Cocugumuza zaten asinin sebep oldugu mikrop veya virusle karsilastiginda hafif atlatsin veya hastalanmasin diye yaptiriyor muyuz o kadar asiyi? Neden hasta bir cocuk bizim cocugumuz icin tehlike olsun ki? Asilarimizi yaptirdik sonucta.bakin goc alan bir ulkede yasiyoruz. Yillar once yendigimiz pek cok bulasici hastalik tekrar hortladi. su cicegi kizamik vs olumcul ve veya zarar birakan hastaliklar.
asivyaptirmayarakbsadece kendi cocugunuzu degil ileride cocugunuzla iletisime gecicek her cocugu riske atiyorsunuz. asilarinizi dr a yaptirin. ben oyle yapiyorum. hicbir asimi saglik ocaginda yaptirmadim.
lutfen internetten okuduklarinizla karar vermeyin.
evet bazi arastirmalar var Konuyla ilgili ama hicbiri yeoriye donusmus degil.
lutfen mantikli dusunun. sadece sizin cocugunuz degil sozkonusu olan. doktorculuk oynamayin.
Dolaylı olarak karaciğer kanseriniHepatit B asisi kanser onleyici bir asi miymis? Wauuuuw.Hic duymamistim.
Sağlık ocaklarının -daha doğrusu kaç senedir aile sağlığı merkezi oldular- soğuk zinciri çok güvenlidir, sürekli denetlenir, en ufak aksaklıkta cezası var zatenbakin goc alan bir ulkede yasiyoruz. Yillar once yendigimiz pek cok bulasici hastalik tekrar hortladi. su cicegi kizamik vs olumcul ve veya zarar birakan hastaliklar.
asivyaptirmayarakbsadece kendi cocugunuzu degil ileride cocugunuzla iletisime gecicek her cocugu riske atiyorsunuz. asilarinizi dr a yaptirin. ben oyle yapiyorum. hicbir asimi saglik ocaginda yaptirmadim.
lutfen internetten okuduklarinizla karar vermeyin.
evet bazi arastirmalar var Konuyla ilgili ama hicbiri yeoriye donusmus degil.
lutfen mantikli dusunun. sadece sizin cocugunuz degil sozkonusu olan. doktorculuk oynamayin.
Mekanizma hakkinda bilgi verebilir misiniz?Dolaylı olarak karaciğer kanserini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?