçük kanamalar olur bebekte kit eksikliginden 72 saate kadar kaybedersiniz bebeginizi alakası yok sizin gibiler yüzünden hala asilaniyoruz çünkü ülkeden silinmedi mikroplarAşı yandaşları aşı yaptırmayanları ya da ilaca karşı olanları cahillikle ve bilgisizlikle suçluyorlar sürekli, asıl bilgisiz olan kendileriyken. Ve ne yazık ki bunlar insan canından ve sağlığından çok ceplerini ve performanslarını düşünen doktorlar, ebeler ve hemşireler. Ayşe şeker siz de hemşiresiniz profilinizden anladığım kadarıyla.
Bebeklerin göbek bağını erken kesmeyi bırakmak yerine dayayalım k vitamini değil mi? Sonrasında da kan damlalarını.
Ayrıca tutanak tutulup kaç kişi mahkemeye gönderilmiş bu zamana kadar? Mahkemeye giden birkaç kişi onlar da mahkemeyi kazandılar. Neden insanları aldatmaya çalışıyorsunuz?
Komiksiniz dicek hiç birşey bulamıyorum erken kesmekle alaka k Vit verilmeyen bebeklerde bağırsaklarda küçük kanamalar olur bebekte kit eksikliginden 72 saate kadar kaybedersiniz bebeginizi alakası yok sizin gibiler yüzünden hala asilaniyoruz çünkü ülkeden silinmedi mikroplar
Esra Hanım çocuğun bünyesiyle alakalı. Aşılı olduğu halde günlerce hastenede yatanlar da var. Çocuğunuzu koruyan aşı değilBen yaptirdim takvimdeki asilarini ozel asilardanda rota virus asisini yaptirdim dayim cocuguna yaptirmamisti 10 insan ishal olmus cocuk kendini zor toparlamis surekli hastaneye gitmisler bence yaptirilmali
Çocukların vücuduna hasta eden değil tanıtan oranda cansız mikrop veriliyor aşılar önemli hast yapılıyor ve evet tetonoz aşısı olan tetenoz olmuyor menenjit aşısı olan menenjit olmuyor olsada hafif atlatiyor sekel birakmiyorAşılarla bebeklerin ve çocukların vücutlarına zerk ediliyor mikroplar ve onlar yaymaya devam ediyorlar. Ülkeden nasıl silinmesini bekliyorsunuz? Amacım gerçekten sizinle tartışmak değil ama rica ediyorum istatistiklere bakın sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?